Chci odejít od Oriflame, jak na to?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
chci odejít od oriflame
Dobrý den
Ráda bych odešla od oriflame.Byla jsem tu jen chvíli, ale otravovat lidi aby si objednali, asi jsem se trošku spletla. Nevíte jak odejít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Denica Ahoj! Prostě už nebudeš objednávat a za 12 měsíců tvá registrace bude u konce… Ale teď budou Vánoce a to jsou bezva katalogy a velké prodeje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za informaci. Já vím, má sestra byla u Avonu, ale asi na to nejsem. Spíš jsme byla zoufalá a potřebovala jsem přivýdělek, ale je to pro mě těžké, nejsem prodejní typ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč to chceš hned rušit? Já si oriflame objednávám jen pro sebe, taky to nemám jako přivýdělek, mám o malinko lepší ceny, na Vánoce tam objednávám dárky a občas si někdo z rodiny něco vybere:) kosmetika oriflame je dobrá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa píše:
A proč to chceš hned rušit? Já si oriflame objednávám jen pro sebe, taky to nemám jako přivýdělek, mám o malinko lepší ceny, na Vánoce tam objednávám dárky a občas si někdo z rodiny něco vybere:) kosmetika oriflame je dobrá…
Přesně takhle to mám já. Jediné mé zákaznice jsou máma - za nákupní cenu a dceřina třídní a ta bere jen jediný parfém asi 3 x do roka
- Citovat
- Upravit
@Denica píše:
Dobrý den
Ráda bych odešla od oriflame.Byla jsem tu jen chvíli, ale otravovat lidi aby si objednali, asi jsem se trošku spletla. Nevíte jak odejít?
proc otravovat lidi aby si objednali? Je videt, ze tomu vubec nerozumis, tak to radsi ukonci no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit