Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejspíš potrat nebo spíše biochemické těhtoenství. Škoda, že jsi si neudělala ještě nějaký test.
Jestli to krvácení není extra silné, možná by to mohlo být i z uhnizďování. To ti teď nikdo neřekne, je to buď, anebo…
@Petule030 minuly měsíc jsem vysadila antikoncepci kterou jsem brala 2 roky, takže upřímně nevím co čekat za menstruaci. Každopádně jak jsem to dnes dostala tak jsem asi tak po 5 minutách musela vyměnit tampon a teď po nějakých 3 hodinách je to slabší, trochu nahnědlá krev.
@Petule030 píše:
Jestli to krvácení není extra silné, možná by to mohlo být i z uhnizďování. To ti teď nikdo neřekne, je to buď, anebo…
Tak uhnízdění asi těžko když už má zpoždění ![]()
Je jedno, jestli menstruace nebo potrat, to vyjde nastejno. Jestli krvácíš nějak vic, tak je asi konec. A jak můžeš vědět, kdy to máš dostat, když jsi brala antikoncepci? 28 dní řídí prášky, bez nich to můžeš mít úplně jinak a jindy.
@korn123 teď jsem si o tom něco četla ale nejsem si tím jistá, znamená to ze jsem dostala menstruaci a díky tomu odchází i oplodněné vajíčko, nebo se nejedná o klasickou menstruaci?
@Anonymní píše:
@korn123 teď jsem si o tom něco četla ale nejsem si tím jistá, znamená to ze jsem dostala menstruaci a díky tomu odchází i oplodněné vajíčko, nebo se nejedná o klasickou menstruaci?
Ano, vajíčko se neusadilo jak mělo a odejde následně s menstruací.
Dobrý den, 1 test v pondělí, pak v úterý a poslední digitální čtvrtek. MS měla být v úterý…Ve středu jsem lehoulince špinila. Včera už krvácení jak při MS, během oběda silnější bolesti- křeče, až sem musela odejít dřív z práce. Dnes ráno již mírné pobolívání a zároveň stále krvácím + jdou ze mě očistky(sraženiny)Myslíte, že to odchází s tou MS? Nebo je ještě nějaká šance?…Měla bych být v úplných začátcích a přitom už mám i raní nevolnosti a 3× jsem již zvracela během týdne + bolesti prsou…A za jak dlouho případně navštívit DR s tím, jestli to není náhodou mimodélozni nebo zda je vše pryč? Je mi stále na zvracení, jinak už bez velkých bolestí. Ten digitalní test byl dělaný včera během toho silného krvacení a vyšel téměř na hned. Myslela jsem, že při biochemku či potratu testy slábnou a né naopak
Děkuji…
P. S partner je z dvojčat, ještě mě napadl syndrom mizejícího dvojčete, jelikož jsem nikdy v takhle brzké fázi těhotenství nezvracela..
@LuSof74 asi bych si zavolala na gyndu a objednala. Jestli potracis, tak by bylo dobré zkontrolovat, zda to všechno odešlo a jsi v pořádku. Jinak to, že je partner z dvojcat je úplně jedno
Jestli myslíš na genetiku, tak dvojčata se dědí pouze po ženské linii
Kdyby tvoje mamka nebo babička měla dvojčata, tak můžeš podedit to, že se ti behem ovulace tvoří vice vajicek, ale chlap s tim fakt nemá co dělat
navic, dvojčátka jsou super, mam je, prezila jsem to a ted je to absolutně boží ![]()
Ahoj, mám na vás dotaz, třeba tu mám někoho kdo to měl/ má stejně a dokáže poradit. Minulou středu jsem si dělala těhotenský test a vyšel mi slaboučce pozitivní, těhotenství nemám ověřeno gynekologem byla jsem objednána na úterý. Ale dnes jsem vstala a začala jsem krvácet, myslíte ze se jedna o menstruaci nebo o potrat? Dodávám ze jsem mela 9 dni zpoždění s menstruací. Ve stresu jsem nijak nebyla abych si menstruaci oddálila. Předem děkuji za vaše názory, poprosím aby jste si nějaké urážky nechali je to pro mě dost citlivé