Vzhled milenců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.4.15 18:14

Vzhled milenců

Ženy, sledovala jsem téma - Milenky, jak vypadáte. Zajímalo by mě, Vy které máte milence, v čem se liší od Vašich mužů?
Mám taky někoho bokem, já vdaná, 3 děti, on ženatý, 3 děti. Nespíme spolu, spíše jsme v kontaktu telefonicky + v práci. Je úplný opak mého muže, starší než já o 8let, blond, modré oči, trošku menší, lehce už i bříško. Můj muž vysoký, hnědooký, vlasy tmavé, ale je skoro dohola, atletická postava. Neznat je ani jednoho, tak automaticky podle vzhledu vyberu svého muže. To bylo co se týče vzhledu, co se týče povahových vlastnosti, nejde srovnávat neznám ho tak dobře jako toho svého, kterého ani měnit nechci, v pohledu ostatních je dokonalý, jen já jsem pořád moc náročná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
7.4.15 18:20

Jestli je vzhled u milenek ne až tak důležitý, tak u milenců je to fakt úplně jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 18:28

@Malaga to je taky pravda, člověk občas prostě hledá to co doma nemá. Jen mě to zajímalo, jak to je někde jinde :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
5808
7.4.15 18:29

Mě akorát fascinovali ti ve starších filmech… většinou byl manžel docela fešák a celkově takovej příjemnej pán a ten milenec hodně často s knírkem(což mi teda nikdy sexy nepřišlo) a oproti manželovi takový pako… ještě kdyby to bylo naopak ten co hrál manžela, by hrál manžela, tak aspoň kvuli tomu vzhledu bych to pochopila… ale takhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.4.15 18:29

A vadilo by ti, kdyby měl tvůj manžel taky milenku? Jestli ne, tak já bych ho brala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 18:34

Zalezi na co milence chces. Ale kdyz uz jsem chtela milence ciste kvuli sexu, tak jsem si vybirala dle vzhledu, proste alfa samce.
 Aneta

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 18:37

@Antonie Bolavá nooo vadilo, už jsme tu situaci doma měli cca před 7 lety, sice tvrdil že s ní nic neměl, ale doposud tomu nevěřím. Stále jsme ale spolu, celkově už 16let. Tenhle „kamarád“, taky není první :oops:. Možná to je o tom, že manžel byl můj první a já mám ještě touhu vyzkoušet i něco jiného, ale zároveň o něj nechci přijít, a taky mám potřebu si dokazovat, že jsem ještě žádoucí, blbé, že :zed:.

• Citovat
  • Upravit
26270
7.4.15 18:39
@Anonymní píše:
Zalezi na co milence chces. Ale kdyz uz jsem chtela milence ciste kvuli sexu, tak jsem si vybirala dle vzhledu, proste alfa samce.
Aneta

u tohodle typu bude asi i záležet, jak je na tom ta paní? nebo ne?
(jako jestli dáma 150 kg si může nabrnknout alfa samce)
ty kila jsou jen příklad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 18:42
@Anonymní píše:
Aneta

Já se cíleně nedivám na vzhled alfa samce, spíš ten chlap musí mít určité charisma, které mě k němu táhne. Třeba tohohle znám z práce cca 10 let, ale jiskří to posledního půl roku a vídáme se necelý měsíc. A za celou dobu co ho znám, miluju jeho hlas, je nejvíc erotický co jsem kdy slyšela :oops:.

• Citovat
  • Upravit
1427
7.4.15 18:42
@Malaga píše:
ty kila jsou jen příklad ;)

Hledam uplatneni jako milenec,

ZN: ponozky pri s/exu nemam… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 18:44

Mám milence, co vypadá trochu jako Švejk 8), i to o sobě říká. Ale v posteli jsem nikdy neměla nikoho lepšího, ví co a jak.
A neskutečně mě rozmazluje, v posteli mi splní, co mi na…očích vidí. A já jemu taky. Neměnila bych, je to dlouholetý „vztah“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 18:46
@Malaga píše:
ty kila jsou jen příklad ;)

Tak jasne, to me nenapadlo :mrgreen:
Brala jsem to podle sebe ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 18:46

@Malaga noo po třech dětech mám velmi ucházející postavu, ale je to tím, že si hodně hlídám stravu a skoro denně cvičím ;), věkově to taky není ještě tragédie - je mi 33let a mám dlouhé tmavé vlasy, neskromně o sobě řeknu, že jo, jsem hezká ženská, proto třeba vyžaduji i u svého muže, aby se udržoval v kondici. Ale jak jsem už psala, prostě mě láká zkusit ještě něco jiného :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
2183
7.4.15 18:50
@Malaga píše:

Nejsem alfa samec :D ale z okolí znám případy, kdy si žena silnější postavy (150 kg je už fakt asi přes čáru) takového muže doopravdy „nabrnkla“ :roll: Tak proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
7.4.15 18:50
@Anonymní píše:
Mám milence, co vypadá trochu jako Švejk 8), i to o sobě říká. Ale v posteli jsem nikdy neměla nikoho lepšího, ví co a jak.
A neskutečně mě rozmazluje, v posteli mi splní, co mi na…očích vidí. A já jemu taky. Neměnila bych, je to dlouholetý „vztah“.

Tak svejk si vedel vzdycky rady… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria