Vztahy ve škole

97
23.4.24 09:09

vztahy ve škole

Ahojky, píšu ohledně toho, že chodím na střední školu, konkretně na obchodku (digitalni marketing a komunikace) chtěla bych přestoupit v 1 ročníku na učňák. Mám hlouhodobě vztah a můj přítel je na tom učňáku. Hlásím se na obor na který je, pár lidí tam znám. Ve čtvrtek jdu na pohovor s tím že chci na prodavačku ale chci to změnit, paní ředitelka mě prý udajně dá k nim do třídy, tedy to takhle přítel měl když sem přestupoval. Byla bych tam jen 2 poslední měsíce protoze bych musela opakovat ročník. To mi nevadí ale jde o to, že když mě dají k němu do třídy, jestli s tím máte nekdo zkusenost tak jaké to je. Znám ho strasne moc dlouho a jsme k sobe hodne otevření. Ale najednou spolu budeme chodit do třídy? Zvedá se mi žaludek už jen z toho co na to řekne jeho třída. Všichni o mě ví ale teď me uvidí.. Jaký na to máte názor… mám z toho trochu strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
694
23.4.24 09:12

Chces prejit na ucnak jen kvuli klukovi? Nebo proc? A na jaky obor se tedy hlasis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.24 09:32

@Eowyn01 Chci tam protože by me obor bavil, ne kvůli němu. Hlavně tu moc oborů pro dívky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.4.24 09:43

@Avari78 Nerozhoduj se kvuli klukovi (nejspis se stejne rozejdete), ale rozhodni se tak, abys v zivote delala, co te bude bavit a co te uzivi, aby ses mela dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
23.4.24 09:49

Vykašli se na to a zůstaň, kde jsi. Vůbec nechceš přejít na jeho obor, do jeho třídy kvůli němu, to je nám všem jasné.
Fakt, ty to teď nepochopíš, to zas chápu já, ale zůstaň na té střední a dostuduj ji. Jak se na tebe budou koukat lidi ve třídě je tvůj nejmenší problém.

• Citovat
  • Upravit
2902
23.4.24 09:56

Je to pravda, jestli nemáš vážné problémy s učením, že bys školu nezvládla, zůstaň kde jsi. Pořád máš lepší pozici s vystudovanou střední, než s učňákem. A prodavačku můžeš dělat vždycky, když tě to bude bavit. A myslím, že by to nebyl nejlepší nápad, být v jedné třídě s klukem se kterým chodíš. Rozejdete se a pak se budete další dva roky denně potkávat ve třídě? To nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.24 09:58

@LiduNe Já nejdu kvuli nemu na ten obor, a vite proc slecno? Protože mě stejne daji do prvaku znovu a byla bych tam jen na 2 mesíce, a ja si ten rocnik klidne zopakuju, i bez něj. Je na me kvuli tomu nastvanej ale napsala jsem mu že mi je jedno co chce on, že mi jde o to že si chci udelat školu a že tam nejdu kvuli nejakěmu klukovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.24 09:59

@Buba mara Já tuhle školu nezvladam, na vysvedceni jsem mela dve 5 a ted se to opakuje, sámé 5…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
23.4.24 10:12
@Avari78 píše: Více

Tak to je jiná. Myslíš, že by se s tím nedalo nic dělat? Doučování? Jestli ne, tak to zase je pravda, že ten učňák bude snažší. No a s tím klukem, píšeš znovu do prváku, a jo, bude to tak nejlepší. A uvidíš, bude to v pohodě, určitě nebudeš jediná, kdo tam bude s někým chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15255
23.4.24 10:18

A proč tedy budeš teď dva měsíce se svým klukem ve třídě a od září znova do praváku. K čemu to je? Nastup až v září a školní rok dokonči tam kde jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.24 11:02

@Alušáček Já se potřebuju dostat z této školy co nejdříve, strasně se tu psychicky hroutím kvůli známkám, naše matematika je tu těžší jak na gymplu. A hlavně posledních pár měsíců sem chodím unuděná a především se strachem, nebaví mě to tu. I kdybych šla na jinou školu než tu kde je muj kluk, bylo by to super. Nebo kdybych byla ty 2 mesice doma ale podminkou skoly je ze ne nesmi vyhodit a nebo nemohu odejit, jinak me jinam nevezmou. Takže proste hledám možnosti. Další možnost byla jít znovu na maturitu, ale dnes jsem dostala email ze bych musela opakovat rocnik na teto skole a prestoupit v 1 pololetí. A to se mi nechce, protoze mi mohou rict ze uz nemaji misto a ja se pak budu znovu stresovat jako teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
23.4.24 12:00

Matika těžší než na gymplu. No jistě. Beztak je to soukromá obchodka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.4.24 12:03

Jak ty můžeš vědět, jak těžká je matematika na gymnáziu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
23.4.24 12:29

To je zvláštní, že jsi udělala přijímačky.
OA není lehká škola. Ale prodavačku můžeš dělat i s maturitou. Přijde mi to jako zbytečná škola.
Kvůli klukovi nikdy. Naopak bych nechtěla sdílet s přítelem jednu třídu.

Začala bych se víc učit nebo šla na jinou školu, která má pro tebe smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.24 12:33

@Kelsey Protože tam mam kamarády, plus mi to dnes řekl učitel že je to tak trochu pravdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí