Chce po mě čas

Anonymní
7.4.15 21:08

Chce po mě čas

Pěkný večer..Jdu si pro pozvbuzení a pro radu :)..ve zkratce, s mým přítelem se kterým jsme byli rok a půl před měsícem rozešli, kvůli tomu že jsme oba měli každý ve své rodině problémy, a svoje nervy jsme si vylévali na sobě.. nepohádali jsme se nějak, nepodvedli se nic hrozného.. o víkendu se mi po měsíci ozval, psali jsme si, nakonec jeslti nechci za ním přijet tak jsem jela a povídali jsme si do rána.. dnes jsme byli ještě s mým synem(neni přítelovo) na procházce, říkal mi že nás pořád oba miluje, ale že na něj nemam tlačit že čas ukáže jak to mezi náma bude, budeme se normálně stýkat, chodit s malým na výlety, ale hned se k sobě nenastěhujeme a tak, že prý potřebuje čas.. co byste si pod tím přestavili? myslíte si že to má budoucnost? já ho opravdu miluju, a když budu vědět, že to vyjde, dám mu času kolik si bude přát.. je to pro mě osudová láska a kdybych mohla vrátit čas tak to udělám, a nechovám se jak krá*a.. prošli jste si něčim podobným? jdu si pro každou radu, protože jak jsem sama doma a malý spinká tak nad tím pořád přemýšlím :nevim:.. děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
7.4.15 21:15

Tak nech plynout čas a uvidíš, jestli Vás to bude k sobě táhnout zpět nebo někoho ve svém životě potkáte a půjdete každý svou cestou..
Hlavně byste si měli ujasnit, kvůli čemu jste se opravdu rozešli a jestli to jde napravit, či něčemu podobnému předcházet, nebo to byl vážný důvod k rozchodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
7.4.15 21:16

Nech tomu volný průběh, stejně by sis vyčítala, že jsi to nezkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 21:18

@pannda právě o tom jsme si dnes promluvili, uznali jsme chyby a řekli si že na sobě chceme zapracovat, ale on je taková dušička, že se snadno zraní a potřebuje ten čas no.. jen doufám že to dopadne dobře, táhnout nás to k sobě táhne, pořád se objímáme, dáváme pusy, milujeme se navzájem, jen nechce aby to prý špatně skončilo

• Citovat
  • Upravit
14637
7.4.15 21:19

Jestli to vyjde, to evidentně neví ani on, nemůžeme to tušit my tady z pár vět. ;) Nejspíš potřebuje nějaký čas k rozhodnutí, zda mu stojíš za to, aby přijal tvého syna - to není jen tak. A rok také není tolik, chce se s tebou lépe poznat před tím, než se bude složitě stěhovat a podobně.
Chovej se příjemně, buď zamilovaná, užívej si to. A uvidíš. Víc pro to udělat nemůžeš. Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.4.15 21:20
@Anonymní píše:
@pannda právě o tom jsme si dnes promluvili, uznali jsme chyby a řekli si že na sobě chceme zapracovat, ale on je taková dušička, že se snadno zraní a potřebuje ten čas no.. jen doufám že to dopadne dobře, táhnout nás to k sobě táhne, pořád se objímáme, dáváme pusy, milujeme se navzájem, jen nechce aby to prý špatně skončilo

Tak o něj pečuj. ;) Bude se do tvé náruče vracet čím dál častěji, až zjistíte, že spolu bydlíte. Tak to bývá. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.15 21:24

Ber to z té lepší stránky - očividně je dost zodpovědný na to, aby nesliboval něco, o čem ještě potřebuje přemýšlet. Navíc máš dítě, takže je lepší dát si spíš načas. Uznávám, že nemůžeš čekat donekonečna, ale teď užívej randění a romantiky, která se po sestěhování jednou určo vytratí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí