pálivá bolest pochvy

20
3.3.04 10:44

pálivá bolest pochvy

Ahoj. Jsem ve 20. tydnu a pocituji obcas palivou bolest pochvy, ktera vystreluje do vnitrni strany stehen. Jeden den jsem nemohla ani chodit. Bolelo to ve vsech polohach a pohybech. Po trech dnech se bolest ustalila na jedne strane a trva. Gynekolozka tvrdi, ze je to od patere, bude to pry horsi a doporucila mi rehabilitaci pro tehotne. V anamneze mam hlubokou trombozu lytka, tak mi napsala i Detralex, abych s nim pro jistotu zacala. Prosim o radu vsechny, kdo maji podobne zkusenosti. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
8.3.04 16:32

Nazdárek,
sice nevím, jak přesně rozpoznáš, odkud bolest jde… nicméně podle ostatních popisů to vypadá spíš na tu páteř… a hlavně tvoje ženská lékařka musí gynekologický problém vyloučit..

Já mám problémy s páteří díky své výšce již od mládí, k tomu se přidal problémy s ploténkou před cca 4 roky..
Jsem v 22TT a denně několikrát řeším stav, kdy nejsem schopná se „rozejít“ po sezení (event. ležení). Bolest vystřeluje do nohy, nemůžu „přenést váhu“ na tu či onu nohu, aniž by to nebolelo = prima pokulhávám.. Po pár krocích či minutách se to rozchodí do té míry, že už to na mě nevidí každý…

S doktory problém již neřeším, před těhotenstvím mi rehabilitace pomohly, ale problém nevyřešily, léky odmítám. Pomáhá mi dost gymnastický míč, na kterém se člověk třeba jen mírně pohupuje při sledování TV a tak rozhýbává části zad, které má kvůli bolestem většinou ztuhlé a nečinností brzy atrofují. Udržuji se tedy ve funkčním stavu jak to jde, doktorce jsem o zvětšeném problému v těhotenství ani neříkala, po porodu se to snad vrátí do „normálního problémového stavu“.. O variantě, že to bude díky nošení mimka ještě horší, neuvažuji, abych to nepřivolala :-)

Tak držím palce, ať se problému zbavíš či se s ním naučít žít tak, aniž by ti moc otravoval život..

E.

• Citovat
  • Upravit
Radina
8.3.04 18:50
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Radina
8.3.04 18:52

Holky, vím že tyhle bolesti jsou hrozné. Dopručuji vám vyhledat si ve fulltextu kontakt na mého mistra shiatsu pana Boba Dvořáka z Dobrušky. Určitě vám ochotně dá typ na nejbližšího zprostředkovatele shiatsu. Tyhle masáže mi obrovským způsobem pomohly a určitě nebudete litovat když poznáte nový způsob relaxace a nastartování svého těla. Kontakt na pana Dvořáka úmyslně nepíši, byla by to pro něho jistě nechtěná forma reklamy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky