Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonym X píše:
Nejsem alfa samecale z okolí znám případy, kdy si žena silnější postavy (150 kg je už fakt asi přes čáru) takového muže doopravdy „nabrnkla“
Tak proč ne
Tlusty holky maji jiny kvality…
![]()
@Anonym X no jo, ale 150kg je fakt už hnus a celkově váhy 100 a více kg, ale to už je zase o něčem jiném, jsem zdravotník a k obezitě mám prostě odpor. No doufám, že budu vždycky zdravá a budu mít možnost pohybu a zdravé stravy
.
Schválně jsem to přepálila…mělo to spíš vyznít tak, že pokud mám nějaké požadavky měla bych mít i co nabídnout ![]()
@Antonie Bolavá píše:
A vadilo by ti, kdyby měl tvůj manžel taky milenku? Jestli ne, tak já bych ho brala
Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:15
@Arcanum aby to nebylo jak v nedávné diskuzi, kdy zakladatelka chtěla být první a nakonec byla až osmá… ![]()
@Malaga píše:
Schválně jsem to přepálila…mělo to spíš vyznít tak, že pokud mám nějaké požadavky měla bych mít i co nabídnout
Jasne
Ale tak poptavka je po vsem, je to jenom otazka cilovky… ![]()
@Majk.w píše:
JasneAle tak poptavka je po vsem, je to jenom otazka cilovky…
Dík za info, hned se mi bude lépe usínat ![]()
@Malaga píše:
Dík za info, hned se mi bude lépe usínat
Musel jsem ti rozsirit obzory… ![]()
@Malaga píše:-
Schválně jsem to přepálila…mělo to spíš vyznít tak, že pokud mám nějaké požadavky měla bych mít i co nabídnout
Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:15
@Arcanum píše:
Janě, já mám taky na partnera extrémně vysoké požadavky
Otázkou ovšem je, jestli máš na mysli „životního partnera“ nebo „milence“, protože to se může někdy dost lišit ![]()
@Anonym X píše:
Otázkou ovšem je, jestli máš na mysli „životního partnera“ nebo „milence“, protože to se může někdy dost lišit
Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:14
Manžel a milenec jsou podobne tipy. vysoci, stihli s bradkou (to na chlapech miluju)
podle me oba moc pekni
a podle me oba alfa samci ![]()
@Anonymní píše:-
Manžel a milenec jsou podobne tipy. vysoci, stihli s bradkou (to na chlapech miluju)podle me oba moc pekni
a podle me oba alfa samci
Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:14
@Arcanum píše:
Já chci taky na něj kontakt
@Arcanum v žádném případě
ten můj je taky přitažlivý, vysoký, s bradkou, on je ten typ alfa samce, ale prostě mám ho doma už skoro dvě desítky let a holt se trošku okoukal
, vždycky byl jen on, i ta moje nevěra kdysi ani neskončila tak jak měla, spala jsem s tím jedním jen jednou a pak jsem to ukončila, poněvadž ani zdaleka nebyl jako milenec tak dobrý jako můj manžel, proto ani teď jsem nespala s tím dalším, zatím. Mám strach ze zklamání, přitom mě to děsně láká a na druhou stranu si dobře uvědomuji co všechno dávám v sázku a kolik lidí kolem by bylo zklamaných a trápilo se
.