Postýlka ALEK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32806
10.6.10 10:38

postýlka ALEK

Holky, my si včera vyhlídli postýlku ALEK, máte s ní některá zkušenosti?? Já se teď dívala na stránky dtestu – http://www.dtest.cz/…tnou-nahodou a když si rozkliknete ten pdf soubor, tak tam píšou, že ta postýlka ALEK je nevhodná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
10.6.10 10:58

Jé, tak zrovna Alek máme. Jak to, že je nevhodná 8-o nějak mi ten odkaz nejde rozkliknout (jen na hlavní stranu Dtestu. Rozestup šprušlí mám asi 8 cm, tam teda hlavu neprostrčí ani nedonošenec, nemá ani stahovací bočnici, takže že by to bylo špatně zkonstruované taky nehrozí - no vážně netuším, co je na ní špatného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.6.10 11:27

Jo tak jsem to našla tady http://www.babyonline.cz/…ostylky.html

prý: Scarlett Alek: nevyhovuje (nebezpečná mezera mezi dnem/roštem a čelem přístupná z vnitřní strany postýlky)
Já mám v postýlce teda kokosovo-pohankovou matraci, takže netuším, kde vidí nějakou mezeru mezi dnem a roštem 8-o 8-o 8-o Leda že by k tomu nějaký pitomec koupil matraci krátkou,nebo strkal dítě do postýlky bez matrace, tak možná :mrgreen: Teda normálně testům věřím, ale kvůli tomuhle se postýlky zbavovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32806
11.6.10 10:11

Gino108 děkuju za tvoji reakci.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
3.8.10 12:45

Ahoj holky, našla jsem tuhle diskuzi a chci se zeptat těch, co postýlku mají, jak jsou spokojené? Zaráží mě, že píšou o nevhodnosti postýlky, přitom vůbec netuším proč :think: Takže bych ocenila kladné příspěvky, mám ji totiž už objednanou :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí