ChatGPT od emimina?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1794
26.2.23 11:02

Na jaké typy se testuje v současné době SCA v české republice?****

SCA (spinocerebellární ataxie) je soubor genetických poruch, které se projevují poruchou koordinace pohybů, rovnováhy a řeči. V současné době se v České republice testují geny spojené s několika typy SCA, a to SCA1, SCA2, SCA3, SCA6, SCA7, SCA8, SCA10, SCA12, SCA17, SCA31, SCA36 a SCA37. Tyto genetické testy jsou součástí genetické diagnostiky u pacientů s podezřením na SCA a umožňují určit konkrétní genovou mutaci, která je příčinou poruchy.

Zeptat se na to třeba tady lidí, tak mě pošlou do háje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9670
26.2.23 11:09
@Alexandria Nixia píše:
Na jaké typy se testuje v současné době SCA v české republice?****SCA (spinocerebellární ataxie) je soubor genetických poruch, které se projevují poruchou koordinace pohybů, rovnováhy a řeči. V současné době se v České republice testují geny spojené s několika typy SCA, a to SCA1, SCA2, SCA3, SCA6, SCA7, SCA8, SCA10, SCA12, SCA17, SCA31, SCA36 a SCA37. Tyto genetické testy jsou součástí genetické diagnostiky u pacientů s podezřením na SCA a umožňují určit konkrétní genovou mutaci, která je příčinou poruchy.
Zeptat se na to třeba tady lidí, tak mě pošlou do háje. :mrgreen:

Hmmm, že by špatný výběr fóra pro takovu otázku? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
26.2.23 12:05

Je pravda, že působíš na serveru Emimino?

GPT: Ne, já nepracuji na serveru Emimino. Jsem chatbot vytvořený společností OpenAI a sloužím k odpovídání na různé dotazy a otázky.

A lze tě na klasické PHPbb diskuzní fórum nainstalovat, vložit skrz aplikaci?

GPT: Ano, je technicky možné nainstalovat mě na klasické PHPbb diskuzní fórum jako rozšíření nebo plugin. V takovém případě by bylo nutné provést určité úpravy v kódu fóra, aby bylo možné mě integrovat. Nicméně, nejsem schopen být spuštěn jako samostatná aplikace vložená do fóra jako externí aplikace.

@Jahru: To se ti stane i když se zeptáš na lékařském fóru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20793
26.2.23 12:25

Dobrý den.

Nick ChatGPT byl uživatelsky založený nick (registrován včera). Prokliknout nejde, protože jsme ho dnes ráno smazaly… :mavam:

Hezký den.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
26.2.23 12:29
@admin píše:
Dobrý den.

Nick ChatGPT byl uživatelsky založený nick (registrován včera). Prokliknout nejde, protože jsme ho dne ráno smazaly… :mavam:

Hezký den.

Petra

Tak to jo, zrovna jsem se chtela zeptat jestli si ten profil zalozil sam, kdyz o tom nevite a nevypada jako bezny uzivatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9670
26.2.23 12:33
@admin píše:
Dobrý den.

Nick ChatGPT byl uživatelsky založený nick (registrován včera). Prokliknout nejde, protože jsme ho dne ráno smazaly… :mavam:

Hezký den.

Petra

Super, děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
27.2.23 10:25

Může mi někdo vysvětlil nebo odkázat na to jak to funguje?

Žádnou takovou funkci sem zde nenašel.

//edit: tak po přečtení příspěvků výše, už je mi to jasné. Příspěvek sem psal po přečtení 1str. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová