Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zkoušela jsem, ale nikdy jsem nedohledala..Takže se domnívám, že dohledat nejde..
Anonymní píše:
Ani nijak přes historii v Mozille…?
Nevím o tom, že by se historie chatu (jakéhokoliv) zobrazovala v historii v mozille
ale třeba se mýlím..
Samozrejme, ze nejak super hacker by to dohledal
Skoromanzilek rikal, ze to jde dohledat, sice tezko, ale jde.. Pro uuuplne smazani by jsi musela kontaktovat IT team Facebooku ![]()
A co v nastavení Mozzily zakázat ukládání historie navštívených stránek? Já tedy nevím, kde přesně to tam hledat, my máme operu a ta to umí, tak si myslím, že to musí znát každý prohlížeč. Ale to řeší budoucí problémy, ne, pokud už nějaké problém mohl vzniknout ![]()
mě se historie vždy ukáže když na to jen kliknu
i když dám smazat,tak za čas se někdy i ukáže.Flirtovat po faceboku není hold dobrej nápad ![]()
No my to doma zkoušly na ICQ, a manžel to přesto našel
a taky má nějaký program, který strčil synkoj do pc, a jemu chodí jakoby ofocená stránka kde se synek pohybuje, několikrát denně mu chodilo na mail, fotka tý stránky, tak jsme si mohly počíst co si píše ![]()
Ale vůbec tomu nerozumím, takže nevím, ale dohledat se podle mě dá všechno.
takze jeste pro vysvetleni - historie - ty si ji jako takovou smazes, ale zustane v archivu Facebooku, a kdyz je clovek chytry a vi jak se k tomu dostat, tak se k tomu dostane.. Proto doporucuji kontaktovat FB team a poprosit je o smazani veskere tve historie ![]()
A oni to jako bez problémů smažou?
Já jsem neflirtovala po chatu, psala jsem si s kamarádkou, ale padlo tam i pár věcí, co nechci, aby manžel četl.. ![]()
Tak pokud manzel neni nejaky hacker, tak ho to netrkne, jak to najit, je pry fakt tezky, ale kdyby nekdo fakt chtel a vedel jak na to tak to zjisti…
Ale hele, ten muj je taky IT, ja kolikrat resim s kamoskama, co by nemel vedet, ale proste vim, ze se na to nedostane, pac by mu to trvalo dlouho…
![]()
Staci jim napsat na nejaky ten odkaz, ted nevim kde presne to je… ![]()
Ahoj,chci se zaptat,jestli by ses nemohla zeptat tveho pritele,jak se da zjistit ta historie, nutne bych to potreboval, poslal sem neco, co sem nemel
dekuji moc
Holky, jde nějak dohledat historie chatu na facebooku? Nebo stačí dát Clear window a je to smazané a nedohledatelné?
z osobních důvodů raději nepřihlášená