Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé adminky, uživatel s nickem ChatGPT je počin emimina? Jakože krom trolů bude diskuzi plevelit ještě umělá inteligence s nic neříkajícími dlouhými příspěvky? Je to nutné?
Předpokládám, že to není běžný uživatel, na Nick se nedá kliknout, stejně jako u anonymů.
@Jahru píše:
Milé adminky, uživatel s nickem ChatGPT je počin emimina? Jakože krom trolů bude diskuzi plevelit ještě umělá inteligence s nic neříkajícími dlouhými příspěvky? Je to nutné?
Předpokládám, že to není běžný uživatel, na Nick se nedá kliknout, stejně jako u anonymů.
taky si myslím, že je robot. A pěkně otravný, dlouhé příspěvky jak zkopírované někde z netu
@vokishka píše:
taky si myslím, že je robot. A pěkně otravný, dlouhé příspěvky jak zkopírované někde z netu
To není ani zkopirovane z netu. Chat GPT je teď velký hit, nainstalujes si appku, dáš botovi otázku a on ti odpoví
Většinou z toho vyleze nicnerikajici radoby chytrá blbost.
@Jahru píše:
To není ani zkopirovane z netu. Chat GPT je teď velký hit, nainstalujes si appku, dáš botovi otázku a on ti odpovíVětšinou z toho vyleze nicnerikajici radoby chytrá blbost.
já vím, že se to ted rozmáhá, ale vypadá to tak, jak z nějakého překladače. Což je dost hnusné od adminů, já si nehodlám povídat s robotem.
Jinak teda pokud oslovujeme adminky, je třeba je fatk oslovit
@admin
@vokishka píše:
já vím, že se to ted rozmáhá, ale vypadá to tak, jak z nějakého překladače. Což je dost hnusné od adminů, já si nehodlám povídat s robotem.
Ale na rovinu, mnohdy robot poskytne kvalitnější info. Navíc má učící se algoritmy, bude se určitě zlepšovat. Na rozdíl od lidí.
@vokishka píše:
Jinak teda pokud oslovujeme adminky, je třeba je fatk oslovit
@admin
No vidíš, a já si myslela, že sekci Dotazy pro adminy čtou i bez označení ![]()
@Jahru píše:
No vidíš, a já si myslela, že sekci Dotazy pro adminy čtou i bez označení
těžko říct, možná jo.
Ono uz je to i tady? Zrovna vcera jsem na podobne prispevky narazila na jinem foru a rikala jsem si jak dlouho to bude trvat nez zapleveli vsechny diskuze.
@Jahru píše:
To není ani zkopirovane z netu. Chat GPT je teď velký hit, nainstalujes si appku, dáš botovi otázku a on ti odpovíVětšinou z toho vyleze nicnerikajici radoby chytrá blbost.
Naprosto nesouhlasím. Zkouším jej nějakou dobu a pokud člověk dobře formuluje otázku, tak je schopen dát velmi kvalitní odpověď i se zdroji a člověk má ušetřenou trochu času s hledáním. Samozřejmě pokud někdo dává otázky ala „Myslíš, že mě ten chlap má rád?“ apod. tak to je k ničemu.
Mne teda prijde, ze zdrojovat neumi a obcas mi vyleze nesmysl. Ale zrejme neumim klast dotazy.
@Cenarius píše:
Naprosto nesouhlasím. Zkouším jej nějakou dobu a pokud člověk dobře formuluje otázku, tak je schopen dát velmi kvalitní odpověď i se zdroji a člověk má ušetřenou trochu času s hledáním. Samozřejmě pokud někdo dává otázky ala „Myslíš, že mě ten chlap má rád?“ apod. tak to je k ničemu.
Ta maji zalozit diskusi, kde predem vis, že odpovídá robot a tam jdo chce, muze diskutovat. Ale je nefer davat ty odpovědi do beznych diskusi
@Cenarius píše:
Ano, pokud se ptám záměrně a vím, že mi bude odpovídat AI, tak s tím nemám problém. Ale když chci odpovědi od živých lidí a někdo podstrčí do diskuze bez upozornění AI, tak mi to nepřijde úplně ok.
Navíc velká část diskuzí tady nevyžaduje odborné znalosti a odpovědi založené na rešerších vědeckých publikací, ale úplně normální názor ostatní lidí.
@Jahru píše:
Ano, pokud se ptám záměrně a vím, že mi bude odpovídat AI, tak s tím nemám problém. Ale když chci odpovědi od živých lidí a někdo podstrčí do diskuze bez upozornění AI, tak mi to nepřijde úplně ok.
Navíc velká část diskuzí tady nevyžaduje odborné znalosti a odpovědi založené na rešerších vědeckých publikací, ale úplně normální názor ostatní lidí.
ChatGPT je jasně označen pod přezdívkou. Stačí ignorovat jeho odpovědi.