Vzhled milenců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
7.4.15 21:09

milenec

-

Příspěvek upraven 05.04.18 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.15 11:19

Jéé, to je pěkné téma :-D
Tak můj „milenec“ je cca 178cm vysoký, svalnatější postavička, blonďáček, úžasné modré oči! Má nádherný zadek :-D Je takový rázný, prostě mužskej :-D
Vídáme se cca 1× týdně, ale bohužel náš vztah je hlavně přes maily :-/ Jsme ze stejné party, oba máme rodinu. Takže když už se vidíme, jsme v obklopení přátel :-) vyšlo nám to zatím jen 2× :-/

Docela by mě zajímal názor ostatních- já bych třeba nemohla udržovat jakýkoli podobně intimní vztah s někým, kdo mi není přitažlivý, kdo se mi nelíbí. (třeba jen kvůli tomu, že je sebevíc perfektní v posteli :nevim: ). Jak mi někdo nesedne, nešla bych do toho ani za zlaté prase.
Jak to mají muži? Je jim to fuk, hlavně, když si „šoupnou“?? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
654
8.4.15 11:42
@Malaga píše:
u tohodle typu bude asi i záležet, jak je na tom ta paní? nebo ne?
(jako jestli dáma 150 kg si může nabrnknout alfa samce)
ty kila jsou jen příklad ;)

souhlasím!

tohle se prostě u žen a mužů dost liší… ženatý chlap s pleší a nadváhou si úplně v pohodě může jako milenku vybrat mladou krásnou holku, kdežto ženatá paní s povadlým poprsím a nadváhou si jen v červené knihovně může dovolit sbalit nějakého mladého svalovce…to je prostě příroda, ať se nám to líbí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
8.4.15 11:55
@Anonym X píše:
Nejsem alfa samec :D ale z okolí znám případy, kdy si žena silnější postavy (150 kg je už fakt asi přes čáru) takového muže doopravdy „nabrnkla“ :roll: Tak proč ne :nevim:

Taky znám takový případ, sice se s ní nikde neukazoval. Nevidím v tom nic zvláštního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí