Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebuji radu. Před měsíci jsem potratila a nyní se snažíme znovu otěhotnět. No snažíme, spíš to necháváme osudu, ale chtěla bych se nějak radši připravit. Nevím jesdtli jsou nějaký čaje a tak. Piji jen těhotenslý. A dál…VITAMÍMNY. Ve věech je hrozně moc železa a říká se že je po něm zácpa a tu já i mám, po těch vitamínech. Jsou nějaký kde je míň železa, tak do 100%DDD? M8 někdo stejný problémy, nebo jsem divná vyjímka
Předem moc děkuji za radu.
Ahoj Popilio,
divná vyjímka rozhodně nejsi, tento server navštěvuje hodně ženských co mají stejné problémy. Pokud chceš přidej se k nám do diskuse „Otěhotnění po potratu, kolik menstruací čekat …“.
Já mám taky za sebou bohužel nevydařené těhu, letos v lednu jsem skoro v 10 tt potratila a nyní už to také s manžou necháváme osudu a pomalu se začneme snažit. Užívala jsem Calibrum Babyplan, ale ani jsem balení nedoužívala, neboť mi nedelaly dobře ty těhu vitamíny… Měli na mě jaké projímavé učinky
Tak papkám samotnou kyselinu listovou a občas si dám kontryhelový čajík.
Mischina
Holčinky, prosím - nesnažte se ! Fakt mi veřte,píšu o tom, protože moc dobře vím jak vám je a co prožíváte.I já jsem potratila po 2letech léčby a snažení se.....pak to zase nešlo a já jsem už i vnitřně rezignovala. Prostě jsem se na to všechno vykašlala…a otěhotněla do měsíce. Psychika je potvora,tak bacha na ní. Držím vám palce a přeji jen to nej.
Ahoj Desty,
nemyslím na to, a necháváme tomu volný průběh až se zadaří, tak se zadaří ![]()
Ahoj Mischino,myslíš ,že ten kontryhelový čaj můžu pít i teď,hned po revizi.Škodlivý určitě nebude,že????
Doktor říkal,že vitamíny mám brát pořád i listovku.Ale zdá se mi,že mi nejde váha dolů.byla jse taky v půlce třetího a přibrala jsem asi 3 kg.Prsa mě už nebolí a trochu/pro velké zklamání manžela/„klesly“.Ale váha ,se mrcha,drží.
tak se snažte,snažte…držím pěsti a brzy //.
Pupula
Ahoj Pupulko,
kontryhelový čaj určitě neuškodí, působí příznivě na ženské problémy… Piju ho vecer obden. Jinak jsem také po Calibrum Babyplan přibrala, a navíc me ty vitaminky pěkně „proháněly“- projímavé účinky. Zřejmě obsahují nejaký vitamíny, který mi nesedí
Ted beru samotnou listovku a je to OK
. Mě prsa celkove narotly po HA, kterou utz neberu od října a zatím to zůstalo ![]()
Co ty jinak, jak se cítíš? Četla jsem v diskusi, že revize proběhla v pořádku
Takdržím pěstičky, ať je vše OK.. Určo se nám zadaří a budeme mit krásný zdravý miminka.
Hezký den
Míša
Mischinko,tak zase začnu ten čaj pít:) Alespoň mám pocit,že se něco děje a že něco pro sebe dělám.Druhá revize snad dopadla dobře,zatím je to 3 den:)Ve čt jdu k doktorovi na kontrolu,pomalu jsem u něj častěji než doma:)Jinak se cítím dobře ,jak po fyz.tak po psychické stránce.Nějak mě to přestalo trápit,těším se na léto a hlavně k moři:)
Občas mě nahlodá,jestli to příště taky půjde tak snadno…no raději na to nemyslet.Doktor říkal,ať se po ničem nepídím,jím vitamíny a v červenci na to hupsnem:)Už se nemůžu dočkat,tak se chlácholím,že ten čas určitě uteče:)
tak držím palce:) Pupula
Pupulko,
jojo kontryhelový čaj mi doporučila i jedna známá
Jojo tak jak říká dr., nepídit se po ničem a hlavně na to nemyslet, ono to po té pauze přijde samo.
Já už mám 3 měsíce a pár dní po revizi, ale stále je ve me malinký strach, aby bylo vše v pořádku u dalšího těhu. Ale uz na to nemyslím tolik, jak předtím
Chodím cvičit, na procházky chodíme s manžou, do kina atd. Tak nejak odpoutávám pozornost od mimi
Ono to příjde… Manža chce jeste jet k moři v létě, to se jeste uvidí
Jestli se teda třeba do té doby zadaří, tak bychom nejeli. Měla bych strach v tom 1. trimestru.
Za 3 týdny jedeme za rodinou do Bratislavy, tak se už těším. V pátek se strejdové ženě narodil chlapeček, muj bratraneček, tak budu chlácholit malýho a vozit ![]()
M.
Mischinko,já ještě nejsem připravená se ani jít podívat na mimi mé kamarádky.I když jsem v pohodě,tak toto mi moc příjemné není.Ale kdybych jí potkala,tak určitě nevlezu do kanálu,ale normálně to překonám:)
Ptala jsem se doktora jestli není brzy,začít 3 měsíce po revizi,že jsem četla na netu,jak nějaký jiný lékař doporučoval počkat,alespoň 6 měsíců.Doktor mi řekl,ať poslouchám jeho a ne nějakého imaginárního Dr.Že jsou na netu občas pěkné hovadiny.
Tak jsem docela ráda,že to není déle.Takže jen do toho!!!!!!
Toho bratranečka si užij,ať máš přípravu:)
taky se budu bát v prvních 3 měsících cokoliv dělat,ale zase tomu nesmíme podléhat nebo z toho budeme zbytečně vystresované:)
Pupula
Ahoj, muzu otehonet driv a chci mit miminko ted vlastniho nemuzu dockat. Nemam pritele zadnyho a jsem sama uplne
. Ja nemam zadnyho dite vlastniho a prala abych holcicku krasnou princeznu
.napiste prosim odpovedi. Dekuji terka dlouha
Najdu ženu co chce miminko? Jsem z K.Varu a vše můžem spolu probrat…děkuji za odpoved