Nevím jak to změnit - chtěla bych partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1243
19.7.25 10:44
@Justin Case píše: Více

Takže… Abych v tom měla jasno. Pokud mám jako holka instagram a Facebook, a nemám na nich zástupy chlapů, znamená to, že jsem ošklivá a/nebo tlustá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
19.7.25 11:15
@JenedaLinda píše: Více

Ano, je to tak :)

Či už máte dítě či jste starší ročník

Zde je vysvětlení

Instagram vytváří iluzi blízkosti — člověk vidí fotky, stories, někdy i odpovědi na komentáře. To může vést k pocitu, že „je to jen otázka času“, než se naváže kontakt. I když žena má tisíce sledujících, muž může věřit, že zrovna on bude ten, koho si všimne.

Pro muže je sledování krásných žen na Instagramu formou pasivního „balení“ — lajky, komentáře, zprávy — to vše může být pokusem o navázání kontaktu, byť zcela jednostranného. Většinou to ale končí bez reakce.

muži věří, že když budou „dostatečně milí“, „pozorní“ nebo „věrní fanoušci“, může to být výjimka, kdy si jich žena skutečně všimne a dá jim šanci. Podobně jako někdo kupuje losy s vědomím, že pravděpodobnost je malá — ale existuje.

Aneb muži jsou jen zoufalá zvířátka čekající na šanci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
19.7.25 12:23
@pisisvori píše: Více

Vyřadis mě taky? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
19.7.25 12:25
@Venetia píše: Více

Přitom by si žádná o něj neoprela ani kolo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
19.7.25 12:38
@Lorre píše: Více

Ano, pokud bys měl na seznamce to jak stojíš u auta a podobné a i další info v profilu by bylo stejně rádoby „důležité“, tak ano…Na vás, co se předvádějí se v podstatě chytnou jen hloupoučké přifouklé rty:-) a podobné…Je fakt směšné, že pak píšete o zlatokopkách. Ale já už nikoho nevyřazuju, jsem spokojeně zadaná:-) a šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
19.7.25 14:14

@Justin Case Souhlasím s Tebou ohledně vizuálu a vyjadřováním zájmu na sockách. Nicméně od fotka-like- k partnerství je ještě dlouhá cesta, která může mít různé překážky. Od nedostatečné sebejistoty po protahovanou komunikaci, po nezájem se sejít v reálu nebo a to bych nevylučovala, tlačení na pilu a evidentní zájem o brzký vážný vztah. Nechci to napsat více srozumitelně- ulovit chlapa, prostě chlapa a včera bylo pozdě…

• Citovat
  • Upravit
4999
19.7.25 15:54
@Elielieliii píše: Více

Však já vím, že mám pravdu.

Instagram je seznamka pro muže…respektive tak to berou. Nic víc bych v tom nehledal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
20.7.25 16:41
@Mango_Lassi píše: Více

Zahlceny nabídkami ano, ale jakými? Mně psali muži o 18 až 25 let starší a když jsem jim slušně napsala, že tatínka už mám, tak se urazili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
20.7.25 17:51
@normalni zena píše: Více

Mě na neplacených seznamkách psalo všechno, na placených s fotkou také dost na to koli tam mužů je, ale tam je to trochu lepší level:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí