Přikrývka Klinmam

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
616
7.6.10 12:25

Přikrývka Klinmam

Uvažuju o koupi přikrývky této značky. Máte někdo Klinmam? Jakou hřejivost a typ přikrývky jste si vybrali? Přikrývky se mi zdají dost tenké, tak aby opravdu hřály. Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21891
7.6.10 12:30

Ahoj,mam ji asi od 15.let.Nevim,jaky to je typ,ale je slaba,to je fakt.O tloustce to neni,hreje krasne :wink: a to jsem zmrzlina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.10 12:33

Syn má od jednoho roku,kdy mu zjistili alegii,mudra mi ho doporučila.Máme a nemůžu si vynachválit,v zimě hřeje,v létě se syn nepřehřívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.6.10 12:36

Já jsem nedávno koupila toto:
http://www.jolis.cz/…program-3771

Chtěla jsem to na léto, v zimě jsme dosud spali pod péřovými peřinami. Rozhodovala jsem se mezi středně-hřejivým programem a tím letním. Nemohla jsem se rozhodnout, protože jsem zimomřivka a měla jsem strach, že mi pod letníma bude zima. Manžel nakonec rozhodl středněhřejivý a je pod tím vedro. :mrgreen: Resp. do minulého týdne v tom bylo fajn, tento víkend, když se oteplilo, tak pod nimi byl hic.

Přikrývky jsou super v tom, že jsou tenoučké a lehoučké. Ale ten středněhřejivý bych označila spíše za univerzální, tedy vhodný na celoroční spaní (asi to budu používat i v zimě, protože ty péřové peřiny jsou těžké a to já nerada, no uvidíme).

Takže, záleží na tom, jak jsi moc zimomřivá a na co to chceš (celoroční nebo sezonní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
7.6.10 12:36

Katko a máte tu středně nebo vysoce hřejivou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
7.6.10 12:41

Wiolla díky za tip. Chci určitě celoroční a nemůžu se rozhodnout mezi středně a vysoce hřejivým programem. A je to asi blbý, ale kolikrát i v létě musím mít přikrytá záda, aby mě neofouklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21891
7.6.10 12:48

Ja bych volila stredni hrejivost.Pod to vysokou by ses v lete myslim upekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.6.10 12:55

Ahojky :-)
My je máme doma a máme vysoce hřejivé (je mi přád zima). Jsme s nimi nadmíru spokojení. Hřejou krásně a i v létě se to dá vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.6.10 12:56

POkud potřebuješ na záda teplo, tak je fakt dobrá vysoká hřejivost. No a také doporučuji 220cm, je to luxus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
7.6.10 12:58

Asi opravdu zvolím tu střední. Ale teď koukám, velikost 135×200 cm a u toho trojí různá gramáž (910, 1200 a 1520 g), tzn. taky různá hřejivost ne? Asi půjdu zlatou střední cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.10 12:58

Máme středně hřejivou,syn byl vždycky zmrzlík a ted je spokojený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.6.10 13:00

Taky bych koupila středně-hřejivý.
(A já zase nesnesu ani v létě holá ramena, takže mám noční košile vždy s rukávem, ideálně 3/4 :-))

Btw a pokud si nejsi jistá, tak bych to objednala přes internet a pokud to máš do manželské ložnice (tedy kupuješ 2), tak objednej jednu takovou a jednu makovou. Zkus obě a rozhodni se. Do 14 dní to můžeš vrátit a to bez udání důvodu (dle obch. podmínek objednávání na internetu). Resp. ty bys ani nevracela jen chtěla vyměnit za jinou. :mrgreen:
(To mi poradil dodatečně manžel, prý proč jsem neobjednala každou jinou? :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.6.10 13:02
Svatka píše:
Asi opravdu zvolím tu střední. Ale teď koukám, velikost 135×200 cm a u toho trojí různá gramáž (910, 1200 a 1520 g), tzn. taky různá hřejivost ne? Asi půjdu zlatou střední cestou.

Já myslím, že to tam mají nějak blbě psané a ta trojí gramáž je právě ta trojí hřejivost. Člověk by čekal, že když klikne „středně-hřejivý“, tak tam bude jen ta jedna gramáž, ale oni tam mají všechny 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.6.10 13:03
M-a-j-a píše:
POkud potřebuješ na záda teplo, tak je fakt dobrá vysoká hřejivost. No a také doporučuji 220cm, je to luxus :-)

Jo, to je pravda s tou délkou. Zvlášť když je člověk vyššího vzrůstu. Jen musí člověk vyměnit i všechno povlečení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
7.6.10 13:03

Wiolla - určitě budu objednávat přes net, nemíním se s tím tahat :-) a dobrý nápad, objednat jednu takovou a druhou makovou a popř. vyměnit. Ještě nad tím popřemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí