Nevím jak to změnit - chtěla bych partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10890
29.4.24 19:13
@Svetluska55 píše: Více

Pravidlo neexistuje! :lol: spousta lidí se radši seznámí s týpkem, který se tváří naprosto přirozeně při koníčku, který miluje :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.5.24 09:24

Ahoj, mám stejný problém, jen z druhé strany. Celý život jsem říkal, že pokud se já vypravim na diskotéku balit holky, bude ten den zadáno pro domov důchodců…
Vypadal jsem velmi dobře, měl majetek a dbal na sebe. Také jsem se pohyboval ve vyšší společnosti. Proto jsem přitahoval zlatokopky, hodné holky si zřejmě (jak mi vysvětlily) nevěřily.
Zkoušel jsem vše, mohl bych napsat knihu s názvem „Ovšem, že řekla ne“. Přitom mne ale každá označila za skvělého, zábavného společníka, ale jak začalo jít do tuhého, vycouvala.
Seznamky jsou totální hrob. Alespoň pro muže. Vraky, odloženky, podvodnice, falešné profily..
Já jsem to v 50ti vzdal. Vím, že existují auta, která se neprodají, věci, které nikdo nechce, i když nikdo neví proč, asi holt i lidé.
A tak hospodaříme s Jolly v naší chaloupce sami.(fenka pekinéze-také mnohým dámám vadila) 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.5.24 11:32
@Petr969 píše: Více

S těma seznamkama souhlasím. Ženský to tam mají mnohem snazší, i když si často stežujou, že je to naopak. Jenže ženská je naštvaná na to, že jde za týden s 5 chlapama na schůzku, ale žadnej ji není dost dobrej. Chlap je naopak naštvanej na to, že jde třeba jen na jednu schůzku za měsíc. Takže kdo to má těžší? A o tom, že většina z těch bab na seznamkach mají jateční váhu nebo udělaný děcko, to je taky super. Je mi jasný, že někdo zas bude psát, že to tak není a že je to moje chyba, ale kdo někdy na seznamce byl, ví že to tak je. Jedinej přítel chlapa jsou v tomhle biologický hodiny. Až budou tricítkám tikat, přestanou si hrát na princezny a spadnou z obláčku, kterej díky neuvěřitelný a nezasloužený pozornosti mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.24 23:33

@Sonarka Je to o náhodě a štěstí a také o tom, že jsou lidé, kterým stačí že vedle sebe kohokoli mají. Nedokáží být sami, když jsou tak se hroutí. Ti pak mohou vyvovávat v jiných pocit, že někomu jde hledání protějšku lusknutím prstu a jiný nemá roky štěstí.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.5.24 10:15
@Anonymní píše: Více

Jj, i tak to může být…

• Citovat
  • Upravit
17.7.25 19:48

Njn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
17.7.25 20:00
@IcePlanet7 píše: Více

Jen tím, že máš v profilu auto bych tě vyřadila…:-).Chceš se předvádět a pak jsi ublížený, že se zeptají…Ale je fakt, že většina normálních tě vyřadí…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
18.7.25 09:32

Nekdy je dobre precist si i jine diskuze zakladatelek, pokud nejsou anonymni, jeden pak zjisti jaky troll to je…nebo psychicky nemocny…a nema smysl a i reagovat. Zakladatelka Ofo patri mezi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.7.25 09:53

Někde jsem četla vystihující připrovnání online seznamek:

Pro může je to jako být žíznivý na poušti, pro ženy na moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
18.7.25 10:24
@Svetluska55 píše: Více

Takhle ne..Psal jsem si s ženou, uměla hrozné hrubky, až mi vstávaly chlupy, když jsme si poprvé volali, tak ráčkovala a když jsme se scházeli, tak to byla krásná a perfektní žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
18.7.25 10:52

Workout super! ALE choď cvičit, ne lovit! Čím víc budeš tlačit na pilu, tím hůř. Prostě choď cvičit, tam máš kolem sebe mužů. A ty fakt cvič, žádný lovení. Zkus saunu, regenerace! Seznamka…take it easy. Hele je ti 27., klídek! Sporťačka, s prací, v super věku…Žij, klidně oslov první, ne*er se s chlapama, jsou jich mraky.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
18.7.25 13:05
@Easterman píše: Více

Takhle..hrubky muzou znamenat SPU (a ta osoba je jinak chytra a s vseobecnym prehledem ) nebo nekoho, kdo je krapet omezenější..
Pokud je to prvni varianta, z obsahu komunikace se to pozná a ničemu to nebrání.
Pokud je to dvojka, pro me je to no go.
Ale záleží na nastavené latce a pro někoho to může byt krásná a perfektní žena.

• Citovat
  • Upravit
4967
19.7.25 08:51
@ofo píše: Více

Budu hnusně upřímný..

Pokud nemůžeš najít chlapa ikdyž máš facebook či instagram ( to jsou seznamky pro muže ) tak je ta štíhlost a krása pouze v tvoji hlavě.

Je mi to fakt líto, že to musíš číst, ale hezké holky nehledají může…můžu na ně stojí frontu a každý odběratel je většinou i čekatel ( kromě rodiny )

Takže se omlouvám, ale spíše to nebude tím, že nejsou, ale že ty co by měli zájem nepritahujes. Hrozný to takto napsat, ale holý fakt…přesně tohle jsem slýchal asi 3 roky zpátky od sousedky a taky říkala..nejsem zase tak ošklivá..no když to řeknu kulantne, tak fakt neni hezká ani maličko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
19.7.25 09:14
@Justin Case píše: Více

Nesmysl. Kdykoli potkáš chlapa s hezkou holkou, kouká po každé hezké co projde okolo…Když potkáš chlapa, který má vedle sebe nic moc…dívá se jen na ní…
Jsme vysoká štíhlá blondýna a fakt jsme neměla problém o to, abych se někomu líbila…ale právě to je ten problém…víš…Ano komplimentů milion, chlapů co chtějí sex xxxx na každém prstě…ale ona chce partnera.
Ano ve 49 na seznamce, když jsem měla fotku, tak jsem nestačila vybírat a psát…ale ani to není záruka, že ten co přijde pr mě za něco stojí…(i když na placené seznamce všech těch vytřízených asi 8 za mě nebyl nikdo nějaký šílený, bez práce, s problémy…a za 14 dnů na seznamce jsem našla a jsem už půl roku opravdu štastná, žádné měsíce a roky hledání, ale je to spíš o štěstí, že to bylo v době, kdy to mělo vyjít…). Trochu si pleteš a mícháš pojmy a dojmy:-), v 30 je to za mě trochu jinak než v 50:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
19.7.25 09:56
@Justin Case píše: Více

prosím te a koukl si se taky někde kolem sebe… jak jsou lidi naparovaní?
Fakt zijes v predstave, ze jen krasavice mají nejaky vztah? Vzdyt to uz bychom dávno vymřeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí