Chce jíst často, ale méně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
chce jíst často ale méně
Chtěla bych se zeptat, mám chlapečka, který bude mít 3 měsíce, chce jíst co 2 hodiny a vypije tak tech 90ml, jenže je to pokaždé co dvě hodiny a víc do něho nedostanu aby se třeba v noci nebudil tak často. Můžu mu dát něco jiného? podle mě ho to mléko nezasytí ale nadruhou stranu najednou více nevypije. co mám dělat? nebo to mám proste vydržet a co ty dvě hodiny proste dávat 90?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co by si mu chtěla dát jiného? U tak malého miminka je to normální. Moje dcerka jedla po hodině a půl, a to i v noci. Byla kojená. Pokud je na UM, tak pokud vím, existují mléka, která mají větší sytící účinek. Zeptej se v lékarně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Některé děti jsou prostě takové - jí menší dávky, ale častěji. Vůbec nic bych s tím nedělala ![]()
Prvnímu dítku jsem sytící mléko zkusila, efekt nula, další děti spaly celou noc. Holt každé dítko je jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neříkám, že bych mu hned cpala mrkev s bramborem, v nemocnici mu davali do mlika ryzovy odvar, jenze to uz nechce tak jsem myslela jestli neni treba neco podobného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas to stejny, pit chce zhruba po dvou hodinach nekdy ani to nevydrzi a to uz jsem na tom zapracovala, driv to byla jen hodina. Pije proste malo, doma mam vahu, takze jsem se mrkla jak to vypada a vetsinou mi vypije jenom 60 pritom mlika mam urcite dost. Pristi tyden mu budou taky tri mesice a prospiva moc dobre, takze to nijak nehrotim. U nas je rozdil v tom, ze malej chrape celou noc a tohle predvadi jen pres den. Rano po probuzeni kdy spi v kuse skoro devet hodin vypije stovku (jednou jsem si to naschval navazila) a pak pokracuje ve svym ritualu. Nevim co s tim mam delat, ale neni nijak protivnej nebo nespokojenej tak se s tim asi smirim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit