Chci to! 4 dny po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
6.9.12 17:53
:mrgreen:

Příspěvek upraven 28.04.21 v 14:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.9.12 18:01
@panenka87 píše:
Nedělá si z nás zase někdo srandu? :roll:

beztak :lol:..já 4dny po císařu byla teprv doma a sotva jsem se nadechla od bolesti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
6.9.12 18:06

Ja mela taky silenou chut, a kdyz jsem se konecne po sestinedeli dockala tak to nebylo tak super, takze jsem si zase chut zajit nechala :)
Kazdopadne pokud se jeste cistis nedelala bych to nejakou infekci nebo neco chytis i kdyz dodrzis hygienu…
Ja po cisari krvacela 5 dni a pak nic a po tydnu jsem se nestacila divit…

• Citovat
  • Upravit
4961
6.9.12 18:20

No nevim, já byla v nemocnici po prvním císaři 4 dny, tudíž jsi asi dneska přišla???Je pravda, že se moc nekrvácí, ale byla jsem týden ráda, že jsem se pohla.Po 14 dnech už „to“ šlo. Zřejmě máš hooodně dobrou regeneraci, že tě nic nebolí, to by chtělo nějaký zápis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Každopádně chuť si nech zajít :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
6.9.12 18:28

@panenka87 To jako vážně? To je teda doooost nechutný :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22030
6.9.12 18:31
@panenka87 píše:
Nedělá si z nás zase někdo srandu? :roll:

Myslím, že nedělá :roll: zakladatelka je, pokud se nemýlím, ta děsně zodpovědná dáma, která tu nedávno napsala ostrý „spravedlivý“ deníček o „nezodpovědnosti a lidské hlouposti“. :roll: :roll:

A odpověď na diskusní téma, abych nebyla OT: ne, teď hned ne. Šestinedělí se kromě porodních cest týká také dělohy a mělo by se tedy dodržet, ať byla forma porodu jakákoli.

Příspěvek upraven 06.09.12 v 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
6.9.12 18:32

Tak já po sekci byla taky v pohodě, bolest i špinění byla minimální a chuť byla taky..vydržela jem „to“ 3 týdny, pak jsme pomalu zkoušeli a po pravdě začátek teda nic moc. Po dalším týdnu/dvou to bylo už úplně o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.9.12 18:32
@BohunkaP píše:
Myslím, že nedělá :roll: zakladatelka je, pokud se nemýlím, ta děsně zodpovědná dáma, která tu nedávno napsala deníček o „nezodpovědnosti a lidské hlouposti“. :roll: :roll:A odpověď na diskusní téma, abych nebyla OT: ne, teď hned ne. Šestinedělí se kromě porodu týká také dělohy a mělo by se tedy dodržet, ať byla forma porodu jakákoli.

Vzpomínám si na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.9.12 18:36

@Misschelle Je to dost drsný :poblion: A prý kdyby žena odmítla, chlap ji nebude už chtít a vyhostí ji z rodiny 8o Určitě jsou rodiny, co to tak praktikují, tomu věřím. Ale snad to nedělají všichni :roll: To je fakt primitivismus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
6.9.12 18:39

@panenka87 No tak to je lahoda :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
6.9.12 18:50

Mě teda taky napadlo, ať si to zakladatelka udělá rukou.

Mimochodem, já na to měla docela chuť druhý den po císaři, ten den, kdy mě přeložili z JIP na šestinedělí a prcka mi ještě nedali k sobě. Pak to nějak hodně rychle přešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.9.12 19:20

Terko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: po císaři fakt nevím ja rodila klasicky, a sex jsem měla až za 3 týdny od porodu, takže záleží jestli tě to nebude bolet…kamarádka má půlroku po císaři a ta jizva ji furt bolí a má to takové nateklé zevnitř, takže má smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.9.12 19:23
@BohunkaP píše:
Myslím, že nedělá :roll: zakladatelka je, pokud se nemýlím, ta děsně zodpovědná dáma, která tu nedávno napsala ostrý „spravedlivý“ deníček o „nezodpovědnosti a lidské hlouposti“. :roll: :roll:

A odpověď na diskusní téma, abych nebyla OT: ne, teď hned ne. Šestinedělí se kromě porodních cest týká také dělohy a mělo by se tedy dodržet, ať byla forma porodu jakákoli.

Příspěvek upraven 06.09.12 v 18:34

hormony dělají holt svoje, já po porodu byla nadržená jak stepní koza…to bylo strašné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
7.9.12 11:36
@Jůlinka T. píše:
No nevim, já byla v nemocnici po prvním císaři 4 dny, tudíž jsi asi dneska přišla???Je pravda, že se moc nekrvácí, ale byla jsem týden ráda, že jsem se pohla.Po 14 dnech už „to“ šlo. Zřejmě máš hooodně dobrou regeneraci, že tě nic nebolí, to by chtělo nějaký zápis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Každopádně chuť si nech zajít :mrgreen: :mrgreen:

Je pravda že se moc nekrvácí? Já krvácela celý šestinedělí a hodně.. Po císaři jsem domů přišla 5 den a byla jsem jak kdyby mě srazil autobus, nemůžu si pomoci ale to mi hlava nebere, že by byl někdo až tak čilý po císaři aby měl nutkavou chuť na sex 4.den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liu
6465
7.9.12 11:46

Zakladatelko :mavam: Já měla sex po císaři cca po 10dnech. Hezky v klídku, pomalu, ležela jsem na boku a přítel za mnou a bylo to naprosto normální a v pohodě. Když se na to cítíš, tak bych se toho nebála. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí