Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miluju cestování
mohla bych byt porad někde, ale stejne tak miluju návraty domu na svůj gauč a svoji koupelnu
nejkrásnější byla Sardinie, tam je to vazne krásný. Se synem cestujeme už od jeho čtyř měsíců a naštěstí ho to baví také
fascinuje ho letadlo.
@Bellatrix Lestrange píše:
Skotsko a Irsko, to je moje srdeční záležitost. A na léto Chorvatsko, z měst miluju Vídeň, Řím a Barcelonu.
Makarská riviéra, Dubrovník.
Byl jsem tam po válce. ![]()
Ja taky rada cestuju.. Vecne jenom doma bych snad umrela. Jak jeden rok vynechame v lete more, mame pak depku celou zimu. Rada litam letadlem a miluju atmosferu letiště ![]()
@Pajka89 já mám ráda letiště, ale lítání mě moc neba…mám vždycky strach, že se mnou spadne letadlo
ale tak vydržím to žejo. Lepší než se všude courat vlakem/autem/busem. ![]()
Jo bavi me to, jen jak starnu tak hur snasim dlouhe lety. Rada mam JV Asii a jihozapad USA. Jeste bych chtela nekdy zvladnout Novy Zeland a ostrovy v Pacifiku.
Baví hrozně moc. Máme projetý skoro celý svět.
Cestujeme i s dětmi. Teď už trochu míň, nebo spíš ne tak daleko a na tak dlouhou dobu. Povinná školní docházka nám trochu kazí plány. ![]()
Nemůžu říct, že bych měla nějaké top místo, všude bylo krásně. Jedinečný a neopakovatelný zážitek byly tedy Galapágy to jo. Ale naposledy jsme teď byli v Litvě a to byla také nádhera. ![]()
@mrav píše:
Makarská riviéra, Dubrovník.Byl jsem tam po válce.
Dubrovník je nádhernej
, já mám Chorvatsko projeté od Istrie až po Dalmácii. Líbilo se mi všude, nejvíc asi na Korčule a Orebiči. ![]()
@Nairol tyjo ty Galapágy bych taky chtěla navštívit, akorát to musí být pěkně drahý, ne? ![]()
Já ráda cestuju. Mám ráda kulturu, kuchyni i temperament Střední a Jižní Ameriky. Jinak jsem ale spokojená i kdekoliv jinde v přírode. Některá hezká, malebná města jsou na mě už moc přeplněná turisty a málo autentická. Lidi už dnes moc cestují ![]()