Chce jíst často, ale méně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
202
13.12.12 13:59

chce jíst často ale méně

Chtěla bych se zeptat, mám chlapečka, který bude mít 3 měsíce, chce jíst co 2 hodiny a vypije tak tech 90ml, jenže je to pokaždé co dvě hodiny a víc do něho nedostanu aby se třeba v noci nebudil tak často. Můžu mu dát něco jiného? podle mě ho to mléko nezasytí ale nadruhou stranu najednou více nevypije. co mám dělat? nebo to mám proste vydržet a co ty dvě hodiny proste dávat 90?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
767
13.12.12 14:07

A co by si mu chtěla dát jiného? U tak malého miminka je to normální. Moje dcerka jedla po hodině a půl, a to i v noci. Byla kojená. Pokud je na UM, tak pokud vím, existují mléka, která mají větší sytící účinek. Zeptej se v lékarně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
13.12.12 14:08

Vydržela bych, ve 3m je brzo dávat něco jiného než mlíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.12.12 14:13

Některé děti jsou prostě takové - jí menší dávky, ale častěji. Vůbec nic bych s tím nedělala ;)
Prvnímu dítku jsem sytící mléko zkusila, efekt nula, další děti spaly celou noc. Holt každé dítko je jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.12.12 15:26

Neříkám, že bych mu hned cpala mrkev s bramborem, v nemocnici mu davali do mlika ryzovy odvar, jenze to uz nechce tak jsem myslela jestli neni treba neco podobného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
13.12.12 22:36

U nas to stejny, pit chce zhruba po dvou hodinach nekdy ani to nevydrzi a to uz jsem na tom zapracovala, driv to byla jen hodina. Pije proste malo, doma mam vahu, takze jsem se mrkla jak to vypada a vetsinou mi vypije jenom 60 pritom mlika mam urcite dost. Pristi tyden mu budou taky tri mesice a prospiva moc dobre, takze to nijak nehrotim. U nas je rozdil v tom, ze malej chrape celou noc a tohle predvadi jen pres den. Rano po probuzeni kdy spi v kuse skoro devet hodin vypije stovku (jednou jsem si to naschval navazila) a pak pokracuje ve svym ritualu. Nevim co s tim mam delat, ale neni nijak protivnej nebo nespokojenej tak se s tim asi smirim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí