Chci vést taneční kroužek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,můj sen je se stát lektorkou tancování. Jen třeba rekreacne učit malé deti.
Dřív jsem tancovala soutezne street a disco.
Přijmou mě do nějaké organizace na kroužky, když nemam s trénováním zkušenost? A nemam pedagogické vzdělání? Příští rok chci si dodělat tedy studium pedagogické. Jake jsou vaše zkušenosti?
Chci anonymně, nechci aby mě to někdo poznal, jaké mam plány.
tak organizace typu Dům dětí a mládeže tě přijmou určitě, ale finančně to bude za pakatel pro tebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
tak organizace typu Dům dětí a mládeže tě přijmou určitě, ale finančně to bude za pakatel pro tebe
Ses si jista? Nemusi mit nejake vzdělání, treba pedagoga volneho casu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,můj sen je se stát lektorkou tancování. Jen třeba rekreacne učit malé deti.
Přijmou mě do nějaké organizace na kroužky, když nemam s trénováním zkušenost? A nemam pedagogické vzdělání? Příští rok chci si dodělat tedy studium pedagogické. Jake jsou vaše zkušenosti?
Dům dětí a mládeže nebo centrum volného času, tam uplatnění najdeš, pokud budeš mít dostudovaný kurz volnočasové pedagogiky, tam je vstupní vzdělání maturita.
Ale vést tam jeden kroužek, i když třeba více skupin, Tě neuživí.
Na to, abys mohla vyučovat v ZUŠ v tanečním oboru nebo nějaké taneční škole, musíš mít patřičné vzdělání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
Chtela bych to mít jako koníček. Nepotrebuju ro mít za účelem výdělku.
- Citovat
- Upravit
@vokishka píše:
Ses si jista? Nemusi mit nejake vzdělání, treba pedagoga volneho casu?
Mam v plánu jit studovat tento obor😅
- Citovat
- Upravit
@1Pears1 píše:
Dům dětí a mládeže nebo centrum volného času, tam uplatnění najdeš, pokud budeš mít dostudovaný kurz volnočasové pedagogiky, tam je vstupní vzdělání maturita.
Ale vést tam jeden kroužek, i když třeba více skupin, Tě neuživí.
Na to, abys mohla vyučovat v ZUŠ v tanečním oboru nebo nějaké taneční škole, musíš mít patřičné vzdělání.
Nepotrebuju z toho mít zisk. Spis ze by me to v týdnu bavilo.
Příští rok chci studovat pedagogiku volneho casu na vysoké skole. Ale ted mam jen tu maturitu, tak nevím no ![]()
- Citovat
- Upravit
Jediná ma praxe s dětmi je že jsem pracovala na dětském placeném hřišti. Ale jen jako oblsuha v bistru…
- Citovat
- Upravit
@Platanka píše:
Zkus agenturu Krouzky
Dekuju za radu, ale ta bohužel není v mem kraji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nepotrebuju z toho mít zisk. Spis ze by me to v týdnu bavilo.
Příští rok chci studovat pedagogiku volneho casu na vysoké skole. Ale ted mam jen tu maturitu, tak nevím no
Můžeš pracovat už během studia ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Pears1 píše:
Můžeš pracovat už během studia
Ano, ale me momentální vzdělání je maturita a chtela už bych začít ted.
Studovat bych to šla až koncem zari.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
"Teď "by Tě někde vzali maximálně jako záskok za nějakou delší neschopenku. Vždyť některé volnočasové instituce jsou školská zařízení a funguje to podobně jako ve školách, vše je rozplánováno na celý školní rok, úvazky na další rok se řeší kolem dubna, května.
Nevím, jak si představuješ začít teď hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zkusit napsat na dětské tábory aspoň, případně někde animatorku přes letní prázdniny. Zkusit se sama nabízet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jediná zkušenost je, že moje holky zrovna na tohle tancování chodí. Kroužek má každé pololetí víc a víc děcek. Je to velmi oblíbené. Od první třídy mají děti ve skupině. Jiná i školkaře. Moje dcery napřed chodily na mažoretky. Pak se zjistilo, že potřebují něco víc odvazového. Za ta léta mají druhou trenérku. Ta jedna odešla pracovat asi do marketingu. A na vystoupení jsem ji viděla, že furt pobíhala za režisérem akce. E-maily a platby řeším na její jméno. Ale ona sama již žádnou skupinu netrénuje.
Na tvém místě bych se zatím přidala k nějakému zajetému spolku, kroužku. Udělat kurz. Ať můžeš pracovat u dětí, trénovat. Až budeš mít víc zkušeností, další kvalifikaci. Tak se trhnout sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
můj sen je se stát lektorkou tancování. Jen třeba rekreacne učit malé deti.