Chci miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
551
2.5.05 00:09

Chci miminko

Ahoj holky, potřebuji radu. Před měsíci jsem potratila a nyní se snažíme znovu otěhotnět. No snažíme, spíš to necháváme osudu, ale chtěla bych se nějak radši připravit. Nevím jesdtli jsou nějaký čaje a tak. Piji jen těhotenslý. A dál…VITAMÍMNY. Ve věech je hrozně moc železa a říká se že je po něm zácpa a tu já i mám, po těch vitamínech. Jsou nějaký kde je míň železa, tak do 100%DDD? M8 někdo stejný problémy, nebo jsem divná vyjímka :lol: Předem moc děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
2.5.05 07:48

Re: Chci miminko

Ahoj Popilio,

divná vyjímka rozhodně nejsi, tento server navštěvuje hodně ženských co mají stejné problémy. Pokud chceš přidej se k nám do diskuse „Otěhotnění po potratu, kolik menstruací čekat …“.
Já mám taky za sebou bohužel nevydařené těhu, letos v lednu jsem skoro v 10 tt potratila a nyní už to také s manžou necháváme osudu a pomalu se začneme snažit. Užívala jsem Calibrum Babyplan, ale ani jsem balení nedoužívala, neboť mi nedelaly dobře ty těhu vitamíny… Měli na mě jaké projímavé učinky :lol: Tak papkám samotnou kyselinu listovou a občas si dám kontryhelový čajík.

Mischina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
2.5.05 08:02

Holčinky, prosím - nesnažte se ! Fakt mi veřte,píšu o tom, protože moc dobře vím jak vám je a co prožíváte.I já jsem potratila po 2letech léčby a snažení se.....pak to zase nešlo a já jsem už i vnitřně rezignovala. Prostě jsem se na to všechno vykašlala…a otěhotněla do měsíce. Psychika je potvora,tak bacha na ní. Držím vám palce a přeji jen to nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.5.05 08:13

:lol: Ahoj Desty,

nemyslím na to, a necháváme tomu volný průběh až se zadaří, tak se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.5.05 11:26

Ahoj Mischino,myslíš ,že ten kontryhelový čaj můžu pít i teď,hned po revizi.Škodlivý určitě nebude,že????
Doktor říkal,že vitamíny mám brát pořád i listovku.Ale zdá se mi,že mi nejde váha dolů.byla jse taky v půlce třetího a přibrala jsem asi 3 kg.Prsa mě už nebolí a trochu/pro velké zklamání manžela/„klesly“.Ale váha ,se mrcha,drží.
tak se snažte,snažte…držím pěsti a brzy //.
 Pupula

• Citovat
  • Upravit
175
2.5.05 12:37

Ahoj Pupulko,

kontryhelový čaj určitě neuškodí, působí příznivě na ženské problémy… Piju ho vecer obden. Jinak jsem také po Calibrum Babyplan přibrala, a navíc me ty vitaminky pěkně „proháněly“- projímavé účinky. Zřejmě obsahují nejaký vitamíny, který mi nesedí :))) Ted beru samotnou listovku a je to OK :)). Mě prsa celkove narotly po HA, kterou utz neberu od října a zatím to zůstalo :))
Co ty jinak, jak se cítíš? Četla jsem v diskusi, že revize proběhla v pořádku :)) Takdržím pěstičky, ať je vše OK.. Určo se nám zadaří a budeme mit krásný zdravý miminka.

Hezký den

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.5.05 13:32

Mischinko,tak zase začnu ten čaj pít:) Alespoň mám pocit,že se něco děje a že něco pro sebe dělám.Druhá revize snad dopadla dobře,zatím je to 3 den:)Ve čt jdu k doktorovi na kontrolu,pomalu jsem u něj častěji než doma:)Jinak se cítím dobře ,jak po fyz.tak po psychické stránce.Nějak mě to přestalo trápit,těším se na léto a hlavně k moři:)
Občas mě nahlodá,jestli to příště taky půjde tak snadno…no raději na to nemyslet.Doktor říkal,ať se po ničem nepídím,jím vitamíny a v červenci na to hupsnem:)Už se nemůžu dočkat,tak se chlácholím,že ten čas určitě uteče:)
tak držím palce:) Pupula

• Citovat
  • Upravit
175
2.5.05 13:45

Pupulko,
jojo kontryhelový čaj mi doporučila i jedna známá :)) Jojo tak jak říká dr., nepídit se po ničem a hlavně na to nemyslet, ono to po té pauze přijde samo.
Já už mám 3 měsíce a pár dní po revizi, ale stále je ve me malinký strach, aby bylo vše v pořádku u dalšího těhu. Ale uz na to nemyslím tolik, jak předtím :)) Chodím cvičit, na procházky chodíme s manžou, do kina atd. Tak nejak odpoutávám pozornost od mimi :)) Ono to příjde… Manža chce jeste jet k moři v létě, to se jeste uvidí :)) Jestli se teda třeba do té doby zadaří, tak bychom nejeli. Měla bych strach v tom 1. trimestru.

Za 3 týdny jedeme za rodinou do Bratislavy, tak se už těším. V pátek se strejdové ženě narodil chlapeček, muj bratraneček, tak budu chlácholit malýho a vozit :))

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.5.05 14:19

Mischinko,já ještě nejsem připravená se ani jít podívat na mimi mé kamarádky.I když jsem v pohodě,tak toto mi moc příjemné není.Ale kdybych jí potkala,tak určitě nevlezu do kanálu,ale normálně to překonám:)
Ptala jsem se doktora jestli není brzy,začít 3 měsíce po revizi,že jsem četla na netu,jak nějaký jiný lékař doporučoval počkat,alespoň 6 měsíců.Doktor mi řekl,ať poslouchám jeho a ne nějakého imaginárního Dr.Že jsou na netu občas pěkné hovadiny.
Tak jsem docela ráda,že to není déle.Takže jen do toho!!!!!!
Toho bratranečka si užij,ať máš přípravu:)
taky se budu bát v prvních 3 měsících cokoliv dělat,ale zase tomu nesmíme podléhat nebo z toho budeme zbytečně vystresované:)
 Pupula

• Citovat
  • Upravit
1.2.17 16:22

Chci mit miminko a muzu otehonet

Ahoj, muzu otehonet driv a chci mit miminko ted vlastniho nemuzu dockat. Nemam pritele zadnyho a jsem sama uplne :( :,(. Ja nemam zadnyho dite vlastniho a prala abych holcicku krasnou princeznu :D :) 8) :srdce:.napiste prosim odpovedi. Dekuji terka dlouha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.17 15:02

Chci miminko

Najdu ženu co chce miminko? Jsem z K.Varu a vše můžem spolu probrat…děkuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí