Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
prosím o radu. Chystáme se malé pořídit cestovní postýlku. Bude sloužit na občasné přespání u známých nebo babičky. Závěsné lůžko i přebalovací pult mi přijdou už zbytečné, případně se dají dokoupit. Ráda bych, aby měla tmavou síťovinu, kolečka a boční průlez a hlavně se skládáním a rozkládáním nerozvyklala. Radši si připlatím, ale ať vydrží, malá není žádnej drobek ![]()
Celkem se mi líbí Zopa Caravan . Máte s ní (nebo s podobnou od této značky) někdo zkušenosti? Nebo jakou byste doporučily - Babypoint, Hauck, … ???
Díky za pomoc a pěknou neděli Pája ![]()
Ahoj,my mame Babypoint,naprosta spokojenost,splnuje vse,co si prejes-tmava sitka,bocni vlez,kolecka,dobre se sklada a rozklada. Cena do 2000,–kc,tak dobre vyber
)
ahojky mame Zopa Caravan modrou a naprosta spokojenost! chtela jsem co nejlevnejsi, ptz ji vyuzijeme opravdu jen obcas, zaroven jsem chtela s prulezem a koleckama (to je fakt hodne prakticky), no a jsem z postylky nadsena, takze ja doporucuju ![]()
Hanulko, díky za doporučení. Postýlku jsem pořídila, teď o víkendu jsme ji prvně vyzkoušeli a fakt super ![]()
Ahojky, dnes jsme koupili tuto cestovní postýlku v bazárku a doma nám nejde složit. Podařilo se nám složit 2 strany a další 2 nejdou zacvaknout do rovné polohy!? Má někdo z vás návod? Nebo radu jakým fíglem se dá snadno složit i rozložit? Nevíme na jakým principu to funguje ![]()
Lenuleenko návod bych někde vyhrabala, ale bohužel nejsem momentálně doma. Nicméně princip je stejný jako u všech cestovních postýlek. Musíš držet přizvednuté dno, narovnat všechny bočnice (tuším, že v návodu jsou nejdřív delší strany, poté kratší, ale je to jedno) a když Ti drží napnuté strany, tak teprve poté položit „dno“ ![]()
Při rozložení musíš nejdřív zvednout dno a teprve pak Ti půjdou „zlomit“ bočnice, které se musí uprostřed zmáčknout …
Snad to je trošku srozumitelný, kdyžtak napiš a já to zkusím vysvětlit nějak líp ![]()
![]()
Díky za reakci ![]()
Ale nám právě nejdou zacvaknout(složit) 2 bočnice. 2 máme složené a ty nám nejdou zase vůbec vycvaknout. Nechápeme na jakým principu to funguje. No hrůza! Takže postýlka je u dcery v pokoji složená-nesložená ![]()
Matou nás ty tlačítka na bočnicích, jdou zmáčknout nebo povytáhnout. Nechápeme, kdy máme použít kterou funkci ![]()
Díky za rady, no stejně to nepomohlo…Dneska přišek tatík a půl hodiny jsme se s tím drbali, nakonec jsme postýlku otočili vzhůru nohama a samo to do sebe zacvaklo…ale zaboha nevíme jak. Takže proste zůstane složená ![]()
Podle Vašeho návodu jsem postýlku měla složenou za minutku, moooooc děkuji
paráááda
Ahojte, postylky jsem mela slozeny behem chvilky, ale za boha mi nejdou rozlozit.. pojistu mackam,ale postylka se nehne,nevite nekdo, co s tim? Diky Hanka
Zaira píše:
Ahojte, postylky jsem mela slozeny behem chvilky, ale za boha mi nejdou rozlozit.. pojistu mackam,ale postylka se nehne,nevite nekdo, co s tim? Diky Hanka
Jo tak s balením jsem taky měla napoprvý problémy
Co nejvíc vytáhni ten střed dna nahoru. Potom každou stranu postýlky jakoby zmáčkni uprostřed, povytáhni nahoru a hned zas dolů. Musí se zlomit na dvou místech, obě těsně kolem středu. Někdy to jde trochu ztuha. Pomůže když máš ten střed dna hodně nahoře. Kdyžtak napiš, s kterým konkrétně místem máš problém.