Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tvůj postoj je více než chvályhodný.
Koupání v kýblíčku je skvělá věc, voda tolik nestydne a mimi se v něm líbí, takže za sebe ho doporučuju, i když jsem ho na první dítko moc nevyužívala, bylo méně prostoru než by se zdálo, ale na druhý dítko ho určitě využiju co to půjde, protože toho místa je už víc.
Ahoj,taky si myslím,že tu může být kdokoli
a pokud máš mimi ráda,tak můžeš jednou tátověpřítelkyni být nápomocná radou i skutkem
a každá informace se ti jednou bude hodit.I když já v 15 měla tedy trochu jiné sterosti-trochu více naivnější
![]()
Náhodou je to super, že jsi se zaregistrovala
Máš hromadu času na sbírání zkušeností a tady na emimi jedou i jiné než čistě dětské diskuze (např. se tu řeší zdrav. problémy i dospělých, jsou tu diskuze o zvířátkách), takže pokud zrovna nebudeš zjišťovat něco tátově přítelkyni, určitě se tu neztratíš ![]()
Já si všechny info o mimi zjišťovala až, když jsem porodila
Myslela jsem si, že se zkušenostmi s mladšími bratry si vystačím
![]()
aspoň je vidět, že ne všechny jsou takový, že je jim 16, rodiče jim nedovolí vídat se s přítelem a tak si chtějí honem rychle uhnat mimčo. Jako nedávno jedna slečna. Sabrino, tady je spousta diskusí nejen o miminkách, takže ti nic nebrání tu být a diskutovat, vždyť je tu registrovaná i sposta žen, které jsou třeba i starší, ale dítka nemají, prostě se tu řeší všechno možný a rady jsou tu určitě užitečný. ![]()
Sabrino, taky si myslím, že tu můžeš být a v klidu diskutovat v různých diskuzích ![]()
Je super že takhle pomáháš
,proč bys tu nemohla být? Třeba se ti tu bude líbit a jak teprve bude koukat tátova přítelkyně až jí poradíš ,když si s něčím nebude vědět rady(teda pokud sem nechodí)tady se totiž o mimi dozíš uplně vše a někdy i o trochu víc. ![]()
Holky (doufán, že vám nemusín vykat), jsem ráda, že jste mě tak přijaly. Trochu jsem se bála, že budu za šaška ![]()
čau, schválně se občas zapoj do nějaké diskuze. Bude docela zajímavé si poslechnout (přečíst) názor někoho ve tvém věku.
jo a nenech se odradit militantníma matkama ![]()
Sabriina. píše:
Holky (doufán, že vám nemusín vykat), jsem ráda, že jste mě tak přijaly. Trochu jsem se bála, že budu za šaška
Tady se nevyka prosimte
Takze vitej na eMiminu a smele do diskuzi! ![]()
Monny89 píše:Sabriina. píše:Tady se nevyka prosimte
Holky (doufán, že vám nemusín vykat), jsem ráda, že jste mě tak přijaly. Trochu jsem se bála, že budu za šaška![]()
Takze vitej na eMiminu a smele do diskuzi!
ty jsi dobra pry vykat to me pobavilo
vitej ale dej si pozor jsme zenske zvedave ![]()
Ahoj,
jsem tu úplně nová tak odpusťte. Jen mě tak napadlo, že se registruji. Hledala jsem informace o koupacích kyblíčcích (vysvětlím níž) a narazila na tento web. Líbí se mi tady a ráda bych diskutovala, ale je mi 15.
Hoho
asi si říkáte co tu dělám, ale tátova přítelkyně plánuje mimi a já vyzvídám informace. Miminka miluju, ale minimálně dalších 7 let otěhotnět neplánuju (nechci být těhotná 16).
Je to víceméně diskuse o ničem. Asi sem ani nebudu chodit, protože nemám co přispět.
Jen mě zajímá jestli vám to přijde divné a jestli tady nejsem snad nejmladší.
Ahoj! Nová členka