Chat na facebooku

Anonymní
2.3.11 09:35

Chat na facebooku

Holky, jde nějak dohledat historie chatu na facebooku? Nebo stačí dát Clear window a je to smazané a nedohledatelné?

z osobních důvodů raději nepřihlášená

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
2.3.11 09:39

Ahoj, zkoušela jsem, ale nikdy jsem nedohledala..Takže se domnívám, že dohledat nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
2.3.11 09:41

Mě to taky nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.11 09:43

Ani nijak přes historii v Mozille…?

• Citovat
  • Upravit
8566
2.3.11 09:59
Anonymní píše:
Ani nijak přes historii v Mozille…?

Nevím o tom, že by se historie chatu (jakéhokoliv) zobrazovala v historii v mozille 8-o ale třeba se mýlím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.3.11 10:13

Já taky myslím, že se historie dohledat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.3.11 10:31

Samozrejme, ze nejak super hacker by to dohledal :think: Skoromanzilek rikal, ze to jde dohledat, sice tezko, ale jde.. Pro uuuplne smazani by jsi musela kontaktovat IT team Facebooku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.3.11 10:50

A co v nastavení Mozzily zakázat ukládání historie navštívených stránek? Já tedy nevím, kde přesně to tam hledat, my máme operu a ta to umí, tak si myslím, že to musí znát každý prohlížeč. Ale to řeší budoucí problémy, ne, pokud už nějaké problém mohl vzniknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.11 11:21

mě se historie vždy ukáže když na to jen kliknu :nevim: i když dám smazat,tak za čas se někdy i ukáže.Flirtovat po faceboku není hold dobrej nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
2.3.11 11:23

No my to doma zkoušly na ICQ, a manžel to přesto našel :nevim: a taky má nějaký program, který strčil synkoj do pc, a jemu chodí jakoby ofocená stránka kde se synek pohybuje, několikrát denně mu chodilo na mail, fotka tý stránky, tak jsme si mohly počíst co si píše :roll:
Ale vůbec tomu nerozumím, takže nevím, ale dohledat se podle mě dá všechno.

• Citovat
  • Upravit
36544
2.3.11 11:24

takze jeste pro vysvetleni - historie - ty si ji jako takovou smazes, ale zustane v archivu Facebooku, a kdyz je clovek chytry a vi jak se k tomu dostat, tak se k tomu dostane.. Proto doporucuji kontaktovat FB team a poprosit je o smazani veskere tve historie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.11 12:27

A oni to jako bez problémů smažou? 8-o Já jsem neflirtovala po chatu, psala jsem si s kamarádkou, ale padlo tam i pár věcí, co nechci, aby manžel četl.. :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.11 12:35

No, akorát teda nevím, jak ten tým FB kontaktovat.. :think:

• Citovat
  • Upravit
36544
2.3.11 12:44

Tak pokud manzel neni nejaky hacker, tak ho to netrkne, jak to najit, je pry fakt tezky, ale kdyby nekdo fakt chtel a vedel jak na to tak to zjisti…
Ale hele, ten muj je taky IT, ja kolikrat resim s kamoskama, co by nemel vedet, ale proste vim, ze se na to nedostane, pac by mu to trvalo dlouho… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Staci jim napsat na nejaky ten odkaz, ted nevim kde presne to je… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.11 00:37

Ahoj,chci se zaptat,jestli by ses nemohla zeptat tveho pritele,jak se da zjistit ta historie, nutne bych to potreboval, poslal sem neco, co sem nemel :pocitac: :zed: dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová