Chaos v počítání týdnů těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
21.5.10 22:15

anonymní nic proti radám vedle, těhu si určitě užívej, ale myslím že je fajn mít jistotu a vědět kdo je opravdu táta, tak zkus po poridu nějaké testy nebo tak něco, asi bych se bála že mu třeba nebude podobné nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.22 08:21

Ahoj holky prosím vás potřebuji poradit jestli počítám správně týdny těhotenství
Nějak jsem se do toho zamotala
26.7. jsem byla 7+2
A dnes 11.8. jsem 9+4?
Předem děkuji a přeji krásný den

• Citovat
  • Upravit
12598
11.8.22 08:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím vás potřebuji poradit jestli počítám správně týdny těhotenství
Nějak jsem se do toho zamotala
26.7. jsem byla 7+2
A dnes 11.8. jsem 9+4?
Předem děkuji a přeji krásný den

Ahoj, tak si to zadej do těhotenské kalkulačky, jedna je i tady na emiminu :-) zadáš datum poslední menstruace a jak máš dlouhý cyklus a vyjede ti, ve kterém týdnu a dnu právě dnes jsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.22 08:47

@bjetuschka to právě bohužel nejde podle poslední menstruace.
Měla jsem mít řízený cyklus ale bohužel jsem na léky nereagovala a pak se to celé nějak protáhlo… Na kontrole tam pak lékařka něco pořád přičítala a odečítala až se dopočítal na 7+2

• Citovat
  • Upravit
12598
11.8.22 08:54
@Anonymní píše:
Měla jsem mít řízený cyklus ale bohužel jsem na léky nereagovala a pak se to celé nějak protáhlo… Na kontrole tam pak lékařka něco pořád přičítala a odečítala až se dopočítal na 7+2

Aha, tak jedině vzít prostě kalendář a jet podle týdnů. Takže skutečně jsi dnes 9+4 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
11.8.22 08:55
@Anonymní píše:
Měla jsem mít řízený cyklus ale bohužel jsem na léky nereagovala a pak se to celé nějak protáhlo… Na kontrole tam pak lékařka něco pořád přičítala a odečítala až se dopočítal na 7+2

Tak si dej to zadej na Inernetu nemusíš tady na Emiminu když ti to nejde. ;) :palec:.
Najdeš tam plno stránek na Tehotenskou kalkulačku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.22 09:02

@Staninka30 kdybych si to mohla zadat do těhotenské kalkulačky tak se tady neptám jestli jsem to spočítala správě
Výš jsem psala jak to je…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.22 09:05

@bjetuschka Moc děkuji za pomoc
Nebyla jsem si jistá jestli počítám správně a ještě jsem se do toho nějak zamotala.
Přeji krásný den

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí