Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám možnost velice levně koupit v zahraničí auto, které potřebuji jenom na náhradní díly. Auto musím v zahraničí koupit regulerní formou tj. sepsat kupní smlouvu. Jinak původní majitel nemůže auto odhlásit ve své zemi. Pochopitelně nehodlám auto přihlásit v ČR. Technickou by stejně neprošlo. Nehodlám s ním jezdit, ani prodávat náhradní díly dalším osobám.
Zajímá mě, jestli se české úřady dozví o zakoupení auta.Mohu čekat nějaké problémy?
A nebude lepší si ty náhradní díly jít koupit na vrakáč?
Proč tak komplikovaně? Musíš tam jet, pak to auto převézt na valníku k nám ( všechno stojí peníze a taky hodně času). Pak zas když z toho něco vykucháš, tak zbytek odvézt někam na vrakoviště. Co za náhradní díly potřebuješ? Podle mě je to naprostá blbost a nemůže se ti to vyplatit ![]()
Mrkni třeba sem… http://www.autoland.cz/ tady seženeš všechno. A jsou v ČR 2×…
@dada453 zajela bych spíš na vrakoviště tam seženeš fakt všechno ![]()
@dada453 já takhle nedávno koupila převodovku za nějakých 5000kč..nová by byla kolem 45000kč a to se mě už do staršího auta dávat nechtělo ![]()
@Krasavicaa tohle by bylo ještě levnější, než z vrakoviště. Potřebuju jenom vědět, jak je to po právní stránce ![]()
@dada453 píše:
@Krasavicaa tohle by bylo ještě levnější, než z vrakoviště. Potřebuju jenom vědět, jak je to po právní stránce
Prosímtě a co všechno potřebuješ?