Check in v Motole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
3.6.22 12:01

Check in v Motole

Dobrý den,

kdy si má člověk zavolat na check in v Motole? Má někdo zkušenost? Volala jsem tam v 34+4 týdnu a odkázali mě zpátky na kontrolu k mému gynekologovi. Do poradny se má sice volat po 36. týdnu, ale check in by mi měli udělat dříve, ne? Mám na to žádanku… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
22.6.22 19:04

@monberry jak jste dopadla, já jsem teď 31+1 a taky mám žádanku na check in a podle svého doktora, tam mám jít co nejdřív se domluvit, kdy k nim začnu chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.6.22 19:13

@bassetlady volala jsem v 35tt do gynekologické poradny a už mi sestra dala termín na další týden. Žádanku s check in jsem měla s sebou :). Pokud vás posílá doktor takto brzy, tak to zkuste a dejte vědět :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.6.22 19:39

@monberry volala jsem tam v pátek a dostala prcunk, že obtěžuju brzo. Že se chodí až v 36. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 13:17

Prosim vy co jdete rodit do Motola, jste registrovane? Ja dnes byla na kontrole u gyndare a sestra mi rekla, ze se nemam zapomenout zaregistrovat do porodnice, ze jeste nemam razitko v prukazce. Ale ja chci rodit v Motole a tam se podle jejich webu od dubna uz neregistruje. Vy asi jeste registraci mate, ze, kdyz uz jste po 30.tt?
Prosim anonym, ne vsichni znami uz vedi, ze jsem tehu a pribuzne sem chodi.

• Citovat
  • Upravit
34
1.7.22 21:06
@Anonymní píše:
Prosim vy co jdete rodit do Motola, jste registrovane? Ja dnes byla na kontrole u gyndare a sestra mi rekla, ze se nemam zapomenout zaregistrovat do porodnice, ze jeste nemam razitko v prukazce. Ale ja chci rodit v Motole a tam se podle jejich webu od dubna uz neregistruje. Vy asi jeste registraci mate, ze, kdyz uz jste po 30.tt?
Prosim anonym, ne vsichni znami uz vedi, ze jsem tehu a pribuzne sem chodi.

Jj já tam byla ještě 14+0 na registraci, zrušili to někdy od května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.7.22 14:03

Tak zavolat a objednat se člověk může ne? Na screening chtějí ať se člověk objedná ideálně 6 týdnů předem :nevim:
Mimochodem trochu bokem - má Motol letos nějakou uzavírku? Nemůžu žádné info najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.7.22 16:51

@MarkiMM no to jsem si taky myslela, že i když zavolám třeba brzy, tak mě prostě objednají na “správný “ termín. Tak evidentně ne :lol:
Nevím o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
23.10.22 14:30

Připíchnu se, toto mě zajímá…taky mám vybraný Motol, od doktora upozornění, abych se už někam registrovala, ale co jsem koukala, Motol zrušil registrace. Pochopila jsem to tady správně, že doktor by pak měl okolo 35-36 tt vystavit nějaký papír, a s ním se objednám pak do Motola? Zapomněla jsem se ho zeptat, tak až za měsíc při další kontrole. Musím říct, že mě to zrušení registrací trochu znervózňuje. Vím, že ani registrace nezaručuje, že budou mít místa a ženskou vezmou, ale takhle se bojím, že tam bude narvano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.22 18:18

@Kerstinn85 Ja to nakonec udelala tak, ze jsem se proste registrovala jinam, kam se mam ve 32.tt objednat na prvni kontrolu. Nez tedy zavolam tam, tak zavolam do Motola s tim, ze se chci objednat a bud me objednaji nebo ne. Kdyz ne, objednam se do te zaregistrovane porodnice a pak kdyztak Motol zkusim znovu. Je to uplne priblble, bud meli zrusit registrace vsude v Praze a nebo je vsude nechat. Takhle jen zabirame misto v tech ostatnich porodnicich… ale po pravde, ktera z nas ma nervy na to cekat do konce tehotenstvi, jestli se Motol uraci ji prijmout nebo ne… :(

• Citovat
  • Upravit
459
23.10.22 18:34
@Anonymní píše:
@Kerstinn85 Ja to nakonec udelala tak, ze jsem se proste registrovala jinam, kam se mam ve 32.tt objednat na prvni kontrolu. Nez tedy zavolam tam, tak zavolam do Motola s tim, ze se chci objednat a bud me objednaji nebo ne. Kdyz ne, objednam se do te zaregistrovane porodnice a pak kdyztak Motol zkusim znovu. Je to uplne priblble, bud meli zrusit registrace vsude v Praze a nebo je vsude nechat. Takhle jen zabirame misto v tech ostatnich porodnicich… ale po pravde, ktera z nas ma nervy na to cekat do konce tehotenstvi, jestli se Motol uraci ji prijmout nebo ne… :(

Tos mě teda nepotěšila…já mám Motol blízko a i jsem tam byla spokojená, rodila jsem tam už před sedmi lety, ale to právě byly registrace :) tak to udělám asi tak, jak píšeš a budu doufat, že v Motole bude volno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.22 19:51

@Kerstinn85 Mam sice Motol pres Prahu, ale taky jsem tam uz rodila a prestoze to nebyl uplne jednoduchy porod, zvladli to na jednicku. Hrozilo, ze by z jine porodnice museli mimi do Motola prevazet, tak jsme proto nakonec sli rovnou tam. Ted bych tedy take rada rodila rovnou tam, ale rizikovy nemam, takze jako minule skrz diagnozu se tam nedostanu a ty zruseny registrace mi na klidu nepridaly. 8o A po pravde nevim, kterou jinou porodnici vybrat, aby se kvalitou vyrovnala Motolu, co se bezpecnosti mimina po porodu tyce-v Motole maji uplne vsechno, neonatologii, detsky ARO, JIP, odborniky na vsechny oblasti… :?

• Citovat
  • Upravit
81
25.10.22 08:36

Stačí tam zavolat a objednat se do poradny, není problém ze už nemají registrace… Ale opravdu, když jsem volala někdy v 33tt tak mi řekli že volám brzo, říkám že se chci JEN objednat, nechci hned přijít.. prý i tak :lol: termín mi dali až když jsem byla v 36tt, s tím že v 36tt jsem měla poslední kontrolu u své doktorky, tak mě objednali na 38tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.10.22 09:25
@Anonymní píše:
@Kerstinn85 Mam sice Motol pres Prahu, ale taky jsem tam uz rodila a prestoze to nebyl uplne jednoduchy porod, zvladli to na jednicku. Hrozilo, ze by z jine porodnice museli mimi do Motola prevazet, tak jsme proto nakonec sli rovnou tam. Ted bych tedy take rada rodila rovnou tam, ale rizikovy nemam, takze jako minule skrz diagnozu se tam nedostanu a ty zruseny registrace mi na klidu nepridaly. 8o A po pravde nevim, kterou jinou porodnici vybrat, aby se kvalitou vyrovnala Motolu, co se bezpecnosti mimina po porodu tyce-v Motole maji uplne vsechno, neonatologii, detsky ARO, JIP, odborniky na vsechny oblasti… :?

No já přemýšlela ještě o Podolí, ale jen z nouze, opravdu bych radši ten Motol no. Snad mi to vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.10.22 09:27

@MarkiMM děkuji, zkusím to taky tak…akorát si říkám, jak mi tu psal někdo už výše, pro jistotu se budu asi registrovat ještě do Podolí, protože co kdyby mi pak v Motole řekli, ze mají plno a já jinde nebyla registrovaná :mrgreen: a snad zase to, že jsem registrovana jinde neznamená, že pak už bych nemohla chodit do Motola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková