Cestovní postýlka Arti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
barlaz
21.12.09 11:55

cestovní postýlka Arti

Holky nemáte náhodou někdo tuto postýlku?A co je vůbec důležité, při výběru postýlky. Já jej potřebuju spíše jako „odkladiště“ :lol: postýlku máme v patře, tak když vařím nebo tak.
 http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16247
21.12.09 13:08

Ahoj, taky máme cestovní postýlku danou dole, myslím si, že ani nepotřebuje takováta všemožná udělátka, důležitý je přebalovák a taky se nám osvědčily boční kapsy, tak dáváme plínky a tak. Průlez je taky fajn a dvě polohy má taky, jak tak koukám :) Ta taše má i světýlko, vibrace a hraje - ale to jsme vživotě nepoužili :) Takže si myslím, že je docela jedno jaká, halvně nějaká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
22.12.09 22:39

barlaz - a jak máš staré dítko?

Toto je hodně individuální. Pro mě osobně jsou docela důležitá kolečka, protože tak člověk může postýlku jednoduše posunout, převézt..třeba i s dítkem. Fajn je, když má tmavou tu síťku, že přes to dítko lépe vidí. Všechno ostatní je pro mě nadstandard, které není potřebný. Pokud ale třeba nemáš dole žádný přebalovák a odkladiště na pleny apod., tak by se nějaký ten pultík a kapsy mohly hodit. Já mám postýlku pouze na cestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katkaaaaa
27.12.09 09:04

Malý má půl roku, zatím je v kolíbce, protože neumí sedět ani lézt, ale zachvíli už tam nevydrží. navíc ještě nemáme v celém domě dveře, takže ho budu muset odložit. Klasickou postýlku má nahoře. Plíny se mi dole válí na parapetu. :-)

• Citovat
  • Upravit
katkaaaaa
27.12.09 09:05

To jsem já barlaz- prostě se mi nejde přihlásit. :-)

• Citovat
  • Upravit
30811
25.7.14 19:24

Máme půjčenou od známých cestovní postýlku ARTI - je to nějaký starší model, starý minimálně 6 let. Má hrazdičku, vložené patro, je na ní obrázek medvídka a pak by tam mělo být ještě něco - ale nevíme, co to je - pravděpodobně jakýsi pultík co se přidělává přes postýlku shora nebo něco na ten styl. Ale návod je strašně mizerný a nám se zdá, že tam něco chybí. Zbývají nám dvě zahnuté tyče s kloubovými úchytkami, které nevím, jak a kam přidělat. Nemáte někdo tuto postýlku, že byste mi poradily, jestli mi něco chybí nebo jestli to tam jen špatně dáváme? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
25.7.14 19:53

Tuto postýlku nemám, ale ty zahnuté tyče se určitě nechají přidělat zespoda jako kolébka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30811
25.7.14 20:20
@Adelka951 píše:
Tuto postýlku nemám, ale ty zahnuté tyče se určitě nechají přidělat zespoda jako kolébka.

jako zespoda postýlky, někam na tu konstrukci noh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
25.7.14 20:27

Ano, zkuste to prozkoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie