Chamomilla 15CH - na zoubky

162
24.1.11 20:22

chamomila 15CH-na zoubky

DObrý večer všem,
naše mudra mi pro malého poradila na růst zoubků Chamomilu 15CH ale když jsem si tady četla to dávkování docela se to od toho našeho liší…Tak jsem z toho trošku zmatená.
Mám prý podávat 3× až 5× denně 5granulí v trošce kojenecké vody.. Není to moc??četla jsem tu i že někdo rozpustí 5 granulí a dává to během celého dne..
Poradíte mi jaké dávkování třeba zabralo Vám a nebo jestli třeba dát ráno 5granulí rozpuštěných a večer 5 granulí…
Děkuji mooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lena F.
24.1.11 20:38

Podavám vždy dvě kuličky přimo do pusinky, ale maly ma už rok tak se s tim hravě poradi, to množstvi není tak důležite. Davam až při potížich, když vidim že se trapi. Preventivně bych nepodavala.

• Citovat
  • Upravit
35545
24.1.11 21:39

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/#…

Zkus to tady prostudovat :mrgreen: je to čerstvé, já z toho mám hlavu jako pátrací balón, informace se liší, já mám taky tyhle a teď jsem mu dala večer tedy do „spešl“ lahvičky s převařenou vodou pět kuliček, no a případně mu dám v noci cucnout :nevim: Předtím jsem dávala pět kuliček rozpustit v trošce vody a do pusinky, předtím a po patnáct minut nejedl a nepil :think: Ale zjevně je to složitější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
24.1.11 22:31

Já dávám dvě kuličky do pusinky / držím malou na klíně, aby jí nezaskočilo, dřív do trošky vody a pocucávat /. Dávají se až při potížích, ne jako prevence. A dávkování mám od homeopata.Většinou stačí 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová