Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
anonymní nic proti radám vedle, těhu si určitě užívej, ale myslím že je fajn mít jistotu a vědět kdo je opravdu táta, tak zkus po poridu nějaké testy nebo tak něco, asi bych se bála že mu třeba nebude podobné nebo tak něco
Ahoj holky prosím vás potřebuji poradit jestli počítám správně týdny těhotenství
Nějak jsem se do toho zamotala
26.7. jsem byla 7+2
A dnes 11.8. jsem 9+4?
Předem děkuji a přeji krásný den
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím vás potřebuji poradit jestli počítám správně týdny těhotenství
Nějak jsem se do toho zamotala
26.7. jsem byla 7+2
A dnes 11.8. jsem 9+4?
Předem děkuji a přeji krásný den
Ahoj, tak si to zadej do těhotenské kalkulačky, jedna je i tady na emiminu
zadáš datum poslední menstruace a jak máš dlouhý cyklus a vyjede ti, ve kterém týdnu a dnu právě dnes jsi ![]()
@bjetuschka to právě bohužel nejde podle poslední menstruace.
Měla jsem mít řízený cyklus ale bohužel jsem na léky nereagovala a pak se to celé nějak protáhlo… Na kontrole tam pak lékařka něco pořád přičítala a odečítala až se dopočítal na 7+2
@Anonymní píše:
Měla jsem mít řízený cyklus ale bohužel jsem na léky nereagovala a pak se to celé nějak protáhlo… Na kontrole tam pak lékařka něco pořád přičítala a odečítala až se dopočítal na 7+2
Aha, tak jedině vzít prostě kalendář a jet podle týdnů. Takže skutečně jsi dnes 9+4 ![]()
@Anonymní píše:
Tak si dej to zadej na Inernetu nemusíš tady na Emiminu když ti to nejde.
.
Najdeš tam plno stránek na Tehotenskou kalkulačku ![]()
@Staninka30 kdybych si to mohla zadat do těhotenské kalkulačky tak se tady neptám jestli jsem to spočítala správě
Výš jsem psala jak to je…
@bjetuschka Moc děkuji za pomoc
Nebyla jsem si jistá jestli počítám správně a ještě jsem se do toho nějak zamotala.
Přeji krásný den