Chci vytvořit CD pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
13.2.23 17:43

Chci vytvořit CD pro děti

Dobrý den maminky, jsem hudebnice, učitelka a zároveň máma. Mám takový sen, že bych chtěla vytvořit CD pro děti. Jako první zamýšlím zhudebnit básničky a říkadla pro děti do písniček. Často se mi těžko hledají hezké, příjemné a hudebně zajímavé písničky (jako například CD od Hradišťanu pro děti - Hrajeme si u maminky, Studánko rubínko, Tvorba Svěráka a Uhlíře, nebo tvorba Bratří Ebenů k audiopohádkám - Medvídek Pů, Krtek..). Oproti těm „disco“ písničkám ve stylu Dáda Patrasová (i když já na ní vyrostla taky :) ) nebo úplný extrém Míša Růžičková, mi přijde že jsou tyto inspirativní a vkusné písničky v menšině. A tak bych ráda propojila svou lásku k hudbě, dětem, literatuře, výchově, audioknihám a přispěla svou troškou do mlýna. V duchu folklóru, jazzu, popu, od všeho trochu.
Zajímá mě co svým dětem pouštíte vy, jak toto téma vnímáte, jestli něco z uvedených děl znáte a jak se vám to líbí, případně jestli by vás něco takového oslovovalo a nadchlo.
Předem díky za názory! :srdce:
Hezky den všem.
Edit : abych upresnila, mam na mysli album, ktere by mohlo pontencionalne byt dostupne online ke stazeni, ci na paltformach jako youtube, spotify… nemusi to byt nutne CD do prehravace

Příspěvek upraven 13.02.23 v 17:56

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64829
13.2.23 17:44
@Zabolee píše:
Dobrý den maminky, jsem hudebnice, učitelka a zároveň máma. Mám takový sen, že bych chtěla vytvořit CD pro děti. Jako první zamýšlím zhudebnit básničky a říkadla pro děti do písniček. Často se mi těžko hledají hezké, příjemné a hudebně zajímavé písničky (jako například CD od Hradišťanu pro děti - Hrajeme si u maminky, Studánko rubínko, Tvorba Svěráka a Uhlíře, nebo tvorba Bratří Ebenů k audiopohádkám - Medvídek Pů, Krtek..). Oproti těm „disco“ písničkám ve stylu Dáda Patrasová (i když já na ní vyrostla taky :) ) nebo úplný extrém Míša Růžičková, mi přijde že jsou tyto inspirativní a vkusné písničky v menšině. A tak bych ráda propojila svou lásku k hudbě, dětem, literatuře, výchově, audioknihám a přispěla svou troškou do mlýna. V duchu folklóru, jazzu, popu, od všeho trochu.
Zajímá mě co svým dětem pouštíte vy, jak toto téma vnímáte, jestli něco z uvedených děl znáte a jak se vám to líbí, případně jestli by vás něco takového oslovovalo a nadchlo.
Hezky den všem.

no nevím, hromada lidí už ani nemá CD přehrávač, v počítačích nebo noťasích už nejsou ani přehrávače. Podle mě moc velkou díru do světa neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.2.23 17:58

@vokishka diky za odpoved. Uz jsem to doplnila. Mam na mysli hudebni album, mohlo by byt dostupne online, nemusi byt vydane na CD nosici. :) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
13.2.23 18:36
@Zabolee píše:
Hezky den všem.
Edit : abych upresnila, mam na mysli album, ktere by mohlo pontencionalne byt dostupne online ke stazeni, ci na paltformach jako youtube, spotify… nemusi to byt nutne CD do prehravacePříspěvek upraven 13.02.23 v 17:56

Mám moc ráda dětské písničky od Petra Skoumala. Měl krásné i představení pro děti v divadle. Něco podobného by se mi líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí