chce to vydrežet[

4
4.3.04 14:39

chce to vydrežet[

Ahoj všem těhulkám čekatelkám,
od včerejška prožívám neuvěřitelnou radost, ráno na TT se objevily// a tak jsem si hned odpoledne nechala udělat krevní test, který to všechno potvrdil. Jsem sice na úplném začátku, ale moje radost je o to větší, že jsem měla v půlce dubna začít užívat hormony ke stimulaci vaječníků, pro následné oplodnění in vitro. V prosinci nám doktoři řekli, že naše šance na přirozené početí je 0,0něco % a že nemáme na co čekat, jestli chceme děti. Problém jsme měli se spermiogramem, 2× vyšel silně patologický (komu něco řeknou čísla 2mil/ml a z toho jen 3% progresivně aktivních) přesto jsme to nevzdali, nakoupili jsme potřebné vitamíny(E,Zinek, Selen, Mega C a taky koenzymQ10supergold), slipy jsme vyměnili za trenkoslipy, změnili jsme životosprávu (pravdou je, že po pár týdnech mi zelenina lezla i ušima), začli jsme více sportovat, ale ne zas moc, jako dobré se ukázalo i sprchování studenou vodou (u manžela) a v neposlední řadě jsme přestali řešit hlouposti a začli jsme si užívat každou volnou chvilku a výsledek je uvedený na začátku. Ještě pořád tomu nemohu uvěřit, stal se malý velký zázrak. Všem nám přeju hodně štěstíčka, sluníčka, zdraví a optimismu.
Lucie a ???(5tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17
4.3.04 14:55

Ahojky,
straaaaaaasne velka gratulace, tak to je skvely. Jeste ze ty doktori vzdycky nemaji pravdu :P . Tak ti preji jen same pozitivni zpravicky. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
4.3.04 14:58

Ahoj Lucie,

gratulujem, vitaj medzi tehulkami :D
Hlavne sa teraz nijako nestresuj, pekne odpočívaj (ja som sa z práce vyparila na tri týždne) a pravidelne a zdravo sa stravuj. Teraz si najdôležitejšia Ty a Tvoje mimi. :)

Gabika a mimi 23+1tt

• Citovat
  • Upravit
595
4.3.04 16:48

Jak se říká: „Nemožné ihned, zázraky do tří dnů.“ Ještě, že se ty zázraky dějí. :D
Tak ať Vám všechno dopadne co nejlíp a za pár měsíců mějte radost z krásného miminka.
Ariana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
4.3.04 19:25

Ahojky Lucie

Jste naprosto SUPER! je to nádhera! blahopřeju..

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.3.04 10:06

Diky všem za podporu, cítím se báječně,je to nádherný pocit, jsem nejšťastnější za celý můj dosvadní život a užívám si to plnými doušky. navíc můj manžílek to ještě neví, vrací se dnes v noci ze služební cesty, tak to bude nádherné překvapení…
Mějte se všechny a všichni báječně
Lucka a ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.3.04 11:09

Ahojky Lucko a Otazničku
Moooooc vám gratulujem.Já už to vím osm měsíců a stejně mám pcit že jsem se to dozvěděla včera.Je to opravdu to nejkrásnější co se můžem dovědět.Pořád mám tím štěstím husinu a nejradši bych to všem pořád říkala i když už to na mě nejde delší dobu přehlédnout.
No přeji vám moc štěstíčka a aby vše proběhlo v naprostém pořádku.A doufám,že nám všem budeš dávat vědět jaké máš teda až se to dozví manžel máte pocity a jak otazniček roste.
Petra a koblížek

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.3.04 18:17

Ahoj Lucko

Gratulujem a přejeme tobě i Otazníčkovi hodně zdravíčka , hlavně se šetři a dávej na sebe pozor , užívej si těhotenství plnými doušky, protože je to to nejkrásnější co ženu může potkat , nosit si svůj poklad pod srdíčkem a pak ho držet v nárůčí. Hodně štěstíčka ti přeje Verča a Jaroušek. :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky