Clearblue digitalni

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.6.23 09:02

Clearblue digitalni

Ahoj, chtela bych se zeptat, delala jsem si tehotensky test clearblue s ukazatelem tydnu 14dni po styku. Vysel mi takto negativni a je tam minus, zadne tydny na prvni pohled, ani nic. Akorat jsem se na nej pak divala zespoda a nejak dole jsem tam mela slaboulince nejake cisla, nevim presne, co to bylo, ale bylo jich tam vice. Ale jinak na prvni pohled tam fakt nic videt neni, jen zespoda na slunci. Kdybych byla tehotna, tak bych ten test nemusela naklanet a nemela bych tam minus, ze? A navic, kdybych byla tehotna dele, tak je maximum, ze se mi tam ukaze 3+ a bylo by to videt na prvni pohled.

Příspěvek upraven 18.06.23 v 09:05

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
417
18.6.23 09:04

Tohle je negativní test. Pokud by jsi byla těhotná objevilo by se + a také týdny od početí. Tento test je spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
18.6.23 09:14

Nejsi těhotná. Na digitálním žádný duchové ani prosvítání není, prostě minus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
18.6.23 09:36

Negativní, ta čísla tam prosvitaji normálně (třeba jako na kalkulačce), ale na digitálním se fakt duchové nehledaji :mrgreen: to je nový level duchareni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
18.6.23 09:54
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, delala jsem si tehotensky test clearblue s ukazatelem tydnu 14dni po styku. Vysel mi takto negativni a je tam minus, zadne tydny na prvni pohled, ani nic. Akorat jsem se na nej pak divala zespoda a nejak dole jsem tam mela slaboulince nejake cisla, nevim presne, co to bylo, ale bylo jich tam vice. Ale jinak na prvni pohled tam fakt nic videt neni, jen zespoda na slunci. Kdybych byla tehotna, tak bych ten test nemusela naklanet a nemela bych tam minus, ze? A navic, kdybych byla tehotna dele, tak je maximum, ze se mi tam ukaze 3+ a bylo by to videt na prvni pohled.Příspěvek upraven 18.06.23 v 09:05

Žádný pohled ze spodu, apod.. prostě je negativní, tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
18.6.23 09:55
@Kriss Tina píše:
Negativní, ta čísla tam prosvitaji normálně (třeba jako na kalkulačce), ale na digitálním se fakt duchové nehledaji :mrgreen: to je nový level duchareni :lol:

Viď :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.6.23 11:52

Hele, nezapomeň ho rozebrat, třeba uvnitř najdeš + :open_mouth:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...