Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Takle malé mimčo mi spávalo v hluboké korbě. Ve svém, v čistém…
Taky jsem pro děti měla hlubokou korbu, na přebalování deku, kterou jsem měla poznačenou, aby šla vždy stejnou stranou pod mimčo. Jinde tak nějak neleželo.
Takhle malý mimino je v pohodě, kam ho položíš, tam bude ležet. Pokud ty myši nebudou běhat přímo po něm, klidně bych jela ![]()
Horší je to s batolatama ![]()
Tak 9 týdení mimčo ti nikde lézt nebude a pokud ted vím, že tam lezou myši v mé nepřítomnosti, tak bych veškeré potahy a povrchy po příjezdu vydrhla i bez mimina. Neboj se a jeď
Kočár mě napadl, jen nevím, jestli tam zvládne spát… spí s náma v posteli no ![]()
Takže si myslíte, že postačí prostě mít své ložní a nepokládat jinde a bude vše oki jo?
prvorodička no… ![]()
Tak já bych jela.. když to tak vezmeš, tak takové miminko máš buď v kočárku a nebo si dovezeš svoji domácí vypranou deku, hodís na postel a třeba dáš ještě plenu- pro víc choulosvité
a je.. horší by byo jak batole lezoucí a batolící se po zemi a vše olizuje
Jako toho, že by jí myš ohryzala, to se fakt nebojím… ony jsou přes léto schovaný, jelikož tam furt někdo je ![]()
Předpokládám, že když přijedete, tak uklidíte, převléknete svoje povlečení… takže stačí mít navíc svou deku z domova atd…přeci jenom, když bude vedro a budete venku na dece, tak se prcek může povalovat s vámi na té dece. Uvnitř vemte buď cestovní postýlku nebo kočárek a pro tvůj klid, když prcek nebude v kočáru, hoďte přes něj deku. Ale jinak bych byla v klidu
@Janasas Souhlas
Teď jsme zrovna byli na chatě a jak říkáš - buď byl v kočáře, kojila jsem s plínkou na posteli a pak s náma zdřímnul odpoledne v posteli a to jsem pod něj zase dala velkou plínu.
@Anonymní píše:
Takže si myslíte, že postačí prostě mít své ložní a nepokládat jinde a bude vše oki jo?prvorodička no…
Ja jako prvorodicka skoro nic neřešila a nic mi nepřišlo nynější nebezpečný. Ale s třetím miminkem řeším snad úplně všecko. Zvlastni ![]()
Na chalupu jezdíme se všema dětma od miminka. Mají tam svoji postýlku, tu pokaždé čistě povleču a je hotovo. U takhle malého mimča vážně žádný problém nevidím. A pod hlavou měli děti plínku kdykoli a kdekoli ![]()
Ahojky všem, moc se omlouvám předem za anonym, chodí sem rodina.
Máme jet v srpnu na víkend na chatu. Na té chatě řádí myšky… samozřejmě když se tam pohybujeme, tak nejsou, ale když tam nikdo není, tak lozí všude. A otázka zní, máme mimčo 9 týdnů, nehrozí, že něco chytne na té chatě? Samozřejmě vezu ložní prádlo čistý.