Chci dítě do své péče, ale nevím kde je otec - jak postupovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych prosím poradit..
než budu vše řešit. A vědět co mě čeká
Mám dvě holky 9 let tu mám v péči já.
Potom mám 3 roky a tu bych si chtěla udělat svěření do péče mě soudně. Ale otec snami už není 2 roky nevím kde je a nejsme v kontaktu adresu znám ale na té uz nebydlí. Je to cizinec (Ital) ( a rozešla jsem se sním já pro rýpalky ) nejsem snikym protože uz jsem si toho zažila dost a milovat někoho znovu mám strach. Prosím poradi mi někdo jak to chodí když chci zažádat o dítě do svěření do mé péčeděkuji
To jsi to dite dva roky nevidela?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
To jsi to dite dva roky nevidela?
Já myslím, že to dítě je u ní, jen to nemá právně ošetřené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Potom mám 3 roky a tu bych si chtěla udělat svěření do péče mě soudně. Ale otec snami už není 2 roky nevím kde je a nejsme v kontaktu adresu znám ale na té uz nebydlí. Je to cizinec (Ital) ( a rozešla jsem se sním já pro rýpalky ) nejsem snikym protože uz jsem si toho zažila dost a milovat někoho znovu mám strach. Prosím poradi mi někdo jak to chodí když chci zažádat o dítě do svěření do mé péčeděkuji
Nechápu, proč už si to neudělala dávno? Otec je zapsaný v RL? Jestli ne, tak dítě v péči máš. Jestli je, tak si podej k soudu žádost o svěření dítěte do péče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 dítě je u mě.. ale mám strach kdyby přijel někde mě našel a malou by mi vzal proto chci malou do pece
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka malá ho má v RL ale nevím zda vy ho hledali.. jestli to jde bez nej udělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnitaElla píše:
@arinecka malá ho má v RL ale nevím zda vy ho hledali.. jestli to jde bez nej udělat
Platí alimenty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnitaElla píše:
@lucad77 dítě je u mě.. ale mám strach kdyby přijel někde mě našel a malou by mi vzal proto chci malou do pece
Prostě si ho zazadej u soudu do péče a je. Tím spíš že otec je buhvikde ti ho do péče dají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 nevím kde je neviděli jsme se dva roky nemám kontakt nic. Malá ho má sice v RL adresa tam na nej je taky ale už tam nežije..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnitaElla píše:
@lucad77 nevím kde je neviděli jsme se dva roky nemám kontakt nic. Malá ho má sice v RL adresa tam na nej je taky ale už tam nežije..
znovu dotaz - platí alimenty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nic, prostě to podej na soud, oni si ho najdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 nebudou ho nikde hledat nebo kontaktovat
půjde to i bez nej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama to pravé nechci.. aby ho našli.. to já nepotrebuju. Kdyby ho našli tak mám peklo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji 
Potom mám 3 roky a tu bych si chtěla udělat svěření do péče mě soudně. Ale otec snami už není 2 roky nevím kde je a nejsme v kontaktu adresu znám ale na té uz nebydlí. Je to cizinec (Ital) ( a rozešla jsem se sním já pro rýpalky ) nejsem snikym protože uz jsem si toho zažila dost a milovat někoho znovu mám strach. Prosím poradi mi někdo jak to chodí když chci zažádat o dítě do svěření do mé péče