Od kdy sama v pokojicku?

Lenka76
7.6.10 21:54

od kdy sama v pokojicku?

Ahojky,chtela jsem se zeptat,od kdy jste presunuli mimco do svyho pokoje? Mam 6ti mesicni holcicku,a budeme se v zari stehovat,tak bych ji uz chtela dat do sveho pokoje. jake to byl o vas?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1612
7.6.10 22:01

My máme malého v pokojíčku téměř od narození. Na chvíli jsem měla půjčený z porodnice vozík pro novorozence, ale i tak většinou usínal sám v pokojíčku a potom jsem ho v noci na kojení převážela do ložnice. Úplně sám spí v pokojíčku cca od 2 měsíců. A nemůžu si to vynachválit. :lol: Nerušíme my jeho, ale ani o nás :palec:
Akorát to vstávání na kojení nebylo nic moc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
7.6.10 22:12

My od 4 měsíců. Budil se po našem příhodu do ložnice, tak jsme se nejdřív nazkoušku odstěhovali my a pak byl definitivní přesun. Mám u něj ale matraci na kojení a na raní společné dospávání, popřípadě pro případ nemoci…

• Citovat
  • Upravit
22005
7.6.10 22:13

Až od dvou let, jako postupnou přípravu na příchod sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
7.6.10 22:26

Samula spal nejdriv u nas v loznici v kolibce, jenze tam se ve 3 mesicich uz nevesel, tak putoval do pokojiku … spi a vzdycky spal krasne celou noc (ale jak uz nekdo psal, pro pripad, ze by se prece jen neco delo - treba nemoc … tak tam mam matracku), takze to rozhodovani nebylo tezke, kdyz nekdo musi k mimcu vstavat kazdou hodinu, tak se mu mozna nechce stehovat, ze by tam musel kazdou chvilku chodit k nemu (i kdyz treba se rusi navzajem a odstehovanim se to zlepsi), to u nas nastesti nebylo … u pripadneho druheho prcka to snad pujde taky tak hladce. :wink:

• Citovat
  • Upravit
4242
7.6.10 22:47

U nas naprosto stejne jako u Kathuly. Pred koncem 4.mesice Domca vyrostl z kosiku, takze sel do postylky, ktera byla pripravena v pokojicku :wink:
Jenze presne - od malicka krasne spi a v noci skoro nepil, mit nespavce a brecivce a savce…tak by u me asi zustal, nebo bych sla za nim, nevim… :nevim:
Ale nam to vyhovovalo taky proto, ze jsme se navzajem rusili a takhle jsme meli klid vsichni, jak dite tak dospeli 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
7.6.10 22:48

Jak tu někdo psal, my rušili ji a ona nás, tak v necelých 5ti měsících putovala vedle. Sice jsem do roka a půl běhala 10× za noc k ní, ale to mi nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.6.10 01:36

Mala je v pokojicku od prichodu z porodnice.Ze zacatku jeden z nas spal s ni a pak uz byla sama,zbytecne se budila tim jak jsme s ni spavali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
8.6.10 06:20

Nekde jsem cetla, ze do pulroka minimalne ma byt s rodici, tak sel presne v pul roce - dost to pomohlo se spanim, ja totiz chrapu a rudila jsem ho.
ale uplne dobry pocit z toho nemam, mam dojem, ze kdyby se trebas dusil..zkratka ta chuvicka neprenese vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
8.6.10 07:16

řibližně od 10 měsíců, když jsme zjistili, že ji v noci rušíme. do té doby byla postýlka v ložnoci a v pokojíčku manželův počítač. takže jsme pak udělali škatulata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
8.6.10 07:48
Pudloslava píše:
Nekde jsem cetla, ze do pulroka minimalne ma byt s rodici, tak sel presne v pul roce - dost to pomohlo se spanim, ja totiz chrapu a rudila jsem ho.
ale uplne dobry pocit z toho nemam, mam dojem, ze kdyby se trebas dusil..zkratka ta chuvicka neprenese vsechno.

A psali jako proč zrovna půl roku? Není to kvuli tomu, že se všude předpokládá, že dítě úderem 6ti měsíců spí celou noc v kuse a do té doby s musí krmit? Naše chůva teda přenáší úplně všechno. Slyším i že mu vypadne dudlík z pusy na postýlku. Ale já jí tedy ztlumuji :oops:

• Citovat
  • Upravit
2349
8.6.10 08:57

Kuba putoval do svého pokojíku kolem 2M, zbytečně jsme ho rušili. Tatínek docela chrápe, občas mluví nebo křičí ze spaní.
A jelikož nemáme v bytě dveře, tak jsem slyšela úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
8.6.10 13:07

dekuji za odpovedi.u nas to je tak,ze tatinek spi v obyvaku a my jsme v loznici.chtela bych uz manzela zpatky v loznici :wink: mala se budi maximalne jednou za noc,monitor dechu a chuvicku mame,tak ji presunem,az se budem stehovat do sveho pokojicku.

• Citovat
  • Upravit
5021
8.6.10 13:13

Přidám svůj názor jen pro pestrost, malá spí s námi stále a zatím ji stěhovat nechci, občas dorazí i Véna.
Ale záleží na každém, taky samozřejmě hodně na dítěti…pokud jsou všichni spokojení, tak je to v pořádku ať tak či tak.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.11.10 15:16

vozík pro novorozence

Zdravím všechny maminy a prosím o radu,kde se dá zapůjčit vozíček pro novorozence,který mají v porodnicích.Takový ten plastový s nakl. podložkou.Kdysi jsem někde četle,že je možné si ho zapůjčit za 500 Kč na měsíc a teď,když to bude pro mě aktuální,tak se nemůžu dopátrat.Děkuji moc za info Alena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí