Pomůže homeopat - nemocná babička?

Anonymní
23.1.11 17:19

pomůže homeopat?

Ahoj holky, mám babičku 66let která má velké zdravotní potíže, navíc je hodně obézní. bolí jí klouby, má otoky nohou a rukou, bolí ji hlava, ucpané žíly, cholesterol atd… atd… za leky které ji předepíše a doporučí mudr. utrati tak 2000 mesíčně.. navíc se ted nechala ukecat na herbalife a utratila 6OOO za par vitaminu, caj a koktejl… zajímalo jestli by ji treba mohl pomoct nejaky homeopat?? já teda vubec o tom nic nevim ani co vsechno se da takto lecit, proto se ptam vas. potrebovala by zhubnout a uz vazne zkusila vse…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
23.1.11 18:40

Ahoj, myslím, že to co jsi napsala za potíže jistě dokáže napravit přírodní medicína. Chce to ale najít zkušeného homeopata a uvědomit si, že ani tohle nebude zadarmo. Nicméne se domnívám, že výsledky budou trvalejší. Je ale třeba vydržet, homeopatika nezaberou hned. A určitě by to chtělo zhubnout a trochu víc se hýbat, pokud je babička silná…66 let nic není, moje mamka má o rok víc a chodí ještě do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.11 18:51

to je tezky no, ona treba pracuje jeden den na zahrádce a pak se treba 2 dny nepostavi na nohy.. tedka dostala nejaky prasky na spani a po tech ji boli hlava, pak dostala prasky na bolest hlavy a po tech ma zase zacpu atd atd… pracovala v cukrovare kde x let tahala tezky pytle s cukrem, je v duchodu uz 15let..

• Citovat
  • Upravit
852
23.1.11 18:55

já to chápu, ale pokud se bude jen ládovat lékama, moc jí to nepomůže, chce to fakt celkovou změnu stylu…66 let není dnes žádný věk. Zkus jí lídat pitnej režim, jídlo, trochu vycházky a hlavně, veselá mysl půl zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová