Vzhled milenců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
7.4.15 18:51
@Anonym X píše:
Nejsem alfa samec :D ale z okolí znám případy, kdy si žena silnější postavy (150 kg je už fakt asi přes čáru) takového muže doopravdy „nabrnkla“ :roll: Tak proč ne :nevim:

Tlusty holky maji jiny kvality… :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 18:53

@Anonym X no jo, ale 150kg je fakt už hnus a celkově váhy 100 a více kg, ale to už je zase o něčem jiném, jsem zdravotník a k obezitě mám prostě odpor. No doufám, že budu vždycky zdravá a budu mít možnost pohybu a zdravé stravy 8).

• Citovat
  • Upravit
1427
7.4.15 18:54

Ale jo tak 150 je uz moc no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.4.15 18:59

Schválně jsem to přepálila…mělo to spíš vyznít tak, že pokud mám nějaké požadavky měla bych mít i co nabídnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
7.4.15 18:59
@Antonie Bolavá píše:
A vadilo by ti, kdyby měl tvůj manžel taky milenku? Jestli ne, tak já bych ho brala :pankac:

Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.4.15 19:01

@Arcanum aby to nebylo jak v nedávné diskuzi, kdy zakladatelka chtěla být první a nakonec byla až osmá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
7.4.15 19:02
@Malaga píše:
Schválně jsem to přepálila…mělo to spíš vyznít tak, že pokud mám nějaké požadavky měla bych mít i co nabídnout ;)

Jasne :) Ale tak poptavka je po vsem, je to jenom otazka cilovky… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.4.15 19:03
@Majk.w píše:
Jasne :) Ale tak poptavka je po vsem, je to jenom otazka cilovky… :*

Dík za info, hned se mi bude lépe usínat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
7.4.15 19:04
@Malaga píše:
Dík za info, hned se mi bude lépe usínat ;)

Musel jsem ti rozsirit obzory… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
7.4.15 19:05
@Malaga píše:
Schválně jsem to přepálila…mělo to spíš vyznít tak, že pokud mám nějaké požadavky měla bych mít i co nabídnout ;)
-

Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.4.15 19:08
@Arcanum píše:
Janě, já mám taky na partnera extrémně vysoké požadavky

Otázkou ovšem je, jestli máš na mysli „životního partnera“ nebo „milence“, protože to se může někdy dost lišit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
7.4.15 19:15
@Anonym X píše:
Otázkou ovšem je, jestli máš na mysli „životního partnera“ nebo „milence“, protože to se může někdy dost lišit :D

Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 19:36

Manžel a milenec jsou podobne tipy. vysoci, stihli s bradkou (to na chlapech miluju) :* podle me oba moc pekni ;) a podle me oba alfa samci :D

• Citovat
  • Upravit
845
7.4.15 19:43
@Anonymní píše:
Manžel a milenec jsou podobne tipy. vysoci, stihli s bradkou (to na chlapech miluju) :* podle me oba moc pekni ;) a podle me oba alfa samci :D
-

Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 20:36
@Arcanum píše:
Já chci taky na něj kontakt :mrgreen:

@Arcanum v žádném případě ;) ten můj je taky přitažlivý, vysoký, s bradkou, on je ten typ alfa samce, ale prostě mám ho doma už skoro dvě desítky let a holt se trošku okoukal :nevim:, vždycky byl jen on, i ta moje nevěra kdysi ani neskončila tak jak měla, spala jsem s tím jedním jen jednou a pak jsem to ukončila, poněvadž ani zdaleka nebyl jako milenec tak dobrý jako můj manžel, proto ani teď jsem nespala s tím dalším, zatím. Mám strach ze zklamání, přitom mě to děsně láká a na druhou stranu si dobře uvědomuji co všechno dávám v sázku a kolik lidí kolem by bylo zklamaných a trápilo se :zed:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky