Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, takové téma na odlehčení
máte rádi cestování? Na jakém místě se vám nejvíc líbilo?
My cestujeme po své ose, vše si zařizujeme sami, nechce se nám platit za cestovky
a v srpnu letíme do Portugalska a odtud pokračujeme na Azorské ostrovy
jinak moje srdcovka bude vždy Anglie a Skotsko ![]()
Já nemám ráda cestování. Působí mi to stres. Horkotěžko zvládnu dovolenou u moře, ale prakticky už první den se těším domů. Jako bych tu nechala část sebe, daleko od domova jsem nesvá.
Já cestuji moc ráda. Byla jsem v mnoha destinacích nejvíce se mi líbilo na Maledivách, v Dominikánské republice ale i v Chorvatsku, Itálii, Seyschely všude je něco krásného.
@Čičorečka závidím, já bych nejradši pořád někde lítala
ale musím se krotit kvůli financím ![]()
Necestuju rada, leda tak prstem po mapě, ale rada ctu a koukam na cestopisy. Možná se to ještě otočí a vystrcim nos někdy pozdeji. Láká mě Skandinavie, Island, Rusko, Ukrajina…
@Čičorečka píše:
Já nemám ráda cestování. Působí mi to stres. Horkotěžko zvládnu dovolenou u moře, ale prakticky už první den se těším domů. Jako bych tu nechala část sebe, daleko od domova jsem nesvá.
Mám to úplně stejně! Myslela jsem, že jsem jediná takhle divná
.
No jo, za mlada/studentka jsem si sama projizdela Evropu, prijela jsem na misto a ani kolikrat nevedela, kde budu tu noc spat. Ted bydlim mimo Evropu a ani nemam velky touhy jet nekam, kde jsem jeste nebyla. Obcas teda letim nekam v ramci konference. Ale radeji ted uz jedu nekam a resim CO tam budu delat. Uz mi nejde o misto, ale o zazitky. Dost jsem se upnula na hory, takze spis kde na kterou horu vylezt…
Ale abych byla uplne uprimna, tak jedno misto jeste urcite v planu mam, a to Aljasku. Chci tam ale s detma a aby fyzicky neco zvladly, takze az nejmladsi bude mit tak tech 5 let ![]()
Taky jsme, ještě jako bezdětní, cestovali se ženou na vlastní pěst. Destinace Slovensko - termály Bešeňová, Podhájská. Nejvíc se mi líbily Jánošíkovy díry a Košice na Slovensku, v Česku Český Krumlov a náměstí v Pelhřimove. Česko má plno krásných míst- Štramberk, Kopřivnice, Příbor. Blíží se Vánoce- doporučím na Jihlavsku Třešť a Betlémskou cestu. ![]()
Cestuju moc rada, baví mě to všechno organizovat.
Před synem se mi nejvíc líbilo na cestě po Beneluxu (Holandsko, Belgie, Lucembursko) a objela jsem s kamoskou celou Sicilii.
S dítětem už to tolik nejde, ale až kluk odroste, chystáme se s manželem na sever ![]()
@ivašot. Proč divná?
každý na to prostě není
já sice miluju cestování, zato nesnáším nakupování a nepřipadám si divně ![]()
@Lovelytrue píše:
@ivašot. Proč divná?každý na to prostě není
já sice miluju cestování, zato nesnáším nakupování a nepřipadám si divně
Asi je to tím, že v okolí každý básní o cestovaní a pomalu kaźdý rok létá přes půl zeměkoule ![]()
@ivašot. To že to tak dělají oni, neznamená, že to tak musí dělat každý
já to miluju, ale chápu, že někoho to neba a představuje to pro něj akorát stres ![]()
Hrozně mě baví cestovat, ale nebaví mě hledání hotelů atd. Cestujeme na vlastní pěst, s cestovkami nemám dobrou zkušenost. Ale jestli něco nesnáším, tak cestování pracovně
zrovna sedím na letišti a brečela bych
@ivašot. píše:
Mám to úplně stejně! Myslela jsem, že jsem jediná takhle divná.
Já dříve taky
Ale potom, co jsem to přiznala nejdřív sama sobě a pak i okolí, začali kolem mě vyplouvat podobní domarádi ![]()
Skotsko a Irsko, to je moje srdeční záležitost. A na léto Chorvatsko, z měst miluju Vídeň, Řím a Barcelonu.