Pustit ci nepustit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Hezky den, jsem cca rok sama s dcerou a ted ex prisel s tim ze by chtel malou na dovolenou sou ji cca 4 roky a 4 mesice,… styk byl cca jednou mesicne… ona je na mne ted zavisla… sama chce ale nechce tam spat tak nevim co s tim… je to na deset dni na slovensko
Ated si ji bere i na noc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak příležitost, aby si s tatínek konečně vybudovala vztah a nebyl to jen pan, se kterým se vidí jednou měsíčně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vi/chape, co je to jet na dovolenou?
Proč není u otce občas i s přespáváním? Je to taky rodič, nejedna se přeci o spaní někde v neznamem prostředí s cizími lidmi..
Ono jako pokud bude dítě vymnaukava, že někde nechce spát, a ani to nezkusi, tak si nějaký vztah, zážitky a podobně vybuduje dost těžko, když bude věčně jen s maminkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lencakudrnka píše:
@vokishka nebere, ona tam nechce spat
Tak bych mu ji aspon na jednu noc nechala tady, aby videl, jestli to jde nebo ne. Ze Slovenska se bude tezko vracet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je otázka, zdali za tím, že má dcerku tak málo, stojí otcova nechuť nebo tvoje neochota s ním spolupracovat. A když ji chce vzít s sebou na dovolenou, tak to jeho nechuť se o ni starat asi nebude. Sama se zamysli, jestli pro ni nebude lepší, když bude mít s tatínkem laskyplný vztah… Asi jo, že. Tak ji klidně pusť, je nejvyšší čas začít budovat jejich pouto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdřív vyzkoušet fungování a spaní na pár víkendů, pak teprve deset dnů dovolené.
- Citovat
- Upravit
Vysvetlit, ze je to daleko a neda se vratit domu na spani a jestli chce jet, musi nejdriv prespat u taty. neni na nej zvykla, nebude tam mit mamu ani zname prostredi, neuzijou si to ani jeden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nechce opravdu ona, nebo spis nechces ty ![]()
Příspěvek upraven 16.07.23 v 12:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechat prespat u taty, mozna jeste pred tim bude potreba, aby se s otcem setkavala casteji. Zaroven ji v tom podporovat: " Potrebovala bych, abys dneska prespala u taty a ja mohla jet brzy rano nekam/mohla se vratit pozde z…/udelat to a to… nebo neco podobneho. Tatinek to stejne: „Bylo by fajn, abys u mne prespala, muzeme pak brzy rano vyrazit k babicce/do zoo/na vylet/delat neco…“ Ale musite to tak opravdu citit, ze by to bylo pro vas i pro ni fajn. Jinak mi prijde jako hodne velky risk, ji jen tak poslat na 10 dni pryc, hlavne pokud tatinkovi z nejakeho duvodu neduverujete, ze si s uspavanim poradi. Dat ji to prikazem muze vypalit dobre i spatne, myslim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Tak bych mu ji aspon na jednu noc nechala tady, aby videl, jestli to jde nebo ne. Ze Slovenska se bude tezko vracet.
Ze Slovenka se vrátí úplně v pohodě. Za pár hodin bude doma, i kdyby jeli na nejvýchodnější cíp, což asi nepojedou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K2 8611 píše:
Ze Slovenka se vrátí úplně v pohodě. Za pár hodin bude doma, i kdyby jeli na nejvýchodnější cíp, což asi nepojedou.
No pokud udela decko v noci cirkus, tak ve meste ho klidne zavezes domu. Z dovolené na Slovensku dost pochybuju, necha ji rvat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toho tatínka znáš jen ty. Takže od toho bych se odpíchla. Čtyři roky není málo a pokud je chlap rozumný, dítě zabaví tak, aby ho případné stesky po mamince rychle přešly. Přece jen, pokud to správně chápu, tak s vámi žil do jejích tří let? Tím spíš by měla být společná dovolená s dcerou v klidu. Pokud je to otec na baterky, kdy ho zrovna napadl nápad a víc o tom nepřemýšlel, tak asi na takovou dobu ne, prodloužený víkend třeba jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezky den, jsem cca rok sama s dcerou a ted ex prisel s tim ze by chtel malou na dovolenou sou ji cca 4 roky a 4 mesice,… styk byl cca jednou mesicne… ona je na mne ted zavisla… sama chce ale nechce tam spat tak nevim co s tim… je to na deset dni na slovensko