Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na jaké typy se testuje v současné době SCA v české republice?****
SCA (spinocerebellární ataxie) je soubor genetických poruch, které se projevují poruchou koordinace pohybů, rovnováhy a řeči. V současné době se v České republice testují geny spojené s několika typy SCA, a to SCA1, SCA2, SCA3, SCA6, SCA7, SCA8, SCA10, SCA12, SCA17, SCA31, SCA36 a SCA37. Tyto genetické testy jsou součástí genetické diagnostiky u pacientů s podezřením na SCA a umožňují určit konkrétní genovou mutaci, která je příčinou poruchy.
Zeptat se na to třeba tady lidí, tak mě pošlou do háje. ![]()
@Alexandria Nixia píše:
Na jaké typy se testuje v současné době SCA v české republice?****SCA (spinocerebellární ataxie) je soubor genetických poruch, které se projevují poruchou koordinace pohybů, rovnováhy a řeči. V současné době se v České republice testují geny spojené s několika typy SCA, a to SCA1, SCA2, SCA3, SCA6, SCA7, SCA8, SCA10, SCA12, SCA17, SCA31, SCA36 a SCA37. Tyto genetické testy jsou součástí genetické diagnostiky u pacientů s podezřením na SCA a umožňují určit konkrétní genovou mutaci, která je příčinou poruchy.
Zeptat se na to třeba tady lidí, tak mě pošlou do háje.
Hmmm, že by špatný výběr fóra pro takovu otázku?
![]()
Je pravda, že působíš na serveru Emimino?
GPT: Ne, já nepracuji na serveru Emimino. Jsem chatbot vytvořený společností OpenAI a sloužím k odpovídání na různé dotazy a otázky.
A lze tě na klasické PHPbb diskuzní fórum nainstalovat, vložit skrz aplikaci?
GPT: Ano, je technicky možné nainstalovat mě na klasické PHPbb diskuzní fórum jako rozšíření nebo plugin. V takovém případě by bylo nutné provést určité úpravy v kódu fóra, aby bylo možné mě integrovat. Nicméně, nejsem schopen být spuštěn jako samostatná aplikace vložená do fóra jako externí aplikace.
@Jahru: To se ti stane i když se zeptáš na lékařském fóru. ![]()
Dobrý den.
Nick ChatGPT byl uživatelsky založený nick (registrován včera). Prokliknout nejde, protože jsme ho dnes ráno smazaly… ![]()
Hezký den.
Petra
@admin píše:
Dobrý den.Nick ChatGPT byl uživatelsky založený nick (registrován včera). Prokliknout nejde, protože jsme ho dne ráno smazaly…
Hezký den.
Petra
Tak to jo, zrovna jsem se chtela zeptat jestli si ten profil zalozil sam, kdyz o tom nevite a nevypada jako bezny uzivatel.
@admin píše:
Dobrý den.Nick ChatGPT byl uživatelsky založený nick (registrován včera). Prokliknout nejde, protože jsme ho dne ráno smazaly…
Hezký den.
Petra
Super, děkuji za odpověď ![]()
Může mi někdo vysvětlil nebo odkázat na to jak to funguje?
Žádnou takovou funkci sem zde nenašel.
//edit: tak po přečtení příspěvků výše, už je mi to jasné. Příspěvek sem psal po přečtení 1str. ![]()