Focení v ateliréru - 1.rok

1187
1.3.11 07:26

Focení v ateliréru - 1.rok

Ahoj,

chystáme se na rodinné foto - já, manžel, pes a hlavně naše v tu dobu roční holčička. A chtěla bych se zeptat, co jste si vzali pro takhle malého prcka s sebou na focení. Budeme mít fotky v bílé a v černé, tedy ne žádné retro s retro dekoracemi. Napadlo mě vzít s sebou piškoty, malá bude krmit psa - to jí i dost baví. Pak třeba bublifuk, nebo nějaké kytky - asi tulipány. Co by mohlo ještě na takových fotkách být pěkné a mimču se líbit. Budu ráda i za nějakou vloženou fotku jako inspiraci - Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65360
1.3.11 07:45

Vemte co má malá ráda.....
hračky,i něco na převlečení a i v atelieru určo něco bude :lol:
ještě jsme měli nafouklé balonky.....
jo a různé čepičky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
1.3.11 07:46
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
1.3.11 09:13

aHOJ mi jsme děti taky nechali fotit bylo to supe,záleží na fotografofi,ale děti si hodku a pul hráli ,jsou z toho krásné fotky,měla tam spoustu hraček a to se dětem líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
1.3.11 09:20

Dobrý ateliér se pozná tak, že má vlastní rekvizity. Jestli chcete něco navíc, tak si vemte to, co se vám nebo malé líbí a na co chcete mít vzpomínku
Posílám fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
1.3.11 10:06

Ahoj, chystáme se teď taky do ateliéru. Už jsme tam byli na focení s bříškem, tak nebudem brát žádné propriety. Fotografka je profík, má tam snad úplně všechno. I schody, kytky, kufr, košík, čelenky, mašle, plyšáky, dorty a svíčky a milion dalších věcí…třeba i andělská křídla :andel: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
1.3.11 12:09

Miarei…tak ta fotka nemá chybu.....je suprová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
1.3.11 12:40

My jsme byli teda ve dvou mesicich, ale to je asi jedno. Prcek tam pocural kde co, takze nejake pliny na utreni. My si brali obleceni na prevleceni - pro vsechny a jedna z rekvizit byla i bublifuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová