Potrat nebo menstruace, pozitivní test

Anonymní
18.6.23 12:44

Potrat nebo menstruace, pozitivní test

Ahoj, mám na vás dotaz, třeba tu mám někoho kdo to měl/ má stejně a dokáže poradit. Minulou středu jsem si dělala těhotenský test a vyšel mi slaboučce pozitivní, těhotenství nemám ověřeno gynekologem byla jsem objednána na úterý. Ale dnes jsem vstala a začala jsem krvácet, myslíte ze se jedna o menstruaci nebo o potrat? Dodávám ze jsem mela 9 dni zpoždění s menstruací. Ve stresu jsem nijak nebyla abych si menstruaci oddálila. Předem děkuji za vaše názory, poprosím aby jste si nějaké urážky nechali je to pro mě dost citlivé :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4133
18.6.23 12:52

Nejspíš potrat nebo spíše biochemické těhtoenství. Škoda, že jsi si neudělala ještě nějaký test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.6.23 13:01

Jestli to krvácení není extra silné, možná by to mohlo být i z uhnizďování. To ti teď nikdo neřekne, je to buď, anebo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.23 13:06

@Petule030 minuly měsíc jsem vysadila antikoncepci kterou jsem brala 2 roky, takže upřímně nevím co čekat za menstruaci. Každopádně jak jsem to dnes dostala tak jsem asi tak po 5 minutách musela vyměnit tampon a teď po nějakých 3 hodinách je to slabší, trochu nahnědlá krev.

• Citovat
  • Upravit
35915
18.6.23 13:07
@Petule030 píše:
Jestli to krvácení není extra silné, možná by to mohlo být i z uhnizďování. To ti teď nikdo neřekne, je to buď, anebo…

Tak uhnízdění asi těžko když už má zpoždění :nevim:
Je jedno, jestli menstruace nebo potrat, to vyjde nastejno. Jestli krvácíš nějak vic, tak je asi konec. A jak můžeš vědět, kdy to máš dostat, když jsi brala antikoncepci? 28 dní řídí prášky, bez nich to můžeš mít úplně jinak a jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
18.6.23 13:15

Biochemko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.23 13:37

@korn123 teď jsem si o tom něco četla ale nejsem si tím jistá, znamená to ze jsem dostala menstruaci a díky tomu odchází i oplodněné vajíčko, nebo se nejedná o klasickou menstruaci?

• Citovat
  • Upravit
4385
18.6.23 13:41
@Anonymní píše:
@korn123 teď jsem si o tom něco četla ale nejsem si tím jistá, znamená to ze jsem dostala menstruaci a díky tomu odchází i oplodněné vajíčko, nebo se nejedná o klasickou menstruaci?

Ano, vajíčko se neusadilo jak mělo a odejde následně s menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.7.25 10:39

Dobrý den, 1 test v pondělí, pak v úterý a poslední digitální čtvrtek. MS měla být v úterý…Ve středu jsem lehoulince špinila. Včera už krvácení jak při MS, během oběda silnější bolesti- křeče, až sem musela odejít dřív z práce. Dnes ráno již mírné pobolívání a zároveň stále krvácím + jdou ze mě očistky(sraženiny)Myslíte, že to odchází s tou MS? Nebo je ještě nějaká šance?…Měla bych být v úplných začátcích a přitom už mám i raní nevolnosti a 3× jsem již zvracela během týdne + bolesti prsou…A za jak dlouho případně navštívit DR s tím, jestli to není náhodou mimodélozni nebo zda je vše pryč? Je mi stále na zvracení, jinak už bez velkých bolestí. Ten digitalní test byl dělaný včera během toho silného krvacení a vyšel téměř na hned. Myslela jsem, že při biochemku či potratu testy slábnou a né naopak :think: Děkuji…

P. S partner je z dvojčat, ještě mě napadl syndrom mizejícího dvojčete, jelikož jsem nikdy v takhle brzké fázi těhotenství nezvracela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
25.7.25 10:43

@LuSof74 asi bych si zavolala na gyndu a objednala. Jestli potracis, tak by bylo dobré zkontrolovat, zda to všechno odešlo a jsi v pořádku. Jinak to, že je partner z dvojcat je úplně jedno :lol: Jestli myslíš na genetiku, tak dvojčata se dědí pouze po ženské linii ;) Kdyby tvoje mamka nebo babička měla dvojčata, tak můžeš podedit to, že se ti behem ovulace tvoří vice vajicek, ale chlap s tim fakt nemá co dělat ;) navic, dvojčátka jsou super, mam je, prezila jsem to a ted je to absolutně boží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí