Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Justin Case píše: Více
Takže… Abych v tom měla jasno. Pokud mám jako holka instagram a Facebook, a nemám na nich zástupy chlapů, znamená to, že jsem ošklivá a/nebo tlustá?
@JenedaLinda píše: Více
Ano, je to tak ![]()
Či už máte dítě či jste starší ročník
Zde je vysvětlení
Instagram vytváří iluzi blízkosti — člověk vidí fotky, stories, někdy i odpovědi na komentáře. To může vést k pocitu, že „je to jen otázka času“, než se naváže kontakt. I když žena má tisíce sledujících, muž může věřit, že zrovna on bude ten, koho si všimne.
Pro muže je sledování krásných žen na Instagramu formou pasivního „balení“ — lajky, komentáře, zprávy — to vše může být pokusem o navázání kontaktu, byť zcela jednostranného. Většinou to ale končí bez reakce.
muži věří, že když budou „dostatečně milí“, „pozorní“ nebo „věrní fanoušci“, může to být výjimka, kdy si jich žena skutečně všimne a dá jim šanci. Podobně jako někdo kupuje losy s vědomím, že pravděpodobnost je malá — ale existuje.
Aneb muži jsou jen zoufalá zvířátka čekající na šanci ![]()
@Venetia píše: Více
Přitom by si žádná o něj neoprela ani kolo ![]()
@Lorre píše: Více
Ano, pokud bys měl na seznamce to jak stojíš u auta a podobné a i další info v profilu by bylo stejně rádoby „důležité“, tak ano…Na vás, co se předvádějí se v podstatě chytnou jen hloupoučké přifouklé rty:-) a podobné…Je fakt směšné, že pak píšete o zlatokopkách. Ale já už nikoho nevyřazuju, jsem spokojeně zadaná:-) a šťastná.
@Justin Case Souhlasím s Tebou ohledně vizuálu a vyjadřováním zájmu na sockách. Nicméně od fotka-like- k partnerství je ještě dlouhá cesta, která může mít různé překážky. Od nedostatečné sebejistoty po protahovanou komunikaci, po nezájem se sejít v reálu nebo a to bych nevylučovala, tlačení na pilu a evidentní zájem o brzký vážný vztah. Nechci to napsat více srozumitelně- ulovit chlapa, prostě chlapa a včera bylo pozdě…
@Elielieliii píše: Více
Však já vím, že mám pravdu.
Instagram je seznamka pro muže…respektive tak to berou. Nic víc bych v tom nehledal
@Mango_Lassi píše: Více
Zahlceny nabídkami ano, ale jakými? Mně psali muži o 18 až 25 let starší a když jsem jim slušně napsala, že tatínka už mám, tak se urazili ![]()
@normalni zena píše: Více
Mě na neplacených seznamkách psalo všechno, na placených s fotkou také dost na to koli tam mužů je, ale tam je to trochu lepší level:-).