Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte holky,
Na co bych si při výběru cestovní postýlky měla dát pozor, co by měla postýlka mít a co by jí nemělo chybět? Jakou (značka) cestovní postýlku jste si vybraly vy a proč? využily jste ji? Jak v ní vaše dítko usínalo?
Lila a dva klucííí
Cauky, my mame presne tuhle postylku a jsme spokojeni. Prcek z ni vidi na vsechny strany a tak ji vyuzivame i jako ohradku.
Romca
Ahojky,
po dlouhém vybírání jsme taky nakonec vybrali Chicco Caddy - má černou síťku přes kterou je lépe vidět ven, matraci má potaženou normální látkou ne šustivou - tu mají např. postýlky HAUCK, ve spod na matraci a na dně postýlky jsou suché zipy - takže matrace necestuje, když se mimi „více“ pohybuje, lehoulice se skládá, je lehká i sama o sobě - i když nemá kolečka krásně s ní korzuju po bytě (máme lino, takže jsme ze spodu na nohy nalepili filc proti poškrábání lina a i tím krásně jezdí).
Taky ji využijeme i jako ohrádku.
Přeji šťastnou ruku při výběru ![]()
Ahoj,
já jsem teprve maminka čekatelka, ale ta postýlka od Chicca se mi taky moc zamlouvá. Na www.babyexpert.cz jí mají za 1990,– Kč.
Zdraví Berča a mimi 14tt+1
Ahoj,
přesně tuto postýlku máme a jsme s ní spokojeni. Postýlku využíváme docela často, hlavně teď v létě, když je čas dovolených. Malej mi v ní spí dobře, ceou noc. Ani usínání mu v ní nedělá žádný velký problém.
Zůza & Dáda (19 měsíců)
taky se pridavame ke spokojenym uzivatelkam. Dcera ji pouziva od mala misto ohradky - pres vsechny ctyri tmave sitovane steny je krasne videt. Ted ji jsou dva roky a spi v ni na chatach u obou prarodicu. Takze my jsme spokojene a nakup doporucujeme
Ahoj,
my teda nemáme přesně tuhle, ale nějakou podobnou (bohužel značku nevím, máme ji u rodičů) a ta má na jedné krátké straně půlkulatý otvor na zip. Zatím jsme ho sice nevyužili ale až malá trochu povyroste bude moci sama do/z postýlky. Jinak jsme moooc spokojení, na dovolených je to super, spí v ní bez problémů.
Ahojky,
my koupili postýlku Camping od BaB na www.caryfuk.cz …je podobná jako Caddy (má taky tmavé síťování ze všech 4 stran, což byla náš hlavní požadavek), ale je asi o 700,– levnější
Tak mrkněte, kdo ještě nemáte nakoupeno.
Alenka
Chtěla bych poradit a byla bych ráda i za fotky, kdyby měl někdo zkušenost s cestovní postýlkou koupenou bez toho bočního průlezu a jestli to někdo zkoušel upravit tak, aby dítko mohlo vylézat samo. Jedeme za rodiči a odpo už nemá plínku, tak aby si mohla v případě potřeby sama vylézt. Doma má velkou postel a aniž by na mě volala, tak se doma vyčůrá a pokračuje ve spaní. Děkuji ![]()
Nikdo
příští týden odjíždím, tak bych ráda něco s tím udělala