Chci potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64916
26.10.22 06:55
@Trojlístek píše:
Ne každý je v 21 letech uvědomělý.
Nemám problém napsat, že bych se taky, nějak nevhodně vyjadřovala. Že se ve mně bude něco kroutit (jak to píše) je hodně přes čáru, nicméně to deklaruje zakladatelčinu nezralost a velkou nevoli.

Nejde ani tak o obsah, ale formu, tak to chapu ja. Jsou decka druheho stupne, od kterych by to bylo rozhodne lip napsane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
26.10.22 06:55
@Trojlístek píše:
Ne každý je v 21 letech uvědomělý.
Nemám problém napsat, že bych se taky, nějak nevhodně vyjadřovala. Že se ve mně bude něco kroutit (jak to píše) je hodně přes čáru, nicméně to deklaruje zakladatelčinu nezralost a velkou nevoli.

Spíš než nezralost, bych řekla, že je to naštvanost. Chránila se a nevyšlo to. Bude ji to stát peníze, bude muset na zákrok a ještě bude mít tajemství. To poslední by třeba pro mě byl dost zásadní problém. Vždycky to musím alespoň někomu říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.10.22 06:56
@Lisa_Qr píše:
Potvrzené od doktora to mas? Ještě si to rozmysli, pritel má právo na to to vědět. Resis to tu tak ti na tom záleží. :( nejdřív bych si promluvila s přítelem, st už jako oporu při potratů a po něm … třeba si to ještě rozmyslis, úplně mladá mi neprijdes. Miminko si tu cestu našlo.

ty je pak budes zivit, kdyz jsi tak chytra? tyhle kecy jak si miminko
naslo cestu radim mezi populisticke kydy, a maji vypovidaci hodnotu jako, ze deti nosi cap.: : :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.10.22 07:00
@Tarjei píše:
21? Pises jak patnactileta…

Tak jsou prázdniny 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
26.10.22 07:05

Je to tvé rozhodnutí, zakladatelko. Jsi vážně ještě mladá. Pokud cítíš, že dítě fakt nechceš, nepomůže ti ani tady diskuze na e miminu. Jsi li rozhodnutá, udělej to zavčas, dokud je možnost miniinterupce. Až budeš chtít mít dítě, určitě se podaří. Držím palce. Ono čím dřív to budeš mít za sebou, tím líp i pro tvou psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.10.22 07:41

Jsem v 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
26.10.22 07:47
@sfksjcc píše:
Jsem v 10tt

A ty jsi zakladatelka? Jestli jo a dítě nechceš, tak máš teda co dělat, než tě objedná tvůj Dr, než tě objednaji v nemocnici, abys to vůbec stihla a na miniinterrupci zapomeň no, teď už si aspoň na den půjdeš lehnout do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
26.10.22 07:52

Zavání mi to podzimníma prázdninama, ale jinak já jsem většinou pro dítě si nechat, ale tady teda potrat a okamžitě. Volej gynekologa a řeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.10.22 07:55
@sfksjcc píše:
Jsem v 10tt

Ty jsi zakladatelka? Podle čeho jsi spočítala, v jakém jsi týdnu? Pokud bereš HA, těžko můžeš odhadnout, kdy jsi otěhotněla. Už jsi byla na gynekologii? Pokud ne, utíkej tam co nejdřív a nech si vypsat žádanku. Moc času už nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.10.22 07:59

Já už tu žádanku mám dnes jdu na přerušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64916
26.10.22 08:04
@sfksjcc píše:

Tak proc k tomu zakladas takove tema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
26.10.22 08:06

Tak napsala jsem to tak schvalne, někdy potřebuje zakladatelka jen trosku, aby si to co už má v břiše to co bude miminko, nechala. Dneska má dítě kde kdo a zvládá to. A nechat to dojít do 10 týdne … já to věděla pokaždé do 5- 6 týdne. Kdyby se těhotenství tak moc bála, otěhotněla přes vsemoznou ochranu, sla by okamžitě řešit potrat. Který se děla opravdu brzy od toho je slovo miniinterupce. V 10 tt už je to dost vyvynute a blizi se to k povolení potratu jen ze zdravotního rizika.

Příteli bych to rekla. Pokud s nim intimne žije, má na to právo a předpokládá se, ze mají intimní vztah, kdy si to snad říct mají. I kuli psychice a podpoře, nepíšu výslovně nechod tam, ale vše nejlepsi řešit u gynekologa vidíte sami v jakem pokročilém stadiu těhotenství je. Nikdo si nevšimne co s ni je … proč shani tolik penez nebo je v nemocnici, protože takhle velký zárodek, plod … uz pilulkou ven nedostane. A po zákroku taky nevyjede jako po masáži.

Kdo dítě opravdu nechce zkousi to jinak uz od prvniho podezření.

Také z tak kratke zprávy lze opravdu zjistit jak to u nich je …, jestli je to pravda a je ji 21. Zásadní problem proč dítě nemít jsem neviděla. Leda ze by to byla malá základka?? A ne ať si každý děla co chce, odpověď na svou otázku dostala. Po 10 týdnu musi k doktorovi. S to po dobrém zvážení. Někdo lituje někdo je rad …. Neznám nikoho kdo je rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
26.10.22 08:08
@vokishka píše:
Tak proc k tomu zakladas takove tema

Asi jde poprvé. :nevim: taky si tu přečtu zkušenosti, kdo si něčím podobným prošel.

Tak ať vám to zakaldatelko dopadne jak si přejete. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.10.22 08:08
@sfksjcc píše:

A? Proč jsi teda založila diskuzi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35484
26.10.22 08:20
@unuděná píše:
A? Proč jsi teda založila diskuzi? :nevim:

Chtěla vědět jestli má jít na lačno. To určitě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí