Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, myslím, že to co jsi napsala za potíže jistě dokáže napravit přírodní medicína. Chce to ale najít zkušeného homeopata a uvědomit si, že ani tohle nebude zadarmo. Nicméne se domnívám, že výsledky budou trvalejší. Je ale třeba vydržet, homeopatika nezaberou hned. A určitě by to chtělo zhubnout a trochu víc se hýbat, pokud je babička silná…66 let nic není, moje mamka má o rok víc a chodí ještě do práce…
to je tezky no, ona treba pracuje jeden den na zahrádce a pak se treba 2 dny nepostavi na nohy.. tedka dostala nejaky prasky na spani a po tech ji boli hlava, pak dostala prasky na bolest hlavy a po tech ma zase zacpu atd atd… pracovala v cukrovare kde x let tahala tezky pytle s cukrem, je v duchodu uz 15let..
já to chápu, ale pokud se bude jen ládovat lékama, moc jí to nepomůže, chce to fakt celkovou změnu stylu…66 let není dnes žádný věk. Zkus jí lídat pitnej režim, jídlo, trochu vycházky a hlavně, veselá mysl půl zdraví…
Ahoj holky, mám babičku 66let která má velké zdravotní potíže, navíc je hodně obézní. bolí jí klouby, má otoky nohou a rukou, bolí ji hlava, ucpané žíly, cholesterol atd… atd… za leky které ji předepíše a doporučí mudr. utrati tak 2000 mesíčně.. navíc se ted nechala ukecat na herbalife a utratila 6OOO za par vitaminu, caj a koktejl… zajímalo jestli by ji treba mohl pomoct nejaky homeopat?? já teda vubec o tom nic nevim ani co vsechno se da takto lecit, proto se ptam vas. potrebovala by zhubnout a uz vazne zkusila vse…