Chce jen přátelství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40416
24.4.24 09:10
@Mich386 píše: Více

Není lepší si zavolat?

Já bych na tohle neměla nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.4.24 09:24

@Mango_Lassi
Je to chlap, který mě opravdu zaujmul, rozumíme si, máme rádi stejnou hudbu, knížky, podobný názor na život, dokáže mě rozesmát.
O typy bydlím u maminku, hledám ženu která ji bude suplovat a nebo bude bydlet s námi, jsem zadlužený až na půdu hledám kdo mě bude živit či mám problém s alkoholem nestojím. Případně do 2 měsíce od seznámení se k tobě nastěhuji a uděláme si dítě nemám zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.4.24 09:25

Ale on evidentně nemá zájem o tebe.

• Citovat
  • Upravit
14614
24.4.24 09:40

No vidíš, tak holt budeš v domlouvani schůzek aktivní ty, to nevadí, ne? Já taky psala většinou první a navrhovala se sejít, a to manžel není zadnej nouma :lol: jen proste schůzky moc nenavrhoval a kdybych tak necinila já, asi bychom to k tomu manželství nedotahli :P ale zadarilo se. I teď rodinné vylety navrhuju a vymejslim ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3854
24.4.24 09:51

Každý normální chlap chápe, co je to pozvání k sobě na kávu. Navíc na třetí rande. Odpověď zní - ne, není normální.

Na druhou stranu, jsou pomalejší typy. Chceš takový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.4.24 10:10

@Semtex
Vůbec mi to nevadí, jen se v této,, pozici " necítím úplně dobře a nechci ho někam tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.4.24 10:14

@Veselej kluk
Nevadí mi pomalé tempo, většina vztahů která rychle začala i velmi rychle skončila. Ale zároveň nechci dávat zbytečně energii do vztahu, který nemá budoucnost. A tady jasné signály nevnímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
24.4.24 10:20

To bych neřešila, tak to ber tak, že kdyby se nechtěl sejít, vymlouval by se, že nemá čas ;) když se nevymlouva, sejít se chce a tudíž vlastně neni k nicemu tlacenej :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.4.24 10:25

A jak víš, že není zadlužený a nemá problém s alkoholem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
24.4.24 10:33

Chceš na prvním rande souložit? To Ti divný nepřipadá? Chlapec se asi divil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.4.24 10:46

@Easter
Co prosím? Nebyla to první schůzka a nepokusil se mě ani chytit za ruku, tak se divím já. Vím, že má problém s veřejným projevováním náklonnosti, tak jsem si říkala, že když budeme sami, tak se odváží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.4.24 10:53

A proč ses neodvážila ty? Abys věděla, na čem jsi? Já teda takovej váhač nejsem, na to je život příliš krátkej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.4.24 11:36

Namlouvas si něco, co tam není, promiň.

• Citovat
  • Upravit
53190
24.4.24 11:43

Tohle není pomalé tempo, to je přešlapování na místě, nezlob se. Kdyby byl stydlivej, dal by ti zájem najevo po zprávách, abys věděla, že třeba můžeš fyzicky začít ty. Nedělá ani to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.4.24 11:58

Mně se stalo, že jsem pozvala chlapa k sobě domů přesně ze stejného důvodu, že jsem to chtěla posunout dál. Když se nechytil, byla to přesně jeho poslední šance. Víc jsme se neviděli, za mě to doufani v něco dalšího je ztráta času.
Nevěřím na stydlivé chlapy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí