Nevím jak to změnit - chtěla bych partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2447
24.4.24 09:33

Promiň, ale ty seznamky zjevně používáš opravdu divně. Jak se ti stane, že jdeš na schůzku s někým, kdo nemá práci? To se na to v konverzaci předtím nezeptáš? Od toho jsou podle mě seznamky úžasné, můžeš si pokecat se spoustou lidí a na schůzku jít jen s někým, kdo je tvoje krevní skupina. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4953
24.4.24 09:34

Nějak nevěřím, že by hezká slečna mající sociální sítě neměla v,, přátelích " desítku čekatelů.

Takže buď tak hezká nejsi nebo máš nějakou povahovou vadu.

Pokud ani jedno tak žiješ někde na vesnici o 1000 obyvatelích a to je pak řada jasná…hop do většího města.

Píšeš rozumné, navíc budeš jako učitelka sice generál, ale empatická. Nicméně ono chlapy ze seznamek a ženy ze seznamek si můžou podat ruce. Zoufalost vždy přitahuje jen zoufalost. To tak je. Ale je mi te hodně líto v jedné věci…málokterý chlap má teď koule oslovit pěknou slečnu na ulici a pozvat ji na oběd či jen dortík…ja takto sbalil vlastně všechny ženy. Tohle virtualni hledani slečny / pana dokonale/ho je cesta do pekel. Drž se

Příspěvek upraven 24.04.24 v 19:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10881
24.4.24 10:48

Do baru a klubu bys nikdy nešla? :lol: proč jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.24 11:11

Já našla manžela právě na tinderu a upřímně nevím, kde jinde bych na něj narazila a to jsme celý život od sebe bydleli pár bloků :lol: v tom mi přijdou seznamky úžasné, že potkáte lidi i mimo svůj klasický okruh známých. Dříve se mi spíš osvědčili společné akce s partou kamarádů, vždy někdo dovedl někoho nového, ale nesmíš na ně hned vybalit jestli chtějí rodinu, svatbu a vážný vztah. V mém okolí spousty kluků pod 30 tvrdili, že svatba a děti pro ně nejsou a kolem 35 už i ti nejvíce zarputilý plánují rodinu pokud mají s kým. Tak buď hledej cca o těch 5let staršího (v mém okolí tento model ověřen několikrát). Nebo prostě zkoušej nezávazné vztahy a po čase uvidíš jestli to funguje a může být vážnější a řešit děti apod. nebo ho vyměníš, na počkání ti chlapi pod 30 neřeknou, že chtějí vážný vztah, on se jim často tak nějak stane :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
fojtyk
24.4.24 18:33

Pohled chlapa.

Ahoj, tak z druhé strany je to podobné. Taky zkouším seznamky a děs a hrůza. Nechápu co by ty ženské chtěly? Jsem normální chlap, zaměstnaný, mám svůj domek na vesnici, nepiju, vypadám normálně. Tak nevím asi abych byl zajímavý měl bych začít chlastat, nadělat si dluhy, nechat se vyhodit z práce a začít hrát automaty a fetovat, pak by to asi šlo 😀

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.4.24 18:43
@Justin Case píše: Více
Nějak nevěřím, že by hezká slečna mající sociální sítě neměla v,, přátelích " desítku čekatelů
Typický názor chlapa z epipi, nemůžu si pomoct. Fakt si myslíš, že ženská, která se má ráda a má úroveň, čeká na zástupy zoufalců ze sociálních sítí? Pěkně se v tom odráží vlastní přemýšlení, kdy si takový jako ty, sní o tom a bere fakt každou :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.04.24 v 18:47

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.4.24 18:45
@fojtyk píše: Více
Ženské jsou zahlceny nabídkami, sorry kluci.
Jednou jsem se zapomněla odhlásit když jsem byla na seznamce. Za dvě hodiny mi přišlo přes čtyři stovky odpovědí a to jsem tam ani fotku neměla.
  • Citovat
  • Upravit
2497
24.4.24 18:45

Něco nepřijemného ve vas bude a nebo mate vysoké nároky. Jestli myslite važně čim tedy chcete ženy zaujmout, dejte si studenou sprchu. Jste k sobě nekriticky. Možná by vam měl někdo cizí říct, co ženam na vas vadí. Jen, abyste to unesl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30777
24.4.24 19:26
@ofo píše: Více

Málem jsem měl zájem, než jsem viděl slovo deti :P. Na to bacha, před tím většina mužů tohoto věku utíká. Možná tu otázku nepokladat tak brzy… :).
Jinak obecně bych to nechal plavat, dělal dal co tě baví, neboť stejně vztahy neuzenes. To bývá kontraproduktivni.
Seznamky jsou katastrofa i z druhé strany, mohl bych sáhodlouze vyprávět. Z toho si nic nedělej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.4.24 19:50

Tohle je vicemene o nahode a o stesti…ja kdyz kolikrat slysim, kde vsude se lidi seznamili…a to ani v tu chvili nebyli treba na tom miste za ucelem seznameni…i ty seznamky jsou o stesti…nekomu to vyjde, ale vetsinou je to spis o nervy :D Me to taky nebavilo…ono to mozna bude znit jako otrepana fraze, ale ono to fakt casto vyjde, kdyz clovek nehleda…mne to takhle vyslo ve 4 ze 4 pripadu :lol:

• Citovat
  • Upravit
2447
24.4.24 19:59

Ten dům je bez hypo a po rekonstrukci? Ono, najít blbku, která by chtěla dávat svoje prachy do cizího domu, to bych chápala, že je těžké :nevim: A jak daleko je z té vesnice do nejbližší školky? Najít někoho, kdo se odstehuje do menšího místa, než kde bydlí, to bude taky oříšek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fojtyk
24.4.24 20:15

Hypotéku nemám a rekonstrukci zrovna dělám, od nikoho žádné peníze nechci, s bývalou co nechodila do práce jsem byl 4 roky a nevadilo mi to, škola a školka je 100m od domu. Jo a díky ale o blbku nemám zájem 😀

• Citovat
  • Upravit
1540
24.4.24 20:34
@ofo píše: Více

Já chci do ciziny, chci žít v Maďarsku :nevim:

Nevim co to s náma mladejma krasavcema je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
24.4.24 20:42

@ofo tak já jsem přes seznamku našla manžela a jsme spolu skoro 10 let, ale co bych ti doporučila, tak jsou ještě např. Společné aktivity (je to pro singl lidí, co chtějí trávit čas aktivně, najít přátele/partnery) a nebo aktivní dovolená přes cestovky(nemyslím pobytové zájezdy, ale vyloženě cestovky zaměřující se na adventury (turistika, kola, lyže apod.)). Já s nima jezdím často a takhle jezdí hodně lidí, kteří nemají s kým, takže singl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.24 23:34
@emmimmi píše: Více

Jen maloktery muz se chce seznamit kvuli poceti potomka. Hleda zenu k poznani se, neco spolu zazit a samozrejme intimni chvilky. Pote, po par letech, je vhodne premyslet o zalozeni rodiny, bude-li vse klapat. A zeny jsou dost line dat najevo zajem, spis naopak delaji drahoty, coz je situace od situace ruzne. Takze asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí