Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé, to je pěkné téma ![]()
Tak můj „milenec“ je cca 178cm vysoký, svalnatější postavička, blonďáček, úžasné modré oči! Má nádherný zadek
Je takový rázný, prostě mužskej ![]()
Vídáme se cca 1× týdně, ale bohužel náš vztah je hlavně přes maily :-/ Jsme ze stejné party, oba máme rodinu. Takže když už se vidíme, jsme v obklopení přátel
vyšlo nám to zatím jen 2× :-/
Docela by mě zajímal názor ostatních- já bych třeba nemohla udržovat jakýkoli podobně intimní vztah s někým, kdo mi není přitažlivý, kdo se mi nelíbí. (třeba jen kvůli tomu, že je sebevíc perfektní v posteli
). Jak mi někdo nesedne, nešla bych do toho ani za zlaté prase.
Jak to mají muži? Je jim to fuk, hlavně, když si „šoupnou“??
![]()
@Malaga píše:
u tohodle typu bude asi i záležet, jak je na tom ta paní? nebo ne?
(jako jestli dáma 150 kg si může nabrnknout alfa samce)
ty kila jsou jen příklad
souhlasím!
tohle se prostě u žen a mužů dost liší… ženatý chlap s pleší a nadváhou si úplně v pohodě může jako milenku vybrat mladou krásnou holku, kdežto ženatá paní s povadlým poprsím a nadváhou si jen v červené knihovně může dovolit sbalit nějakého mladého svalovce…to je prostě příroda, ať se nám to líbí nebo ne
@Anonym X píše:
Nejsem alfa samecale z okolí znám případy, kdy si žena silnější postavy (150 kg je už fakt asi přes čáru) takového muže doopravdy „nabrnkla“
Tak proč ne
Taky znám takový případ, sice se s ní nikde neukazoval. Nevidím v tom nic zvláštního.