Batolecí koprovka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27305
30.12.10 17:56

Batolecí koprovka

ahoj maminky,
jak vaříte koprovku pro cca roční batolata? Hledala jsem na netu a nenašla (a asi jsem lína hledat hlouběji ;-) ). Mám čerstvý kopr, tak to chci prubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
30.12.10 17:59

máslo, na to lžičku hladké mouky, udělat slabou jížku, zalít plnotučným mlíkem, přidat kopr - toť vše - přidat brambory a žloutek (klidně rozmixovat na kaši)

kopr mám na mrazáku a je pokaždý jak čerstvý :palec:

• Citovat
  • Upravit
merett
30.12.10 18:02

stejně jsem dělala i „svíčkovou“ - uvařila jsem si kuřecí maso s mrkví a petrželí, nakrájela na drobno a dala naporcované v sáčkách na mrazák - a vařím tak že dám ho hrnce máslo, na to mouka, na to tohle maso se zeleninou z mrazáku, přidat plnotučné mlíko a rozmixovat, je to moc dobré

• Citovat
  • Upravit
27305
30.12.10 18:19

Plnotučné mléko nemám, jen polo, vadí to moc? Chtěla bych ten kopr zpracovat dneska a do nejbližšího obchodu kus cesty se dostanu až 2. ledna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.12.10 18:26

myslím že to zase tak nevadí, ale nezkoušela jsem

pokud vařím jen pro malýho tak klepnu žloutek přímo do té koprovky a rozmíchám, je to taky možnost pokud ti malej třeba nechce vajíčko a tu omáčku to taky ochutí. Jinak nesolím a nic, jen můžeš přidat pár kapek citronu pro chuť, to by taky nemělo malýmu vadit

• Citovat
  • Upravit
4957
30.12.10 18:56
MaryClementine píše:
Plnotučné mléko nemám, jen polo, vadí to moc? Chtěla bych ten kopr zpracovat dneska a do nejbližšího obchodu kus cesty se dostanu až 2. ledna…

Urcite nevadi…u nas je plnotucny, jen kdyz ho koupim ja, takze vetsinou polotucny a nevadi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
30.12.10 19:30

Když byl náš ještě menší, dělal jsme taky z UM. Do vody ve které jsme vařila brambor, jsem dala kopr a pak zjemnila UM. Nebo můžeš dát smetanu bu´d normoš nebo kyslou. je to pak pokaždé jiné. Taky můžeš místo žloutku dát hovězí. U nás vede maso :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
31.12.10 07:40

Koprovku pro Samika delam stejne jako normalne pro nas.Ale asi je po me,ja ji jako mala nejedla a on taky moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí