Poslíčci po 2 minutách?

2153
5.9.12 09:00

Poslíčci po 2 minutách?

Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo podobnou zkušenost - včera dopoledne mi začaly postupně nepravidelné stahy. Kolem čtvrté odpoledne se začaly zpravidelňovat, až mezi půl pátou a půl sedmou přicházely cca po dvou minutách a trvaly kolem minuty každý, přičemž byly poměrně bolestivé. Po těch dvou hodinách a třetí teplé sprše (vanu doma nemáme) to najednou postupně přestalo. Termín porodu mám za 2 týdny.

Je to normální, aby to byly jen poslíčci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
5.9.12 09:03

Myslím žes měla vyrazit do nemocnice alespon by tě zkoukli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.9.12 09:06

@Elke i tohle mohou být poslíčci. Já měla něco takového týden před termínem, akorát u mě to trvalo 3 dny v kuse, bolesti teda nebyly pravidelné ale střídaly se pořád po 3-12 minutách, byly dost bolestivé a nepomáhala ani teplá vana, jelikož jsem plašan, po jedné noci s těmi bolestmi jsme radši jeli do porodky ale řekli nám, že na monitoru nic není a ani nález k porodu není. Po těch 3 dnech to přešlo a nakonec jsem rodila přesně na termín. Pokud to přestalo, spíš bych se příklaněla k poslíkům, kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
5.9.12 09:08

@dituleska Já jsem nějak celou dobu měla pocit, že to asi nebude ono… Navíc jsem ráno byla na kontrole u doktorky, kde se taky netvářila, že by se něco chystalo. A než stihnul manžel dorazit domů a vyvenčit psa, tak to přešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
5.9.12 09:09

@Verca1989 Další kontrola za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.9.12 09:11

@Elke na to bych zase nespoléhala, vím o hodně holkách, kterým doktor ráno na kontrole řekl, že na porod to nevypadá a večer měly miminko u sebe, může se to změnit z hodiny na hodinu. Jestli máš kontrolu až za týden, tak já bych asi pro jistotu skočila do porodnice, ať se aspoň mrknou, jestli se to někam pohnulo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.9.12 09:13

Vydržela bych pokud bodou silné, např do zad dala bych opět sprchu a pokud budou po 10 min stejné, tak bych jela..radši 3× brzo než rodit cestou :mrgreen: rodíš poprvé?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
5.9.12 09:15

@Verca1989 No, mně už dneska zase nic není, tak jsem šla normálně do práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.9.12 09:20

@Elke do práce? To jsi teda dobrá, 2 týdny před porodem :) Jestli je ti dobře, tak ok ale kdyby to zase začalo, radši bych na kontrolu jela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.9.12 09:21

@Elke :mrgreen: tak to byly asi poslíčci..včera mě taky chytlo tvrdnutí celkem fest asi změna tlaku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
5.9.12 09:23

@LN13 JJ, poprvé :-) No, v nejhorším budem rodit doma, až to naostro nepoznám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
5.9.12 09:25

@Verca1989 No jo :-) Našli za mě náhradu poměrně pozdě a někdo ji musí zaučit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.9.12 09:30

@Elke prosím Tě až by se Ti chtělo jo hodně kakat jako když máš zácpu, tak netlač a OKAMŽITĚ vyraž ku nemocnici :mrgreen: to není éňo, ale hlavička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
5.9.12 09:35

@LN13 Tak to už bude jednodušší fakt zůstat doma - do špitálu to máme půl hodiny cesty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.9.12 09:37

@Elke :mrgreen: to asi jo..hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie