Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vystudovala jsem střední školu, kde bylo kluků opravdu pramálo…samé párty typy. Pak jsem šla na vysokou - pedagogickou fakultu a zase samé holky a nyní pracuji jako učitelka ve školce. Tak kde mám potkat někoho kdo to bude myslet vážně, bude pro rodinu a bude chtít navázat kvalitní partnerský vztah.
Zkoušela jsem seznamky, bylo to naprosto otřesné…x desítek schůzek - jeden zapáchal, další neměl práci, další mi řekl že děti chce za 10 let, další že nikoho nehledá…no už by tohle bylo na knihu…nechci už ty seznamky ani vidět
Zkoušela jsem to i přes kamarády, řekli že o nikom vhodném neví…nebo mi doporučili někoho problémového…
Chodím na školení z práce, zase samé ženy
Zkusila jsem jít na výstavy…zase rodiny s dětmi, důchodci
Zkusila jsem chodit na workoutové cvičení do parku se skupinou…přišli tam jen ženy anebo muži ve věku 50 let…
Přihlásila jsem se do nověho workoutového sportovního oddílu, tak jsem zvědavá jací lidi tam přijdou a v sobotu půjdu na seminář do posilovny…
Do baru a klubu bych nikdy nešla…
Jsem už z toho úplně vysílena…pořád narážím na ty co jsou doma v mamahotelu nechtějí to měnit, nechtějí se vázat…a to jim je 27. Nebo na ty co hledají jen povyražení. Nebo chtějí natrvalo do ciziny.
Říkám si že takhle se fakt už nedá žít…ráda bych to změnila a nevím jak. Jinak mi je 27, jsem štíhlá a okolí říká že i hezká.
Poradíte mi?
Štíhlá, hezká, 27, učitelka mš - stále bez partnera? tak pes bude zakopán jinde.. možná jsi rigidní, chladná, na seznamce fakt není KAŽDÝ otřesný, tak 90% třeba děs, ale perly se najít dají, mrkni na téma o seznamkách..
mně se to nezdá, ani fcb skupiny? tak prostě tinder, zkus to.. nic za to nedáš…
trochu se uvolni… ber to jen jako zábavu.. jestli moc tlačíš na pilu, chlapi to vycítí a vycouvají…
No, vidíš a mě ta seznamka vyšla na potřetí. První, si půjčil auto a nějak očekával okamžitou aktivitu. Auto vydával za své. Jsem přesvědčena, že nebylo jeho. Druhý celou schůzku vyprávěl o spolužákovi co mu smrdí nohy
.
Kamarádka poznala chlapa v autoservisu. Známí právě na pracovním kurzu. ![]()
Nejdeš na to nějak okatě?
Nesmis jit na rade s kazdym, ale udelat si prescreening.
Hrubky? Nebrat. Fotka s pivem nebo rybarskym prutem? Nebrat. Ma nevhodne otazky? Atd..
A chvili si s nim pis.. Jestli ten clovek pracuje, ma nejake konicky, ma nejake IQ,..poznas uz z pismenek.
@ofo Já bych to zkusila ještě přes ty přátelé, ale nenápadně, žádné dohazování. Prostě se častěji účastnit akcí typu větší grilovačka, oslava něčích narozenin, společný výlet x lidí+ jejich kamarádi, které ještě neznáš a tak. Jak se něco nachomítne, tak jdi/jeď. Třeba se tam spontálněji s někým sblížíš. Ty seznamky taky nejsou nic moc. Taky ale záleží, jak moc si náročná. Na FB v jedné skupině třeba byla paní, co snad 5 let nemohla nikoho sehnat, jak se jí začali lidí ptát co a jak, vyplynulo, že má dost vysoké požadavky, které nakonec téměř nikdo nemůže všechny splnit. Tím chci říct, že i ty možná můžeš trochu slevit, aby si dala šanci někomu, kdo třeba není dokonalý, ale prostě fajn a sednete si. Samozřejmě není dobré ani brát každého, to je taky chyba. Prostě tak něco mezi tím.
@Svetluska55 Tak pozor, co takový dyslektik či dysgrafik? Píše třeba více chyb, snáze přehodí písmenko, přitom to může být fajn chlap, to ho má hned odepsat, že udělal chybu?
@PerličkaM. píše: Více
jj, kdyz ji na messengeru napise “a polikas?”, tak to muze byt fajn chlap dyslektik ![]()
Já taky zkusila seznamku x let a fakt jsem nenašla jediného, co by chtěl dítě a byl normální. Seznamky nebrat a kde se seznámit, to nevím. Ono muži na seznamce jen povyražení hledají, nebo jsou to nějaké trosky. Nikoho normálního, kdo chce ženu, děti a neco budovat atd., jsem nenašla. Teda muži na seznamce budou mít plnou hubu řeči, že ano, že vztah hledaji, ale jak dojde na lámání chleba, tak z nich nic kloudného nedostaneš, max ti vybili konto nebo budou chtít sex. Radu nemám.
No, holka, je to těžký. Pokud máš nějaké požadavky, asi se budeš muset tomu chvíli ještě věnovat. Co poradit nevím, byla jsem single do 29 let a taky mám tři prd3le nároků.
Musíš být aktivní, to se snadno řekne, ale asi to chce být ještě více aktivní ![]()
Jo, otravovalo mě to hledání taky, tak jsem hledat přestala. Ale on sám od sebe nikdo nepřijde…
@Svetluska55 píše: Více
No vzhledem k tomu, ze zakladatelka sama nepise bez chyb, tak ty hrubky by pro ni asi problem byt nemel ![]()
Nejlip se seznamuje pri provozovani spolecneho konicku. Akorat to nesmi byt treba kurz gelovych nehtu, pleteni nebo vystavovani psu. Idealni je treba horska turistika a na FB jsou na to i skupiny. Ale musi te ta aktivita fakt bavit, nee, ze to delas jenom jako. Jakmile jsi pro neco sama nadsena a zijes tim, potencialni partnery to pritahuje.
Hromadných akcí jako oslavy a grilovačky se účastníš?
Jinak teda já bych zrovna na výstavách neměla očekávání, že tam potkám lásku snů, stát se to může samozřejmě, ale jako počítat, že když tam jdu, někoho potkám, to asi nee. To samé workoutove hřiště, máš tam jít primárně, že chceš cvičit a jsi pro to zapálená a ne s cílem někoho potkat, pak se nediv, že jsi zklamaná. To je stejné jako kdybys šla do fitka, protože chceš hlavně někoho sbalit a pak tu brečela, že tam všichni cvičí, půlka tam je ženských a chlapi si tě nevšímají, část jsou starší už a část kluků je věkove po střední škole. Takhle to nefunguje a ani fungovat nebude. Potkat někoho sympatického na takových akcích má být bonusem…
Já bych zkusila klidně i ty kluby a seznamky. Fb skupiny. Holt jsi vybíravá a ještě ke všemu tlačiš na sílu si někoho klofnout, tak logicky nemůžeš čekat, že to bude hned. Ber to víc uvolněně a nebuď zoufalá si každou cenu najít nejlépe prince na bilem koni…
![]()
Příspěvek upraven 24.04.24 v 10:53
@emmimmi mám z tinderu manžela, máme dvě děti, postavený dům, je to perfektní táta, udělal by pro nás první poslední…zajistí nás, uvaří, uklidí, zapojuje se do logistiky s dětmi…vyrobil nám kuchyň a veškerý nábytek, vestavby…jezdíme/létáme na dovolené…
@PerličkaM. píše: Více
Dobre, tak berme celkovy psany projev - nekdo s SPU ti vetsinou hned napise, ze ma tenhle problem, ale jinak pise cele rozvite vety, ktere maji hlavu a patu. A to neni pripad tech panu, ktere potrebujes hned vyradit. Predpokladam, ze učitelka z MŠ k sobe Pepu traktoristu z Vymeny manzelek nechce..
Zmienila si co si vyskusala, ale nezmienila si co ta bavi… Ak ta bavi symfonicky orchester a chodila si na „workoutové cvičení“ tak tam asi tazko najdes spriaznenu dusu.
Vzdy ked som za tie moje roky natrafil na nejaku prijatelnu zenu tak to bolo pri spolocnej aktivite ktora nas oboch bavila. Zastavam nazor ze klabosit hodinu pri caji o nicom dokaze kazdy a nijako tym toho cloveka nespoznas.
Pisanie ma nebavi (a nemam na to cas), takze na zoznamke ak sa nechce stretnut do 3 sprav tak dalej ignorujem… este akceptujem ak je ochotna si aspon zavolat. Vzdy ma fascinuju zeny ktore na moju vetu v profile „nemam zaujem o hospodskych povalacov“ reaguju tym ze na prve rande by som ich mohol zobrat do restauracie. To automaticky mazem, kedysi som aspon vysvetlil preco, ale to su tak 4 z 5 ktore to nechapu tak uz neviem ci to ja neviem vysvetlit, alebo oni nechcu chapat ![]()
Zlatokopky intenzivne odradzujem
Takze ak su prve tri otazky „To auto je tvoje?“ „Kde byvas?“ „Kolko zarabas?“, tak moje odpovede zodpovedaju povahe otazok
a zlatokopka ide kopat inam…
Ked vyradim zlatokopky a mentalne slabsie typy tak mi zostanu tak 3-5 rande do roka (z online zoznamiek) a z toho tak 1 vydrzi dlksie ako 15min ![]()
Tym som len chcel povedat ze drzim palce a nevdavaj to, proste je to tazke preosiat tie tony ‚nekompatibilnych jedincov‘ co sa valaju po zoznamkach.