Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, zjistila jsem, že jsem těhotna 1-2 tt. V úterý jdu k dr. Chci jít na potrat. Stalo se to náhodou, že praskl kondom. Máte někdo zkušenost? Jak probíhá potrat, za jak dlouho mě objednají? Mohu do práce? Pustí mě ihned domů? Jsem s dětmi sama a potřebuji fungovat. Děkuji moc za info. Mám strach.
@Anonymní píše:
@stinga sex byl 27.5. Delala jsem si test a ukazuje 1-2tt.
a menstruace meská kolik dní?
@stinga asi týden 2..popravdě nevím, poslední dobou jsem to neměla úplně pravidelné.
@Anonymní píše:
@stinga asi týden 2..popravdě nevím, poslední dobou jsem to neměla úplně pravidelné.
tak běž co nejdřív na gyndu a oni to vše vysvětlí. Možná by stačila jen pilulka.
Pokud jsi na těhotenství přišla hned, tak ještě v pohodě stíháš pilulku. Co vím, tak tu ti dá lékař a pak doma se rozkrvácíš a potratiš.
Asi bych na ten jeden den kdy to asi bude nejhorší volila s dětmi klidový režim i za cenu celodenního sledování televize. Pak už bys měla být schopná fungovat normálně.
Měla jsem potrat pilulkou před hromadou let. Ráno jsem dostala pilulku, odpoledne a navečer silnější křeče (jako hodně silné ms křeče) a děsná zimnice. Pokud by blo nutné, nějak fungovat bych dokázala, ale díky bohu jsem nemusela. Druhý den jsem byla již téměř bez bolesti, jenom silnější MS krvácení, které do týdně ustalo jako normální MS. dále cyklus pokračoval jako normálně.
Zdravím, zjistila jsem, že jsem těhotna 1-2 tt. V úterý jdu k dr. Chci jít na potrat. Stalo se to náhodou, že praskl kondom. Máte někdo zkušenost? Jak probíhá potrat, za jak dlouho mě objednají? Mohu do práce? Pustí mě ihned domů? Jsem s dětmi sama a potřebuji fungovat. Děkuji moc za info. Mám strach.