Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak mě teda po císaři pustili po týdnu
a sexovali jsme „až“ za 3 týdny
břícho mě teda extra nebolelo ale ještě jsem se čistila, já bych to ze svého pohledu ještě teda chvilečku vydržela, ale pokud to nevadí tobě ani partnerovi tak bych to zase tak radikálně neodsuzovala ![]()
@Janichka píše:
My meli sex po 14 dnech od porodu a v pohode, ale to neznamena ze ty by jsi treba po sexu nemohla mit problem. Ja mela jen jeden pidi steh a po revizi( tyden po porodu ) uz jsem krvacela jen malo a po 14 dnech uz vubec, tak jsme sexovali ale jen lehce
jj mi asi tak týden+- po porodu taky strašně velká chuť ale nebylo to jak píšeš muselo se lehce a i tak bych řekla že ta rána byla hodně citlivá zevnitř tak jsme pak na to brali ohled a podle pocitu prostě nepřehnali jsme to. Všechno v pohodě ale do starejch a řekla bych snad ještě lepších kolejí se to vrátilo opravdu až po delší době. Však uvidíš sama co ti tělo dovolí ![]()
@Denča.zobanka píše:
jj mi asi tak týden+- po porodu taky strašně velká chuť ale nebylo to jak píšeš muselo se lehce a i tak bych řekla že ta rána byla hodně citlivá zevnitř tak jsme pak na to brali ohled a podle pocitu prostě nepřehnali jsme to. Všechno v pohodě ale do starejch a řekla bych snad ještě lepších kolejí se to vrátilo opravdu až po delší době. Však uvidíš sama co ti tělo dovolí
jinak taky po císaři ale akutním v 8cm přerušení
Mě to chytlo druhý den po porodu, hormonální bouře či co
Vydrželi sme, ale aspoň 4 týdny.
Co to meleš? o zodpovědnosti …ten deniček co sem psala byl o něčem jiném tím že mam chuť na sex nikomu neubližuji takže si asi trošku mimo mísu
A ja byla po akutním císaři 3 den doma protože jsem se cítila dobře takže nás pustili i ted jsem 6 den po císaři a dělam naprosto všechno uklízím, vařím atd atd, protože mě nic nebolí asi každy snáší bolest jinak, a není to spiš chuť na sex a na orgasmus, ale je to spiš o tom že se chci pořádně pomazlit s přitelem atd neumím to popsat… ![]()
Já jsem ted po druhém císaři a třetí den už mě nic nebolelo. Doma mám 3 děti práce jak na kostele a kupodivu od začátku pohoda. Sama nechápu jak je to možný. Ten první císař nic moc bolelo to asi měsíc. Ted po měsíci už jsem chodila cvišit 3× týdně do posilovny a cvičím doted. Jsem za to moc ráda dost jsem se bála jak se budu hojit. K tématu. Sex jsme měli asi po 5 týdnech. Chut byla ale bála jsem se infekce a zbytečných problémů.
Tak popravdě, já jsem po císaři tejden (až na jizvu a povislé břišní svalstvo je vše v pohod, nic mě nebolí, 4dny po porodu, když mě pustili domů skládala jsem si postýlku a na kolenou vytírala barvu z plovoucí podlahy)
chuťe taky jako prase ale včera když jsem přemluvila přítele alespoň k lehkému mazlení tak když jsem se vzrušila, fatálně mě rozpálila a rozbolela. takže já mám jasno -_- budu si muset počkat -.-