Chce jenom mlíko - 7m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chce jenom mlíko
Ahoj, potřebuju poradit co s tim našim darebákem.Začali jsme přikrmovat v 5,5 měsících a šlo to celkem dobře.Je to cca 14 dní co mi snědl skoro celou velkou skleničku zeleniny.A od tý doby jako když utne.Začala jsem dávat dopo přesnídávku a to nesnědl skoro nic a už nechce ani tu zeleninu.Vidí lžičku a spustí hysterák.Už jsem mu i tu přesnídávku dala do mlíka a nic.Ale vidí flašku s mlíkem a může se zbláznit.Taky jsem mu přestala tu snídani i oběd zapíjet mlíkem-dostane jenom čaj a mlíko až odpo…Ale ani to nepomáhá
Holky poraďte co mám dělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Stensa píše:
Ahoj, potřebuju poradit co s tim našim darebákem.Začali jsme přikrmovat v 5,5 měsících a šlo to celkem dobře.Je to cca 14 dní co mi snědl skoro celou velkou skleničku zeleniny.A od tý doby jako když utne.Začala jsem dávat dopo přesnídávku a to nesnědl skoro nic a už nechce ani tu zeleninu.Vidí lžičku a spustí hysterák.Už jsem mu i tu přesnídávku dala do mlíka a nic.Ale vidí flašku s mlíkem a může se zbláznit.Taky jsem mu přestala tu snídani i oběd zapíjet mlíkem-dostane jenom čaj a mlíko až odpo…Ale ani to nepomáháHolky poraďte co mám dělat
Nic nechat to a nabizet.Muzou mu rust zoubky......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já jsem malýho začala přikrmovat až po 6 měsíci. Asi bych ho zatím nechala zase jen na mlíčku a třeba za týden mu dej zeleninu, nebo kašičku k večeři. Nebo mu tu zeleninu připrav domací, nebo jinou značku skleničky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to zkoušela pořád. Ono je to prostě tak dané, že ze začátku ty děti ty příkrmy mco nepřijímají, mít trpělivost a zkoušet a zkoušet… mléko bych mu nezakazovala, dopřála bych mu ho, ale zkoušela bych více to normální jídlo, aby zvykal… Můžou to být zoubky… Neboj tohle přejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Stenso ![]()
no já bych to viděla jako Katka. Zuzanka mi nedávno dělala to samé. Nateklý dásně a nechtěla nic jíst, dokonce pak už ani to mlíko ne. Teď už je to zase dobrý, pomalu se zase rozjedla. Dásně napuchlý furt a zub nikde. Snad už brzo vyleze, prudič jeden ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,taky bych ho zatim nechala,mne maly taky odmital zeleninku jedine ovocnou presnidavku snedl ale nic nechtel jenom mlicko a doktorka rikala at mu zkusim davat polevky a do flasky,tak jsem davala a nechtel,pak jsem zkousela tu polevku s mlikem,taky nechtel,chvili jsem ho nechala jenom na mlicku a pak zacal pomalu vsechno postupne papat a krmila jsem ho jenom lzickou,chce to jenom cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kluci jedli prikrmy az od 7 mesice, pred tim jim to moc nechutnalo, ja bych nenutila, k tomu doroste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak uz psaly holky. V tomto veku bych na par dni dala jenom mlicko a pak pomalu znovu. Po case na to prijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se stalo něco hodně podobnýho, v šestým měsíci. Jára papal asi týden a pak najednou nic, jenom kojení. Nakonec začal teplotovat a doktorka mu našla dva malé opárky v krku, které se pak ujaly jako 6. dětská nemoc. Ale u tebe to může být opravdu jen tzv. stres ze změny, to přejde, jen ho bedlivě sleduj, jestli je náladový a tak. Jára měl poprvé teplotu a byl studený jak lednička, doktorka mi pak řekla, že je to u dětí normální, a že mám spíš vsadit na změny v chování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NAPROSTO PŘESNÉ jak u nás! Akorát to trvá už měsíc. Mlíko jo, lžička s čímkoliv ani nápad, často nechce ani ve flašce kaši nebo přesnídávku. Jakékoliv jiné ukazatele na zuby nemá, možná není tolik usměvavá, ale to je vše. Předtím jedla skoro cokoliv bez problémů. Jsem z ní permanentně nervní
Dr říkala, že to je normální, zuby to být můžou a že pokud pije mlíko, má vitamínů dostatek a nezbývá než čekat. Takže jsem tě asi neuklidnila, jenom abys věděla, že nejste sami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit