Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Teď si představ sebe na místě jeho manželky. Že by ti jiná žena chtěla svést manžela, kvůli posedlosti.
Vždyť ani nevíš, jestli o tebe má zájem. Opravdu mu chceš zničit třeba život, abys nakonec zjistila, že není takový, jakého sis ho vysnila? Potažmo ještě si začít s kolegou ![]()
Kup si černý dildo a nech si zajít chuť. Dokázala by ses na sebe podívat do zrcadla, žes rozbila rodinu?
Jejich rodinu znám a už je rozbitá, jsou spolu kvůli baráku. Takže to mě netíží.
No…v bývalém bydlišti jsme měli pana, který když zjistil, že ho žena podvádí, tak vzal tyč a honil milence po vesnici, dokud mu obličej neupravil a taková rozzuřená manželka může být ještě větší vzrušo a mnohem horší? Ta ti může například toho milovaného muže poslat i s taškou špinavého prádla a prázdnou peněženkou…máš doma wanish?
tak sem třeba povzbuď tím
![]()
@biedronka105 píše: Více
Měl spíš „upravit“ tu manželku, že něco takovýho dovolila.
Prej povzbudivé komenty, to jako vážně? ![]()
a ještě jednou ![]()
Příspěvek upraven 23.04.24 v 07:22
To musí být snadné, prostě na něj valis kukadla, kejvas, jak je jeho žena důra, mluvíš o tom jak jsi free a nezávislá, směje s se na chodbě, kuchyňce, zmínis, ze ses sama, že nemáš co dělat o víkendu. Prisednes si na obědě. No a pak čekáš na akce typu teambuilding nebo Vánoční večírek a troubovi řekneš " opilá ", že no vy se mi stejně libite no a pak už prostě čekáš. Manželka je ráda, že se vola zbavila, že jí nechá barák a děti a všichni jsou happy.
Co jsou povzbudivé momenty ![]()
Prosim te, nech si zajit chut. Karma je zdarma a prijde, az to budes nejmin cekat. ![]()
@Mall126 píše: Více
Takový ženský nad tímhle nepřemýšlej. Je jim fuk, že někomu můžou ublížit, zničit rodinu. Ona ho přece miluje, a to je nejvíc ![]()
Tak jestli chceš pozitivní momenty, tak to jsi tady správně
.
Ale vážně. Buď jsi úplně vybraná nebo troll.
To je nějaká provokace…
Ženatého můžeš milovat, jak je ti libo. Pokud je to tvůj manžel, jinak pracky pryč. ![]()
Potřebuju povzbudit případně rady jak si začít se ženatým chlapem. Trochu mě to odrazuje ale jeho miluju, pracuje vedle v kanclu. Jak byste ho svedly? Prosím jen povzbudivé momenty, ď.