Usinani v postylce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
5.6.10 22:03

usinani v postylce

Ahoj maminky,chtela jsem se zeptat,jestli je mozne naucit jiz 8mesicni mimi usinat v postylce,do ted mi to nejak nevadilo,ale zacinam byt nekolikanasobne unavenejsi,nez mimi.Vecer jsem vzdy jen polozila do postele,maly se parkrat prevalil a usnul.

Zacala jsem chodit vecer vencit psa a babicka uspavala,jsem si rikala,ze se to nejak zhorsuje,az se mi priznala,ze uspavala v naruci.Maly ted vyzaduje noseni a chovani,dokud neusne,jak dopo.,odpol.,i vecer,taky se pretaci,tak mam strach,ze mi z postele spadne,v postylce by byl bezpecnejsi.

Takze uspavame stylem-chovani-polozim,coz je strasny rev,chovam-polozim,asi po tretim polozeni a velkem revu si lehnu vedle nej,zpivam,hladim,pusinkuju,davam dudlik,mliko,pak mam nervy v kyblu,tak zvednu a pochovam,polozim,lehnu vedle nej a je klid,ale matrace promacena od slzicek a ja malem taky,tak prosim o radu.

Co je to metoda estvil?Na to ja asi nebudu mit nervy :zed: dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
5.6.10 22:15

tady to mas http://maminky.eu/…va-metoda/24 Ja ji nikdy nezkousela, zatim to nebylo potreba, ale znam spoustu maminek, ktere do toho sly a behem tydne se zbavily problemu s usinanim miminka. Chce to pevne nervy, ale urcite se to vyplati. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21485
5.6.10 22:17

no, upřímně, hodně poděkuj babičce :-(

estivil je metoda, kdy v prodlužujících intervalech chodíš mimčo uklidnovat a ujišťovat, že jsi ho neopustila. ale základem je nehoupat, nebrat z postýlky, říct jen nějakou formulku (u nás to bylo, že je noc, v noci se spinká a maminka je u ní amá ji ráda) a odcházíš, případně leháš zpátky do postele. ale spíš si sežeň a přečti knížku dětská nespavost. tam je to moc hezky popsané a je lepší než veškeré návody tady na netu. u nás zabral do 3 dnů. ale musíš být vnitřně přesvědčená, že to opravdu chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
5.6.10 22:25

Já jsem Estivilla zkusila taky, ale až v pozdějším věku, když se mi v 15ti měsících malý začal budit od půlnoci co hodinu až do rána, tak jsem si řekla DOST!, takhle to dál nejde a byla jsem velmi mile překvapená, že do 3 dnů spal malý sám až do rána. :pankac: První noc protestoval, ale nebylo to tak hrozné, jsem čekala větší a delší řev :lol: , druhou noc plakal jen chvilku, pak se zavrtal a usnul a třetí noc už se vůbec nevzbudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
5.6.10 22:52

no holky diky,ja to zkusim,ale mam z toho docela hruzu,jenze pokud se nevyspim,tak jsem na nej protivna pres den,nebo chodim spat,takze snad mu to vynahradim,taky mam rada,kdyz se pritulime,ale i mazlit se muzem pres den:-).Je lepsi,kdyz s tou metodou zacne matka,nebo muze i babicka :-) .i kdyz te nevim,jestli muzu duverovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
6.6.10 12:26

Jestli hodláš praktikovat Estivilla, pročti si nejdřív tu knížku… a hlavně se rozhodni napevno. Když začneš a ustoupíš, máš problém…
Hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.6.10 09:01

Taky jsem praktikovala dle mého názvu „minutovku“ (nevěděla jsem, že metoda se jmenuje Estvill) a nám se osvědčila. Začali jsem, když syn měl cca 6 kg a já jsem si ruce a žíly na nich šetřila, abych ho udržela při kojení. Začala jsem uspávankou a políbením a odešla na cca 1min. Když jsem se vracela, nebrala z postýlky, jenom pohlazení a políbení, přímluva a pryč. Postupně se to naučil a během pár dnů bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
8.6.10 09:15

Dnes jsem se opet nevyspala,no pevne rozhodnuta,jo to mi rika kazdy,ze musim byt,ale je to tezke,kdyz clovek nema tu oporu,na jednu stranu jsem unavena a nevyspala,ale ten miminkovsky plac me depta,takze rozhodnuta jsem,ale vydrzet to,dyt jsem mama.Malyho bych chovala rada,ale ma pres 9kg a trocha se pronese :-) ,zatim jsem na tuto metodu slysela jen pozitivni hodnoceni vysledku.jo,ale zajimalo by me,jak dlouho takhle ty minuty zvysujete,prece do nekonecna to nejde a co kdyz se vzbudi za hodinu a zacne na novo?Knizku nemam,ani na ni nemam,tak jsem cetla akorat odkaz co poslala YVUSHKA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí