Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, taky máme cestovní postýlku danou dole, myslím si, že ani nepotřebuje takováta všemožná udělátka, důležitý je přebalovák a taky se nám osvědčily boční kapsy, tak dáváme plínky a tak. Průlez je taky fajn a dvě polohy má taky, jak tak koukám
Ta taše má i světýlko, vibrace a hraje - ale to jsme vživotě nepoužili
Takže si myslím, že je docela jedno jaká, halvně nějaká ![]()
barlaz - a jak máš staré dítko?
Toto je hodně individuální. Pro mě osobně jsou docela důležitá kolečka, protože tak člověk může postýlku jednoduše posunout, převézt..třeba i s dítkem. Fajn je, když má tmavou tu síťku, že přes to dítko lépe vidí. Všechno ostatní je pro mě nadstandard, které není potřebný. Pokud ale třeba nemáš dole žádný přebalovák a odkladiště na pleny apod., tak by se nějaký ten pultík a kapsy mohly hodit. Já mám postýlku pouze na cestování.
Malý má půl roku, zatím je v kolíbce, protože neumí sedět ani lézt, ale zachvíli už tam nevydrží. navíc ještě nemáme v celém domě dveře, takže ho budu muset odložit. Klasickou postýlku má nahoře. Plíny se mi dole válí na parapetu. ![]()
Máme půjčenou od známých cestovní postýlku ARTI - je to nějaký starší model, starý minimálně 6 let. Má hrazdičku, vložené patro, je na ní obrázek medvídka a pak by tam mělo být ještě něco - ale nevíme, co to je - pravděpodobně jakýsi pultík co se přidělává přes postýlku shora nebo něco na ten styl. Ale návod je strašně mizerný a nám se zdá, že tam něco chybí. Zbývají nám dvě zahnuté tyče s kloubovými úchytkami, které nevím, jak a kam přidělat. Nemáte někdo tuto postýlku, že byste mi poradily, jestli mi něco chybí nebo jestli to tam jen špatně dáváme? díky
Tuto postýlku nemám, ale ty zahnuté tyče se určitě nechají přidělat zespoda jako kolébka.
@Adelka951 píše:
Tuto postýlku nemám, ale ty zahnuté tyče se určitě nechají přidělat zespoda jako kolébka.
jako zespoda postýlky, někam na tu konstrukci noh?
Holky nemáte náhodou někdo tuto postýlku?A co je vůbec důležité, při výběru postýlky. Já jej potřebuju spíše jako „odkladiště“
postýlku máme v patře, tak když vařím nebo tak.
http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…