Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia protože na pobytových moc času spolu netráví cizí lidi. U poznávacích a speciálně adventure zájezdů jste pořád spolu a to i během jídla. Teda aspoň takové jsou mé zkušenosti. Polní kuchyně, večer společný pokec.
Lituju tě. Nechtěla bych hledat v dnešní době. Dříve byli chlapi více aktivní a oslovovali. Četla jsem článek kde psali, že seznamky vyvolávají dojem že všude je hodně protějšků, kteří mají zájem. Proto se lidé přestávají snažit nejen zapůsobit na 1. rande ale i budovat vztah, když je všude tolik možností a jdou za lepším nebo mají zadní vrátka. Já bych být tebou zkusila kluky kolem 35 a místa kde je víc mužů než žen. Hobby závody v cyklistice, běhu, výšlap na kopec za městem. Ta posilovna jak jsi psala je dobrá. Nebo se zkus zapojit u vás do komunity. Nemáte třeba komunitní zahrádky, sousedské akce kdy se vybírají peníze pro něco, psí útulek, Ukrajinu, nemocné děti?
@Svetluska55 Co je špatné na rybaření? Pochopila bych hráče pc her nebo milovníka rychlé jízdy autem, ale proč rybář?
@Anonymní píše: Více
Pravda, nejotresnejsi jsou fotky v cyklistickem dresu s pivem.. fotky nadsenych rybaru v rybarskych klobouccich (a s pivem) jsou az na 2.miste. Pak jsou fotbalove fotky (s pivem).
Na rybareni ci jezdeni na kole neni nic spatneho, na piti piva taky ne, ale nic se nesmi prehanet. Ale chces se prezentovat nejak, jak ti to slusi, coz se o tehle fotkach rict neda.
@Svetluska55 píše: Více
Jakože si jako sportovec v dresu nemůžu po 20 km dát pivo na žízeň a jet dál?
co je na tom otřesného?
@Bytsamsebou píše: Více
Muzes, taky si po 15 km behu dam. Ale jsem soudná a nedam si tu fotku na seznamku, jak s rudym ksichtem, elastakach a svitivem triku imaginarne pritukavam.
A ja myslel, ze ucelem fotek v cyklistickem obleceni je prezentovat velikost klobasy
Proc to jinak na tu seznamku davat?
Proč?
nechápu, co je na tom špatného? Vždyť to k tomu patří.
Příspěvek upraven 29.04.24 v 18:55
@Atisia píše: Více
To je náhodou vtipný rande o smradlavých nohách, rozhodně byl originální. Ale fakt o tom mlel celý rande? Jestli on nebyl foot-fetish a nebyl do toho spolužáka zamilovanej, možná jsi byla trochu psychoterapeut ten inkriminovaný večer.
Dobre. Mě to treba odpuzuje a fotka typka s brichem ve svitivem dresu, co sedi s pivem pod slunecnikem ve mne vyvolava pocit, ze se ani nesnazi nejak vypadat (abych ocitovala Kunderu - lide uz se nesbazi byt hezci. Oni uz se ani nesnaží nebýt oškliví).
Nekomu se to bude libit, mne ne.
A kdyby neměl břicho, ale byl to vymakanej brunet se zářivě bílým úsměvem, oblečen v neonovém cyklodresu, s půllitrem, pod slunečníkem… To by ti taky vadilo? ![]()
No a dalším 99 ženám ze sta třeba ne
!
Vzdyt ja nikde nepisu, ze je to obecne pravidlo. Jen že nekteri muzi na seznamce nemaji odhad, jakou fotku tam umistit. Me by odradila cyklofotka, ale treba i klobouk s liscim ohonem. Nekoho jineho zase treba muz v obleku.
@Svetluska55 Já mám chytání ryb zaškatulkováno mezi zájmy. Takže když se někdo vyfotí s rybou, je to pro mě stejné jako když se vyfotí jak vyrábí domácí těstoviny, hraje šachy nebo leze na skálu. Je to záliba. Fotky s pivem, cigaretama nebo rozvalený u tv v teplákách by mě odradili. Protože bych si řekla, že prezentují jeho životní styl a nechtěla bych někoho kdo to s pivem, cigaretami a tv přehání.